Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn de konusup...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya sımdı bı kızdan hoslanıyorum ..Kızla msnde sureklı konusuyoruz..Ama okulda hic yani...Oyle yuzume bıle bakmıyor...Cok garıp ya..Ben anlayamadım...Allla alla ne garıp ıstır bu bole.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
çok utagaçtır belki belki de -seni incitmek için demiyorum- senle görülmek istemiyordur bunun nedenleri olabilir erkek arkadaşı hoşlandığı biri hatta ailesi bile olabilir[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
haha..benzer 1 olayı ben de yaşadım sonra kzın benden hoşlandığını ama uzun süreli 1 ilişkisi olduğunu öğrendim aman dikkat =)[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma şerefsiz
Sen anandan yine çıkardın ama
Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz''
Mesaj tarihi:
utanıyodur,tipini sevmemiş olamaz msndende blocklardı. sevgilisi olabilir ama ona rağmen böle bişi yapıyosa bizzat sevgilisine ben sölerim zaten. vsvs[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 15 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu günlerde kanka ayağında sevişmek moda oldu zaten lol
:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma şerefsiz
Sen anandan yine çıkardın ama
Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz''
Mesaj tarihi:
sanal alemde bülbül , gerçek hayatta düldül.
olmadı.
ya utangaçtır , ondan konuşmuyodur. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
kız utangacda dııl ole ..Baya bı konuskan..Fakat ben sessızım normalde..Son zamanlarda acılmısım arklarınada solemıs..Cok konuskan bırı dıye falan ..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bende telefonda canım cicim oo süper arkadaşım dıye mesajlaşıyorum, okulda

-ee nasılsın
-iyiyim sen?
-iyi

öylesine selam verıyor yani. çok ilginç.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
sen ümidini kes bnce bnde geçen yıl deliler gibi sevdim bi çocuu uğruna herşei göze alabilirdim o derece yanii.her akşam msnde konuşuoduk ama okulda yüzüme bile bakmıoyrdu takmıyordu yanii!!böylelerinin yapmak istedii cebinde birini hazır tutmak yanii benide bi seven var falan gibisi o yüzden boşver derim!! =(
Mesaj tarihi:
said:
Arekreas, 15 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Bilio tabi naptın abi ...:D..Bu arada msnde de konusmuor artık muahua..Nazar degdı..Nese bu sayfada bole kapandı:)

said:
wildpervert, 15 Eylül 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
block tuşunun yerini bilmiyodur belki

artik biliyo.... =d geçmiş olsun hayır gelmez zaten öyleyse yada doğrudan sor cvp vermezse dostluğunada sanada de -tabi içinden =)- hayata devam
Mesaj tarihi:
Bakıcam bakalım bı bı hafta nolucak dıye...Eger zaten hoslanıyorsa bu bellı olur bu bı haftada sanırım sevmıo gıbıme gelıo..nese Napalıım..Hayat devam edio..Hersey kız diil...:)..Neyse bırseyler olursa yazıcam bu topıce :=...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 15 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
bende telefonda canım cicim oo süper arkadaşım dıye mesajlaşıyorum, okulda

-ee nasılsın
-iyiyim sen?
-iyi

öylesine selam verıyor yani. çok ilginç.

sen say daha geriye geriye burak bey[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
Malruthion, 15 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
haha..benzer 1 olayı ben de yaşadım sonra kzın benden hoşlandığını ama uzun süreli 1 ilişkisi olduğunu öğrendim aman dikkat =)

genelde boyle oluyor zaten :hrr:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
Hoşlandığını söyle . Neden korkuyorsun ki . Biz de öyleydik . 10 ay çıktık sonra . İşini şansa veya karşı cinse bırakma hiç bir zaman . Kaybedecek bir şeyin yok sanırım artık kız konuşmuyorsa . Kız burada takılıp senin threadini görmüş de olabilir . O zaman sen asexuel ol o şansla .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
  • Yeni Oluştur...