Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ya sımdı bı kızdan hoslanıyorum ..Kızla msnde sureklı konusuyoruz..Ama okulda hic yani...Oyle yuzume bıle bakmıyor...Cok garıp ya..Ben anlayamadım...Allla alla ne garıp ıstır bu bole.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çok utagaçtır belki belki de -seni incitmek için demiyorum- senle görülmek istemiyordur bunun nedenleri olabilir erkek arkadaşı hoşlandığı biri hatta ailesi bile olabilir[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 haha..benzer 1 olayı ben de yaşadım sonra kzın benden hoşlandığını ama uzun süreli 1 ilişkisi olduğunu öğrendim aman dikkat =)[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yok aılesıyle alakası yokda..CUnku ole bırı dııl..Hmm benle gorulmek ıstemıyorda olabılır..Doru ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 utanıyodur,tipini sevmemiş olamaz msndende blocklardı. sevgilisi olabilir ama ona rağmen böle bişi yapıyosa bizzat sevgilisine ben sölerim zaten. vsvs[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sevgılısı de yok onuda bılıyorum :)=..Dost mu arıo ne ya..Herkes de benle dost oluo ne iştir bu bole...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 şu günlerde kanka ayağında sevişmek moda oldu zaten lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 haha çok iyi olma o zaman dost olmaz =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu günlerde kanka ayağında sevişmek moda oldu zaten lol :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 *Kafası karısır iyice*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ozaman msnden söyle olna Niçin benden kaçıyosun,benle konuşmuyosun de ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sanal alemde bülbül , gerçek hayatta düldül. olmadı. ya utangaçtır , ondan konuşmuyodur. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 block tuşunun yerini bilmiyodur belki[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 "yarın öğle tenefüsünde dolaşalım mı pls" diye lafa gir[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kız utangacda dııl ole ..Baya bı konuskan..Fakat ben sessızım normalde..Son zamanlarda acılmısım arklarınada solemıs..Cok konuskan bırı dıye falan ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende telefonda canım cicim oo süper arkadaşım dıye mesajlaşıyorum, okulda -ee nasılsın -iyiyim sen? -iyi öylesine selam verıyor yani. çok ilginç.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kim oldugunu biliyo mu kiz?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bilio tabi naptın abi ...:D..Bu arada msnde de konusmuor artık muahua..Nazar degdı..Nese bu sayfada bole kapandı:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sen ümidini kes bnce bnde geçen yıl deliler gibi sevdim bi çocuu uğruna herşei göze alabilirdim o derece yanii.her akşam msnde konuşuoduk ama okulda yüzüme bile bakmıoyrdu takmıyordu yanii!!böylelerinin yapmak istedii cebinde birini hazır tutmak yanii benide bi seven var falan gibisi o yüzden boşver derim!! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sımdı gene basladı konusmaya ..::)..Baya karıstı bu ıs..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Arekreas, 15 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Bilio tabi naptın abi ...:D..Bu arada msnde de konusmuor artık muahua..Nazar degdı..Nese bu sayfada bole kapandı:) said: wildpervert, 15 Eylül 2005 19:44 tarihinde demiş ki: block tuşunun yerini bilmiyodur belki artik biliyo.... =d geçmiş olsun hayır gelmez zaten öyleyse yada doğrudan sor cvp vermezse dostluğunada sanada de -tabi içinden =)- hayata devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bakıcam bakalım bı bı hafta nolucak dıye...Eger zaten hoslanıyorsa bu bellı olur bu bı haftada sanırım sevmıo gıbıme gelıo..nese Napalıım..Hayat devam edio..Hersey kız diil...:)..Neyse bırseyler olursa yazıcam bu topıce :=...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Voys, 15 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: bende telefonda canım cicim oo süper arkadaşım dıye mesajlaşıyorum, okulda -ee nasılsın -iyiyim sen? -iyi öylesine selam verıyor yani. çok ilginç. sen say daha geriye geriye burak bey[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Malruthion, 15 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki: haha..benzer 1 olayı ben de yaşadım sonra kzın benden hoşlandığını ama uzun süreli 1 ilişkisi olduğunu öğrendim aman dikkat =) genelde boyle oluyor zaten :hrr:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hoşlandığını söyle . Neden korkuyorsun ki . Biz de öyleydik . 10 ay çıktık sonra . İşini şansa veya karşı cinse bırakma hiç bir zaman . Kaybedecek bir şeyin yok sanırım artık kız konuşmuyorsa . Kız burada takılıp senin threadini görmüş de olabilir . O zaman sen asexuel ol o şansla .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar