Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undefined flying objects [UFO]

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

aklıma bişey geldi hehe.. yıllar önce aklımdaki tez uzaylıl denen yaratıkların insanların evrim geçirmiş halleri olduğu ve o gelen aletlerin de zaman makinesi olduu idi.. bunu numberone tvde programında önünde laptopu ufo konusunu tartışmaya açan bir programa yolladım.
kız okudu okudu:"ayyy biliorum cem bnei korkutmak için apıosunuz biliorum biliorum biliorum!"

öheuhee paylaşmak istedim[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

şu iki şeyi sormak istedim.

1- dünya dışından gelen uzay gemisi'ne neden ufo diyoruz? havada uçan, tanımlanamayan her cisim ufo'dur zaten. amerika atıyorum yeni bir uçak yaptı, bunu türkiye'ye yolladı. eğer bu uçağı bilmiyorsak, ufo diye geçer.
yani buna göre ufo'lar vardır zaten. asıl soru dünya dışı akıllı canlıların kullandığı uzay gemiler dünya'ya geliyor mu?

2- daha önce açılmış konuları neden tekrar açıyoruz? eski konulardan devam etsek, hem zaten tartışılmış şeyleri bir daha tartışmayız, hem de geçmiş bilgi birikimlerinden yararlanırız.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

1- Biz bi ufo görsek aaa bak uzayligemissii diyene kadar onu gözden kaybedebilirz bile evet varlar ve bize kendileirni alistiryolar :D kaynak .. bir istanbula döniym size engin arsivlerimi paylascam

2-En son thread cok eskiydi iyi oldu bence tekrar acilmasi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

böyle konuları tartışmak çok anlamsız çünkü nasa gibi kurumlar çok az şey paylaşıyor insanlarla.. veya "paylaşmadığı şeyler var" hurafeleri çıkarıp para kazanıyor. yani bişeyler gizli hakikaten :) çevrenizde ufo gördüm diyen varsa da dalga geçmeyin. göz yanılması olduu ihtimalini de göz önünde bulundurarak kanaate varmştır elbet[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 10 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
böyle konuları tartışmak çok anlamsız çünkü nasa gibi kurumlar çok az şey paylaşıyor insanlarla.. veya "paylaşmadığı şeyler var" hurafeleri çıkarıp para kazanıyor. yani bişeyler gizli hakikaten :) çevrenizde ufo gördüm diyen varsa da dalga geçmeyin. göz yanılması olduu ihtimalini de göz önünde bulundurarak kanaate varmştır elbet

+1 ve gördüm askeri ucak degildi .. eminim yakından gördüm bi insan yapamaz bunu iMKANSİZ[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

Usolar evet denizleri kesfetmek amacli su alti ufolari düsünüyrudma iste elki bu su alti canavari diye tarihte yazilmis büyük yaratiklar bu usolar olabilrmi antalya da acilarda öle bi geyik olmustu eskiden baska varmi bilmiorm[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
Bu adamlar dunyada cünkü belkide bazi seylerin gecmisi bu gezegende yatiyo ve onalrda bunu arastiriyo belki onlarda inanc pesindedir..

mantıklı..
bir de geçenlerde bir belgeselde gördüm. NASA özel bir diske Dünya ile ilgili birçok bilgi ve görüntü kaydederek uzay boşluğuna yollamış ne zaman bilmiyorum. Tanışma olayına girmişler..

asl? de yazsalarmış :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unrealdimension, 15 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Eğer uayda insanlar dışında aklı ve iradesi olan yaşam formları olsa Kur'an da yazardı. İnsanlara ve Cinlere değil uzaydaki diğer yaşam formlarınada gönderildiği yazardı. Bir arkadaş belki onlara başka kitap gönderilmiştir demişti bununda açıklaması basit Kur'an tüm zamanların ve mekanların kitabıdır. Başka bir kitap yok. Bunca gezegen, galaksi boşamı yaratıldı diyenler olmuş , Allah'ın kudretini göstermek için güzel bir yol:) Tabiki insan oğlu bi çok şeye inanıcak bi çok şey düşünecek, hayaller kurucak bu da kaçınılmaz bir başka gerçek :)

Allah bir sahıs degildir bir güctür bir kuvvettir onun kuveti hepmizin kuvvetidir .. bu kitaplar bu inanclar hersey zamanı icin en dogrusuydu ama sunu hep söylerim kıyamet yok olus olmiyacak bizim gercekleri ögrendigimiz an olacak bi devrin bi gücün bitisi olacak bilinclenmemiz olacak Allah tabiki var ama uzayda bizim gibi baskalarida var bunu unutma farki alemlar farkli canlılar farkli varliklar Allah cesitliligi sever[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 18 Ağustos 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
herkesi sirius'u ziyarete yönlendiriyorum...
gidin bi gezin, taksimde..

orasi daha temeli atilirken gezdim ben :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Adrian Berry'nin, Sonsuzluğun Kıyıları adlı, kendi makalelerinden derlediği harika kitapta UFO'ların olsa bile bize ulaşamama nedenlerini harika bi şekilde anlatmış Tubitak yayını olan bu kitabı mutlaka alın okuyun derim cok eğelenceli ve bilgilendirici bi kitap.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

undefined miydi unidentified miydi...[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ufo lar aslında diğer ülkelerin ürettiği uçaaklar...ytani biz onları ufo sayıyoruz...ve ufolar lityum, bor ve altın rezervlerinin bulunduğu yerlere iniolarmış genelde...tavbi bu bi ihtimal....uzaylılarda var tabii[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unrealdimension, 15 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Eğer uayda insanlar dışında aklı ve iradesi olan yaşam formları olsa Kur'an da yazardı. İnsanlara ve Cinlere değil uzaydaki diğer yaşam formlarınada gönderildiği yazardı. Bir arkadaş belki onlara başka kitap gönderilmiştir demişti bununda açıklaması basit Kur'an tüm zamanların ve mekanların kitabıdır. Başka bir kitap yok. Bunca gezegen, galaksi boşamı yaratıldı diyenler olmuş , Allah'ın kudretini göstermek için güzel bir yol:) Tabiki insan oğlu bi çok şeye inanıcak bi çok şey düşünecek, hayaller kurucak bu da kaçınılmaz bir başka gerçek :)
tanrı seni yaratmaaddı sen onu yarattın...ve ancak sen yönetirsin...[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...