jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aklıma bişey geldi hehe.. yıllar önce aklımdaki tez uzaylıl denen yaratıkların insanların evrim geçirmiş halleri olduğu ve o gelen aletlerin de zaman makinesi olduu idi.. bunu numberone tvde programında önünde laptopu ufo konusunu tartışmaya açan bir programa yolladım. kız okudu okudu:"ayyy biliorum cem bnei korkutmak için apıosunuz biliorum biliorum biliorum!" öheuhee paylaşmak istedim[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Fazla bilgi edinmek istiyorsan generalin yazdığı yazıyı bir oku..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 şu iki şeyi sormak istedim. 1- dünya dışından gelen uzay gemisi'ne neden ufo diyoruz? havada uçan, tanımlanamayan her cisim ufo'dur zaten. amerika atıyorum yeni bir uçak yaptı, bunu türkiye'ye yolladı. eğer bu uçağı bilmiyorsak, ufo diye geçer. yani buna göre ufo'lar vardır zaten. asıl soru dünya dışı akıllı canlıların kullandığı uzay gemiler dünya'ya geliyor mu? 2- daha önce açılmış konuları neden tekrar açıyoruz? eski konulardan devam etsek, hem zaten tartışılmış şeyleri bir daha tartışmayız, hem de geçmiş bilgi birikimlerinden yararlanırız.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1- Biz bi ufo görsek aaa bak uzayligemissii diyene kadar onu gözden kaybedebilirz bile evet varlar ve bize kendileirni alistiryolar :D kaynak .. bir istanbula döniym size engin arsivlerimi paylascam 2-En son thread cok eskiydi iyi oldu bence tekrar acilmasi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tamam istanbula git bende merak ediyorum paylaş bizle :-p[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 böyle konuları tartışmak çok anlamsız çünkü nasa gibi kurumlar çok az şey paylaşıyor insanlarla.. veya "paylaşmadığı şeyler var" hurafeleri çıkarıp para kazanıyor. yani bişeyler gizli hakikaten :) çevrenizde ufo gördüm diyen varsa da dalga geçmeyin. göz yanılması olduu ihtimalini de göz önünde bulundurarak kanaate varmştır elbet[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: jazzyjam, 10 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki: böyle konuları tartışmak çok anlamsız çünkü nasa gibi kurumlar çok az şey paylaşıyor insanlarla.. veya "paylaşmadığı şeyler var" hurafeleri çıkarıp para kazanıyor. yani bişeyler gizli hakikaten :) çevrenizde ufo gördüm diyen varsa da dalga geçmeyin. göz yanılması olduu ihtimalini de göz önünde bulundurarak kanaate varmştır elbet +1 ve gördüm askeri ucak degildi .. eminim yakından gördüm bi insan yapamaz bunu iMKANSİZ[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ufo yu onu bunu dinlemem ama en güzeli uso (unidentified swimming objects)ydu,siriusufo.com da bi fotoğrafa deniz anası montajının doğurduğu yeni bilimsell sonuç :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 12 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Usolar evet denizleri kesfetmek amacli su alti ufolari düsünüyrudma iste elki bu su alti canavari diye tarihte yazilmis büyük yaratiklar bu usolar olabilrmi antalya da acilarda öle bi geyik olmustu eskiden baska varmi bilmiorm[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 walla bilmiyorum bilirmisiniz ama 90'lı yıllarda bi film cıkmıştı "Abyss" diye orda usoları bence cok güzel anlatıyodu hayran olduum bi filmdir... sölim dedim :)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu adamlar dunyada cünkü belkide bazi seylerin gecmisi bu gezegende yatiyo ve onalrda bunu arastiriyo belki onlarda inanc pesindedir..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Bu adamlar dunyada cünkü belkide bazi seylerin gecmisi bu gezegende yatiyo ve onalrda bunu arastiriyo belki onlarda inanc pesindedir.. mantıklı.. bir de geçenlerde bir belgeselde gördüm. NASA özel bir diske Dünya ile ilgili birçok bilgi ve görüntü kaydederek uzay boşluğuna yollamış ne zaman bilmiyorum. Tanışma olayına girmişler.. asl? de yazsalarmış :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o aletin adi voyeger2 olmasi lazim yaa 1 de olabilir ucak uzaklara gitti ve ondan sorna rosswelt olaylari patladi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Bu adamlar dunyada cünkü belkide bazi seylerin gecmisi bu gezegende yatiyo ve onalrda bunu arastiriyo belki onlarda inanc pesindedir.. +1 bende buna yakın düşünüyorum bencede...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: unrealdimension, 15 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Eğer uayda insanlar dışında aklı ve iradesi olan yaşam formları olsa Kur'an da yazardı. İnsanlara ve Cinlere değil uzaydaki diğer yaşam formlarınada gönderildiği yazardı. Bir arkadaş belki onlara başka kitap gönderilmiştir demişti bununda açıklaması basit Kur'an tüm zamanların ve mekanların kitabıdır. Başka bir kitap yok. Bunca gezegen, galaksi boşamı yaratıldı diyenler olmuş , Allah'ın kudretini göstermek için güzel bir yol:) Tabiki insan oğlu bi çok şeye inanıcak bi çok şey düşünecek, hayaller kurucak bu da kaçınılmaz bir başka gerçek :) Allah bir sahıs degildir bir güctür bir kuvvettir onun kuveti hepmizin kuvvetidir .. bu kitaplar bu inanclar hersey zamanı icin en dogrusuydu ama sunu hep söylerim kıyamet yok olus olmiyacak bizim gercekleri ögrendigimiz an olacak bi devrin bi gücün bitisi olacak bilinclenmemiz olacak Allah tabiki var ama uzayda bizim gibi baskalarida var bunu unutma farki alemlar farkli canlılar farkli varliklar Allah cesitliligi sever[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 herkesi sirius'u ziyarete yönlendiriyorum... gidin bi gezin, taksimde..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 alemlere rahman olan diye bi ifade var demekki bizim bilip bilmediğimiz binlerce alem olabilir milyarlarca gezegen veya gok cismi arasında bizi tek kılan ne diye sormak sorgulamak lazım biraz ayrıca usoya en guzel ornek bence van golu canavarı:D[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 onlar değil biziz uzaylı olan :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bunları mib e sormak lazım[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: sheref, 18 Ağustos 2005 09:45 tarihinde demiş ki: herkesi sirius'u ziyarete yönlendiriyorum... gidin bi gezin, taksimde.. orasi daha temeli atilirken gezdim ben :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Adrian Berry'nin, Sonsuzluğun Kıyıları adlı, kendi makalelerinden derlediği harika kitapta UFO'ların olsa bile bize ulaşamama nedenlerini harika bi şekilde anlatmış Tubitak yayını olan bu kitabı mutlaka alın okuyun derim cok eğelenceli ve bilgilendirici bi kitap.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 undefined miydi unidentified miydi...[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Undifined tanımlanamayan unidentified /var mı öle bişi bilemicem) kimliklenemeyen oluyo eminim Undifined[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ufo lar aslında diğer ülkelerin ürettiği uçaaklar...ytani biz onları ufo sayıyoruz...ve ufolar lityum, bor ve altın rezervlerinin bulunduğu yerlere iniolarmış genelde...tavbi bu bi ihtimal....uzaylılarda var tabii[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: unrealdimension, 15 Ağustos 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Eğer uayda insanlar dışında aklı ve iradesi olan yaşam formları olsa Kur'an da yazardı. İnsanlara ve Cinlere değil uzaydaki diğer yaşam formlarınada gönderildiği yazardı. Bir arkadaş belki onlara başka kitap gönderilmiştir demişti bununda açıklaması basit Kur'an tüm zamanların ve mekanların kitabıdır. Başka bir kitap yok. Bunca gezegen, galaksi boşamı yaratıldı diyenler olmuş , Allah'ın kudretini göstermek için güzel bir yol:) Tabiki insan oğlu bi çok şeye inanıcak bi çok şey düşünecek, hayaller kurucak bu da kaçınılmaz bir başka gerçek :) tanrı seni yaratmaaddı sen onu yarattın...ve ancak sen yönetirsin...[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar