Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir ip koptu hayatta.


Saeros

Öne çıkan mesajlar

"yalnızız oğlum.."
annemin kapıyı çarpıp gitmesiyle, babamın havada asılı kalan bu cümlesinin üzerinden 4 yıldan fazla zaman geçti. şimdi elimde bir bira var, bir de anılar.

antalya'dayız. güzel bir ilkbahar sabahı. günlerden pazar. bir aileyiz. sevgimiz saf, lekesiz. süt beyazı gibi. kahvaltı masasında da eksik değil süt. yeni başladığım ilkokuldan 1-2 günlüğüne kurtulmuş olmanın şerefine neşeyle ediyorum kahvaltımı. çocuk gözlerimde herkes mutlu, herkes gülümsüyor.

yeni bir ev. yeni bir çevre. hala daha eşyalarımız taşınıyor. izmir'deyiz şimdi. ilkokulum yeni bitmiş, ortaokuldayım. hayatı hissediyorum her hücremde. lgs diye birşey varmış. ona hazırlanıyorum. dersaneye gidiyorum.
bir ip kopuyor.
artık ailece kahvaltı ettiğimiz zamanlar çok az. çocuk gözlerim mi büyüdü, yoksa etrafımdakiler mi, bilmiyorum. artık hayatta hüzün var.

yine yeni bir ev. çevremdeki herkes bana öss diyor. ona hazırlanıyorum. dersaneye gidiyorum. annemden yeni dönmüşüm, köfte ve patates kızartmasıyla şişmiş olarak. babam iş seyahatinde, şehirdışında. şimdi elimde bir bira var, bir de anılar. artık her birimiz yalnızız.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sir'e +1
aynen banada pis koydu.Çok güzel anlatmıssın duygularını.Çok beğendim.hataa bayaa bi geçmişe götürdü keşke biraz daha uzun yazsaymıssın ama...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...