Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bir spawn fanı değilimdir fakat bildiğim kadarıyla tek bir spawn yok. bizim filmini izlediğimizdeki ana karakter ilk spawn, ama dikkat ederseniz orada da başka spawnlar var. şeytanın görevlendirdiği, zamanla iyilik ya da kötülüğü seçen spawnlar. hepsi kendi çağına ait silahlar taşıyorlar. sizin için birkaç resim seçtim. daha fazlasını google resimler'de arayarak bulabilirsiniz. [spo1=resimler] film kapağı çok güzel bir duvar kağıdı ayrı bir güzel bir şey [/spo][signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güzelmiş fakat genelde bu tarz karakterleri çok fazla sevmiyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aşırı action bişi bu. birazdaha ilkel amazon tarzı olsa cok güsel olur :D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla hoş.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ya tamam iyi güzel hoş, Spawn muhabbeti dönüyor da neden internet bölümünde dönüyor?
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm; sanırım resimlerin linkini gerekliseyler.com dan aldıkları için internete koymuşlar selamoncum :) Şimdi bende düşündüm de; gerçekten bu nereye açılabilirdiki? konudışına açsan açamassın, çizgi dünyası desek olaya action figure'den girmişler çizgiromandan değil. görsel sanat; belki....s[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çizgi dünyasında gayet güzel tartışılırdı. manga, anime, çizgi romanın arasına action figure da girer.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition!
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 fakat burda arkadaşlar internet shoplardan bulduklarını (en azından ben) ve bi kaç tane de kendi evimdekini gösterdim.. yani aslında düşündüm konu dışına açayım diye ama orda daha ciddi konular konuşuluyor (Türk milletine hakaretler... Gamze Özçelik(!) vs vs... e çizgi roman bölümüne de koyulur güzel ama bunalrın hepsi maket.. Spawnın doğası hakkında çok az bilgi var.. sadece bulduğum bir maketi güzelmi değilmi yorumlatmak istemiştim..bende buraya yakıştırdım... Ps: Bilgisayarımın üstünde duran Spawn sadece bir adet kalmıştı ve ilk gördüğümde sadece arkadan pelerinini gördüm.. Renklere hayran kaldım.. bi tur attım bi de ne göreyim Spawn mış.. Biri daha o yöne hareketleniyordu direk adımlarımı hızlandırıp kaptım..sonra Direk kasaya.. öbür eleman pis pis baka kalmıştı bana[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yıllardır spawn okurum cok nadır tipi hoş/karizmatik gelmiştir, Neyse bence sadece ilk resim güzel ama sapkanın tepesinin düz olması gerkeiyordu böle yuvarlak olmamış[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @Mum_Chamber in koydugu resımlerden 2.sı açıldıgı zaman spawn ın yarısının gösteriyor ve çok güzel duruyor resmin tamamına bakınca yarısının daha karızmatık oldıgunu görürsünüz...
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 spawn denen varlıklar zaten çağlar boyu sürekli geldiği için böle her çağda geçen farklı elemanı var, spawn the dark ages, spawn the undead felan var mesela, buda 4234 tane farklı çizgiroman çıkartma şansı veriyor adamlara :) bide bu sene çıkıcak olan bişi var böle, spawn the animation [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) [Bu mesaj Norak tarafından 16 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet baya geniş bir konu.. Dark age lerde olanını da görmeyi çok isterim (acaba hali hazırda varmı ki?)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Şaklaban etmişler spawn'ı lan.Uzun t-shirt , sipor ayakkabı,NBA beresi taksınlar birde 2-3 dakkada bir " Yo yo ! Şieytan sana uymam kalbini kırmam yo yo " dedirtsinler.En çok ilgiyi alır valla
Öne çıkan mesajlar