toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gerçek olmaması gerektiğini düşündüğüm ama gerçek olduğuna inandığım bir öykü. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=6040329 http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/FB/Haber.asp?PID=1953&HID=2&HaberID=229836[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 12 Eylül 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 surukleyici bir hikaye :)[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Allah allah kim acaba bu hikayede geçen 2. kişi? Bunu bende duymuştum ama yok artık. Bu kadar da olamaz herhalde..[signature][hline]You are lucky.. You still got two arms bub.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yazıyı yazan gerizekalı Yukarıdaki hikayenin gerçekle alakası yoktur. Ya da olmaması gerekir bunu yazmış gerçekle alakası yok g.t uydurmuş işte[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 serdar bilgiliyle ne alakası var ya hikaye aziz yıldırımla alakalı tamamen 12 puan farkı ayak oyunlarıyla kapatan fener bahçeydi 2 sezon önce. puan farkıyla geriden gelip şampiyon olmadı beşiktaş hiç[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 nukem dikkatli oku..Serdar Bilgili'den bahsediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben mi yanlış anladım ki futbol federasyonundan bi adam başına iş açıyo aziz hallediyo olayı ondan sonra azizi şampiyon yapıyo gibi geldi bana öbür türlü serdar bilgili kime başkanım desin ki?[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Serdar,mafya işinden para kaybediyor..Aziz'i aracı yapıp FB'nin şampiyonluğuna anlaşıyorlar paçayı kurtarmak için.. Ben öyle anladım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 "boyle bir konuda en buyuk rakibin baskanina ricaci olmak yeterince canini sikiyordu ama ondan baska bu isi cozebilecek kimse de aklina gelmemisti. " Serdar,Aziz'den bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hikayedeki telefon bekleyen kahraman Serdar Bilgili, telefonu eden de Aziz Yıldırım diyorlar...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 a orayı atlamışım ben tamamdır sevmezdim zaten keretayı babasınıda sevmezdim.[signature][hline] öğrencen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 besiktas yapmaz gibi geliyor ama ilk yari 12 puan fark ikinci yari 2. olmak dusunduruyor hele bu yaziyi okuduktan sonra yazan g*tündende uydursa dusunduruyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 geçen seneki yazı , yeni mi okudunuz nedir anlamadım...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 abi ne alaka böle saçmalık mı varya 100 milyon dolar mafya istiyodu diyo biz o sene şampiyon olsak kaç para gircekti kasamıza artı bu hangi mafya imiş beşiktaşın arkasında karagömrüklüler var çakıcı var bundan öte mafya mı var kim beşiktaştan para alacakmış anlını karışlarım bunu yazan tam bir şerefsiz şimdi bakıyorum hangi takımın yazarı fenerbahce cıkarsa şaşırmam[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 al işte sağda solda fb yalakalığı yapan insan parçası . acıkca fb hakemleri satın aldımı yazcak tabii ki adilik yapıp beşiktaşa laf atacak allah belasını versin[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: 2pac, 12 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: abi ne alaka böle saçmalık mı varya 100 milyon dolar mafya istiyodu diyo biz o sene şampiyon olsak kaç para gircekti kasamıza artı bu hangi mafya imiş beşiktaşın arkasında karagömrüklüler var çakıcı var bundan öte mafya mı var kim beşiktaştan para alacakmış anlını karışlarım bunu yazan tam bir şerefsiz şimdi bakıyorum hangi takımın yazarı fenerbahce cıkarsa şaşırmam Harbi yahu TERTEMİZ takımsınız :) ama hafiften safsınız. Ölücem gülmekten :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 benim demek isteğimi anlamadın herhalde dünyalı dostum ben arkamızda o kadar mafyadan adam var şike veya bişey yapmak işstesek coktan yapardık ama biz şerefimize düşkün takımız öle şeylere bulaşmayız[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: 2pac, 12 Eylül 2005 15:58 tarihinde demiş ki: yazıyı yazan gerizekalı Yukarıdaki hikayenin gerçekle alakası yoktur. Ya da olmaması gerekir bunu yazmış gerçekle alakası yok g.t uydurmuş işte Çok biliyorsun di mi? Serdar Bilgili kadar iğrenç bir insan görmedim desem yeridir.. Babam bu ucuz herifin işini yapmasına rağmen ottan boktan sebebler bularak parasını vermemiştir.. Böyle pislik bir heriften herşey beklernir, şaşmamak lazım..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 öğrencen [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 12 Eylül 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: 2pac, 12 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: abi ne alaka böle saçmalık mı varya 100 milyon dolar mafya istiyodu diyo biz o sene şampiyon olsak kaç para gircekti kasamıza artı bu hangi mafya imiş beşiktaşın arkasında karagömrüklüler var çakıcı var bundan öte mafya mı var kim beşiktaştan para alacakmış anlını karışlarım bunu yazan tam bir şerefsiz şimdi bakıyorum hangi takımın yazarı fenerbahce cıkarsa şaşırmam Ailecek senin takipciniz..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Biri şu 2paci sustursun ya...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bikere bukadar saçmalık olamaz o Sezon Fenerbahçe 11 puan gerideydi we sampiyon oldugunda 15 puan gibi bi puan farkıyla Şampiyon oldu bole bir anlaşma olsa 2. Trabzon değil beşiktaş olurdu ..[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 O kadar başarız sonuçların ardından g.tü toparlamak çok da kolay olmasa gerek.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bir Beşiktaşlı olarak üzülererek söylüyorum bu bir hikaye değil gerçeğin kendisidir.Burda olayı planlayan ve uygulayan 3 kişi vardır.Serdar Bilgili-Aziz Yıldırım ve Serdar Bilgilinin aradığı ve bu olayı uyugulamaya koymasını istediği Beşiktaş klübünün en etkili ismlerinden birisi.Bu kişinin kim olduğu konusunda biraz kafa patlatırsanız o zamanki olayları biraz düşünürseniz bulursunuz eminim.Ha bu olay hiç bir zaman kanıtlanamayack.Çünkü ne Serdar Bey'in ne Aziz Bey'in böyle bir şeyi açıklayacağını düşünmek bile yersiz.Sadece o 3. kişi o bir gün anlatabilir bunu.Oda ancak 50-60 yaşlarına felan geldiğinde olur. Sonuç olarak olan olmuştur.Bir gün bu olayın detaylarıda anlatılsa nasıl bir kumpasın kimler tarafından nasıl kurulduğunu duyunca dudaklarınız uçuklar.Yazacak çok şey var ama olay farklı boyutlara gideceğini düşünürek yazmıyorum.Sonuçta asla kanıtlanamayacak bir olay bu.Ama gerçekte bu malesef. Seni unutmadık Serdar Bilgili.Hiç Unutmayazacağız... [Bu mesaj Nevberos tarafından 14 Eylül 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence bu hikaye sallama.madem 3 kişi bu olayın içinde 3ü de acıklamadı millet nereden biliyor.ben sanmıyorum ki Aziz Yıldırım'a böyle bir iş için gitmiş olsunlar.Beşiktaş Türkiye'nin en büyük mafya babasına vize ayarladı hatırlarsanız yani bu iş Aziz Yıldırım'a kalmaz.Bence acık bi palavra bunu yazan futbol yazarı da böyle millete çamur atacağına cıksın acık acık adam gibi bana bu adam böyle söyledi desin.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar