Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Show Desktop" @ WinXP

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Show desktop tuşuna basmaya korkar oldum. Çok ilginç ama eskiden windows ara sıra bir program veya pencerede not reponding mesajı verirdi. Fakat bu sefer WinXP yi kurduğumdan beri bu mesajla karşılaşmadım çünkü direk kitleniyor. Günde 5-10 arası reset işlemi yaşıyorum. Hala anlamadım neden olduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyede soldaki ctrl'nin hemen yanındaki pencere tuşu basılı iken d'ye basarsan masa üstünü görürsün onu demek istemiş.

ps. aynısından sağ taraftada bulursan şaşırma duyumlara göre microsoft'un donanım üzerindeki yayılma stratejisi mitoz bölünme imiş.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Sosyal ağlarda paylaş

Explorer hatasını düzeltmek pek mümkün değil. Ama bir şans sorunu yaşamadığın bir zamana geri alabilirsin XP'ni. Last known good menü gibi birşeydi. Hatırladığım kadarı ile şu başlangıçta F8 ile giriliyor ya oradan. Yanlışsam XP CD'si drive içinde iken boot et oradaki menüde çıkıyordu. Gerçi bu sorun en son ne yaptıktan sonra başladı, bunu bulabilirsen öylede kurtara bilirsin. (şu programı kurdum, şu donanımı taktım gibi)Ama mutlak çözüm tekrar kurmak.

2K daha mı iyi idi, eh tartışılır. Hangisinde rahat ediyorsan onu kur. Hepsi Microsoft ürünü, herbirinin avantajları gibi dezavantajlarıda var.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 21 Şubat 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
Ehehehe
Onu yapıorum.
Girior. Safe mOde yazıo köşelerde.
Ama devam etmio. Öyle kalıo.
Loading Settings felan çıkıo ya. Öyle bi pencere çıkıo sonra duruo. Kilitlenmio bilgisayar. Sadece devam etmio.[hline]This Cat Scratches Free.

Hehehe o vakit sana sabirsiz diyecegim cunki oldukca uzun bir sure aliyor safe modun acilmasi. (dalga gecmiyorum sac bas yoldurtacak kadar uzun suruyor) Yani login ekrani cikincaya kadar oyle siyah ekranda bekliyorsun, safe mode yazilari ile beraber.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...