ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 "Show Desktop" tuşuna basınca bu gerizekalı winXP neden kitlenir bir fikri olan var mı? Normal bir kitlenme de değil hani task managerla felan açılır cinsten değil. Direk reset gerektiren türden bir kilitlenme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 windows işareti + d yap[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Show desktop tuşuna basmaya korkar oldum. Çok ilginç ama eskiden windows ara sıra bir program veya pencerede not reponding mesajı verirdi. Fakat bu sefer WinXP yi kurduğumdan beri bu mesajla karşılaşmadım çünkü direk kitleniyor. Günde 5-10 arası reset işlemi yaşıyorum. Hala anlamadım neden olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Klavyede soldaki ctrl'nin hemen yanındaki pencere tuşu basılı iken d'ye basarsan masa üstünü görürsün onu demek istemiş. ps. aynısından sağ taraftada bulursan şaşırma duyumlara göre microsoft'un donanım üzerindeki yayılma stratejisi mitoz bölünme imiş.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sorununun kaynağı büyük bir olasılıkla explorer.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Peki ne yapmalı? Ben mi XP ile geçinemiyorum yoksa win2k daha mı iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 win2k iidr.. biraz yavaş çalışıyo bazen ama ben 1-2 aydır çok az not responding mesajı alıyorum[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Explorer hatasını düzeltmek pek mümkün değil. Ama bir şans sorunu yaşamadığın bir zamana geri alabilirsin XP'ni. Last known good menü gibi birşeydi. Hatırladığım kadarı ile şu başlangıçta F8 ile giriliyor ya oradan. Yanlışsam XP CD'si drive içinde iken boot et oradaki menüde çıkıyordu. Gerçi bu sorun en son ne yaptıktan sonra başladı, bunu bulabilirsen öylede kurtara bilirsin. (şu programı kurdum, şu donanımı taktım gibi)Ama mutlak çözüm tekrar kurmak. 2K daha mı iyi idi, eh tartışılır. Hangisinde rahat ediyorsan onu kur. Hepsi Microsoft ürünü, herbirinin avantajları gibi dezavantajlarıda var.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 win2k kullanıorum ben hala. Pek kilitlenme yaşamadım. Ama ben bu mereti safe mode 'da açamıorum nedendr acep[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Başlangıçta sana F8'e basarak advanced startup optionsları açabilirsin der w2k ozaman basıp safe modda açabilirsin. Hani dos ekranında ekranın alt kısmında loading bar yüklemeye başlamadan önce.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ehehehe Onu yapıorum. Girior. Safe mOde yazıo köşelerde. Ama devam etmio. Öyle kalıo. Loading Settings felan çıkıo ya. Öyle bi pencere çıkıo sonra duruo. Kilitlenmio bilgisayar. Sadece devam etmio.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bence ilk önce bi Norton Utilities kur varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Catscratch, 21 Şubat 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Ehehehe Onu yapıorum. Girior. Safe mOde yazıo köşelerde. Ama devam etmio. Öyle kalıo. Loading Settings felan çıkıo ya. Öyle bi pencere çıkıo sonra duruo. Kilitlenmio bilgisayar. Sadece devam etmio.[hline]This Cat Scratches Free. Hehehe o vakit sana sabirsiz diyecegim cunki oldukca uzun bir sure aliyor safe modun acilmasi. (dalga gecmiyorum sac bas yoldurtacak kadar uzun suruyor) Yani login ekrani cikincaya kadar oyle siyah ekranda bekliyorsun, safe mode yazilari ile beraber.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Safe Mode'da da açınca kitlenme yapıomu?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar