Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Sivasspor

wook

Öne çıkan mesajlar

abi hakan en azından pas atıyo bişey yapıyo ama necati düzelsin hakanı kesmeye baslar bak gorursun necati ümit oynatır ıkıncı yarıda necatiyi alır hasan kabzeyi alır güzel olcak bu sene güzel :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

valla hakanı vazgeçilmez yapan şeyi senelerce onu ilk 11de gözü kapalı oynatan teknik adamlara sormak lazım fatih terim gibi bi sabırsız hırslı bi adam bile 9 hafta gol atamayan hakana sabretmiştir neden çünkü hakan ın yarattı pozisyonlarda mutlaka okan emre veya arif çıkıp golü atmışlardır hakanın oynadığı zaman rakip takım defansı her zaman partuş olur ve hakanın topun üzerinden atlamasıyla bile oyundan en az 2 adam düşer (türkiye-danimarka maçı fatih tekkenin şutu) eskisi kadar yan toplara hakim olmayabilir ama gene de hakanın varlığı bile rakip defansı ürkütmeye yetiyor bence oynamalı ayrıca herkesin forvetinde iyi ki hakan şükür yok ne mutlu galatasaraya ne mutlu bize[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 11 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
valla hakanı vazgeçilmez yapan şeyi senelerce onu ilk 11de gözü kapalı oynatan teknik adamlara sormak lazım fatih terim gibi bi sabırsız hırslı bi adam bile 9 hafta gol atamayan hakana sabretmiştir neden çünkü hakan ın yarattı pozisyonlarda mutlaka okan emre veya arif çıkıp golü atmışlardır hakanın oynadığı zaman rakip takım defansı her zaman partuş olur ve hakanın topun üzerinden atlamasıyla bile oyundan en az 2 adam düşer (türkiye-danimarka maçı fatih tekkenin şutu) eskisi kadar yan toplara hakim olmayabilir ama gene de hakanın varlığı bile rakip defansı ürkütmeye yetiyor bence oynamalı ayrıca herkesin forvetinde iyi ki hakan şükür yok ne mutlu galatasaraya ne mutlu bize

Dediklerin doğru. Ama bunlar sadece hakana özgü şeyler değil. Herhangi başka tanınmış bir forvet de bunları yapabilir. Ama sen hakanı demir kazıkla oraya çivilersen yerine adam koyup tanıtamazsan hem o adamın hem de milli takımın önünü tıkamış olursun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben de bundan bahsediyorum hakanın alternatifi yaratılmalı veya bulunmalı ama benim şahsi fikrim ümit-necati ikilisi etkili olamaz ama hakan ümit ileri ikili oynar necati forvetin arkasına geçer ona lafım yok tabi ,hakan ın alternatifinin yaratılması konusunda sana hak veriyorum hasan kabze pırıl pırıl bi yetenek çok bitirici vuruşları var üzerine eğilinmeli[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 11 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
sivas nası oynuo?

sivasspor çok iyi savunma yapıyo..hucumda o kadar etkili deil ama sivas da fena oynamıyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

u lelelee u lelelel u lelele sivasspor[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...