Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi hakan en azından pas atıyo bişey yapıyo ama necati düzelsin hakanı kesmeye baslar bak gorursun necati ümit oynatır ıkıncı yarıda necatiyi alır hasan kabzeyi alır güzel olcak bu sene güzel :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla hakanı vazgeçilmez yapan şeyi senelerce onu ilk 11de gözü kapalı oynatan teknik adamlara sormak lazım fatih terim gibi bi sabırsız hırslı bi adam bile 9 hafta gol atamayan hakana sabretmiştir neden çünkü hakan ın yarattı pozisyonlarda mutlaka okan emre veya arif çıkıp golü atmışlardır hakanın oynadığı zaman rakip takım defansı her zaman partuş olur ve hakanın topun üzerinden atlamasıyla bile oyundan en az 2 adam düşer (türkiye-danimarka maçı fatih tekkenin şutu) eskisi kadar yan toplara hakim olmayabilir ama gene de hakanın varlığı bile rakip defansı ürkütmeye yetiyor bence oynamalı ayrıca herkesin forvetinde iyi ki hakan şükür yok ne mutlu galatasaraya ne mutlu bize[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 of milli takımda oynamasın die tartışmalar yeter gs de oynasın işte mutluyuz oyamasından karışmayın aaa[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: tony_montana, 11 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: valla hakanı vazgeçilmez yapan şeyi senelerce onu ilk 11de gözü kapalı oynatan teknik adamlara sormak lazım fatih terim gibi bi sabırsız hırslı bi adam bile 9 hafta gol atamayan hakana sabretmiştir neden çünkü hakan ın yarattı pozisyonlarda mutlaka okan emre veya arif çıkıp golü atmışlardır hakanın oynadığı zaman rakip takım defansı her zaman partuş olur ve hakanın topun üzerinden atlamasıyla bile oyundan en az 2 adam düşer (türkiye-danimarka maçı fatih tekkenin şutu) eskisi kadar yan toplara hakim olmayabilir ama gene de hakanın varlığı bile rakip defansı ürkütmeye yetiyor bence oynamalı ayrıca herkesin forvetinde iyi ki hakan şükür yok ne mutlu galatasaraya ne mutlu bize Dediklerin doğru. Ama bunlar sadece hakana özgü şeyler değil. Herhangi başka tanınmış bir forvet de bunları yapabilir. Ama sen hakanı demir kazıkla oraya çivilersen yerine adam koyup tanıtamazsan hem o adamın hem de milli takımın önünü tıkamış olursun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 işte ben de bundan bahsediyorum hakanın alternatifi yaratılmalı veya bulunmalı ama benim şahsi fikrim ümit-necati ikilisi etkili olamaz ama hakan ümit ileri ikili oynar necati forvetin arkasına geçer ona lafım yok tabi ,hakan ın alternatifinin yaratılması konusunda sana hak veriyorum hasan kabze pırıl pırıl bi yetenek çok bitirici vuruşları var üzerine eğilinmeli[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 görelim heinz ı[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 wall bende cok merak edıyorum nası bı oyuncudur nedır neyın nesıdır cok övdüler göriciz :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 we maç başladı hadi sivasspor saldır..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 saido nun topu direkten söndü be..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bu cihan deli ediyo beni ya işi gücü kart görmek[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 %100 lük golu atamadı galatasaray.. sivasspor kalecisi süper..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çok gol kaçırıyoruz hadi artık beeee[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 we ilk yarı 0 - 0 sona erdi.. görunum itibariyle gs çok ii oynuyo ama golu bulamadı ve inş bulamaz..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sivas nası oynuo?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 alakasız olcak ama altay maçı ne oldu ? altayın maçı vardı bu gün[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ReDDoG, 11 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: sivas nası oynuo? sivasspor çok iyi savunma yapıyo..hucumda o kadar etkili deil ama sivas da fena oynamıyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Alıcaz.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1-0 veya 1-1 bitecek bence[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hasan Şaşın bol bol balık yemesi lazım ki fosfor alsın aklı çalışsın.Güzel oynadı ama akılsızca hareketler yapıyor.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi gol atsak gerisi gelicek takım inanılmaz istekli[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 we ikinci yarı başladı.. hadi sivas canlanın..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 heinz nerdeyse boş kaleye atamadı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Heinz ve Iliç nasıl oynuo ben izleyemiom da :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gs bi kaza golü yemezse alır bu maçı şuanki görüntü bu gibi[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 u lelelee u lelelel u lelele sivasspor[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar