Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Sivasspor

wook

Öne çıkan mesajlar

11 Eylül Pazar

20:00

galatasaray,bu sezon super lige yukselen sivassporla ali sami yen de karsılasıyor..

galatasarayın 10 sivasın ise 8 puanı bulunuyor..

yorumlar..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

kalbimiz sivassporla.. ikinni ligden gelen takımımız mücadeleyi bırakmayacaktır..hedefimiz önce galibiyet sonra beraberlik.. saldır sivasım..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız benim anlamadığım bieşy var ne kadar doru bilmesem de eric gerets ileri ikilide hakanın yanında necatiye görev verecekmiş ,yahu ümit oynadığı 3 maçta 5 gol atmış rakip defansları dağıtmış iyi bi form da yakaldı be adam sen neden iyileşir iyileşmez hop diye encatiyi alırsın ilk 11e bu ümiti de sarsar necatiyi de havaya sokar nolsa formam garanti diye bi de ilk maç heinz i oynatma taraftarı değilim çekirdek kadro bozulmamalı ve heinz duruma göre oyuna sokulmalı ama gene de hayırlısı bakalım kalbimiz cimbomla[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

I LOVE U SIVAS[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Altan'da Heinz'da formda olduklarını oynadıkları maçlarda bize göstermiş durumda. Ben iyi bir Altan yerine iyi bir Heinz'ı tercih ederim. Bence Heinz'ın ilk 11 çıkmasında bir sakınca yok.

Ancak Ümit Karan konusunda şüphelerim var. Hakan gerçekten vazgeçilmeyecek bir forvet. Necati'ylede çok iyi bir ikili oluşturuyorlar. Bu performanslı ikiliyi zorlayan bir Ümit Karan var ki o da bu formayı hak ettiğini geçmiş maçlarda gösterdi. İnsan forvete kimi yerleştireceğini düşünürken kararsız kalıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

hakanı savunurum,ama ben karanında onun vazifesini hakkıyla yapabilecegine inanıorum..
necati bi denenmeli,olmuo kabze karan bi oynamalı..
tutmazlarsa tabiki hakanı yeğlerimde hakanın görevini karan yapar gibi gelior..
hem gsde hem milli takımda..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...