wook Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 11 Eylül Pazar 20:00 galatasaray,bu sezon super lige yukselen sivassporla ali sami yen de karsılasıyor.. galatasarayın 10 sivasın ise 8 puanı bulunuyor.. yorumlar..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hayırlısı ile alıcaz inş maçı[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bir terslik olmazsa alacagiz... Sivassporda fena bi grafik cizmiyor suana kadar iyi gittiler kolay mac yok ama alacagiz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kalbimiz sivassporla.. ikinni ligden gelen takımımız mücadeleyi bırakmayacaktır..hedefimiz önce galibiyet sonra beraberlik.. saldır sivasım..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 8 puanları var demek taktir ettik walla hele bide GS'yi yensinler daha bir taktir edecem :)[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sivas ii puan toplamış valla bakacas yarın nası oynucaklar eski açık tribünde açılıo yarın herkes maça[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sivas iyi takım ama maçın samiyende olmasından dolayı alır cimbom.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sivas hakkaten iyi puan toplamış ama gs yrn kesin kazanır[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bi aksilik olmazsa alırız maçı[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yalnız benim anlamadığım bieşy var ne kadar doru bilmesem de eric gerets ileri ikilide hakanın yanında necatiye görev verecekmiş ,yahu ümit oynadığı 3 maçta 5 gol atmış rakip defansları dağıtmış iyi bi form da yakaldı be adam sen neden iyileşir iyileşmez hop diye encatiyi alırsın ilk 11e bu ümiti de sarsar necatiyi de havaya sokar nolsa formam garanti diye bi de ilk maç heinz i oynatma taraftarı değilim çekirdek kadro bozulmamalı ve heinz duruma göre oyuna sokulmalı ama gene de hayırlısı bakalım kalbimiz cimbomla[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hakan-Ümit ilerde, Necati arkalarında başlar gibime geliyor. hatta Necati'yi oynatmayabilir, eğer 11 başlatıp Ümit'i keserse kendisine "salak" derler.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 maçtan önce, sonra, maçın ertesi günü werner lorant la 6kasımın bağlantısının kurulacağı maç. gs yener.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gs yener ama cok zor bi maç olur 3-2 biter[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya heinzi oynatıp altanı kesicekmiş Ilıc oynuyor ümiti kesip hakan-necati oynatıcakmış. Ümiti keserse deliririm heralde[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 I LOVE U SIVAS[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Altan'da Heinz'da formda olduklarını oynadıkları maçlarda bize göstermiş durumda. Ben iyi bir Altan yerine iyi bir Heinz'ı tercih ederim. Bence Heinz'ın ilk 11 çıkmasında bir sakınca yok. Ancak Ümit Karan konusunda şüphelerim var. Hakan gerçekten vazgeçilmeyecek bir forvet. Necati'ylede çok iyi bir ikili oluşturuyorlar. Bu performanslı ikiliyi zorlayan bir Ümit Karan var ki o da bu formayı hak ettiğini geçmiş maçlarda gösterdi. İnsan forvete kimi yerleştireceğini düşünürken kararsız kalıyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sivas fena takım degil ama bakıcaz iyi oynayan kazansın ...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 GS'de BJK ile aynı kaderi paylaşcakmış gibi geliyor.[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eski açık sarı deseneee..:D hadi bakalım hayırlısı,alacaz inşallah da ii oynayamazsak zor alırız..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Karan - Necati ikilisi denenmeli bence...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 +1[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben de diyorum ki ümit formunu koruduğu sürece hakan-ümit ikilisinden vazgeçilmemeli gs sadece ilerisi için hakanın alternatifini yaratmalı ki bu da hasan kabzedir.[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kardeşim hakanı oynatmasın bence.Ümit KARAN+Necati ikilisi manyak güzel olur forvette[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nedir bu hakanı bu kadar vazgeçilmez yapan ya? Dünyada milyonlarca takım var, hiçbirinin forvetinde hakan yok hepsi bi şekilde iyi kötü yuvarlanıp gidiyo işte?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hakanı savunurum,ama ben karanında onun vazifesini hakkıyla yapabilecegine inanıorum.. necati bi denenmeli,olmuo kabze karan bi oynamalı.. tutmazlarsa tabiki hakanı yeğlerimde hakanın görevini karan yapar gibi gelior.. hem gsde hem milli takımda..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar