KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_ordered_by_uses_of_the_word_fuck nil by mouth'u izlemek lazım bir filmde 470 kez dfuck nasıl denir[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 helal olsun, wikipedia'da böyle bir konu bile var. vay be.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla bildiim kadarıyla rezervuar köpeklerinde baya bi küfür vardı ben izlerken her sahnede fuck vardı[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 14. zaten o da :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 182 kez hela itlerinde fuck geciyo bakalım diyerlerinde kaç[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nil by Mouth nedir öle 15 saniyede 1 fuck demiş adamlar[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Bone, 22 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: helal olsun, wikipedia'da böyle bir konu bile var. vay be. harbiden lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben birinci Pulp Fiction olur diye tahmin etmiştim ama adamlar ikiey katlamış ehe[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 The Devil's Rejects is a 2005 horror film, directed by Rob Zombie. It is the sequel to the 2003 film, House of 1000 Corpses. The word "fuck" is used in the movie more times than any in any other movie ever made so far (it overtook Gary Oldman's Nil by Mouth). The word is used 560 times, an average of 5.6 times per minute of the 100 minute long movie. (see also List of films ordered by uses of the word "fuck") Rekor bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Epey bi küfretmişler sağa sola =) Şöyle bişi olsa gerek sanırsam: "En güzel fuck olayı 25th Hour da var hocam! Adam ne güzel fuck diyo bütün millete... Ben de denedim bütün millete fuck diyecek bişiler yazmayı olmadı işte. Holy Fuck! Ancak bu Fuck sayanlarda akıl yok! Sen otur filmlerde Fuck say. Fuck you! Git filmi seyret fucking fucked fuckers... Bu mesaj yaklaşık %20 fuck içerir"[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 reservoir dogs gibi gelio bana yanılıyo muyum? edit : linke baktım da, ilk 3te bile deilmiş hehe. ama snatch'teki 2 tanesi süperdir [spo1=ufaklar bakmaya...]"Franky fuckin' four fingers" ve "Mary fuckin' Poppins"[/spo] [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 southparkin bi bölümünde varda , counter falan çıkıodu sonda satan dayanamiodu falan ... öle aklima geldi birden[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Film olarak bilmiyorum da şarkı olarak LimpBizkit- Hotdog olması lazım[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 "nil by mouth" filminin yönetmenine ohaa diyorum[signature][hline]Kalbim Krizin Bekçisi Olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Scarface var mis gibi :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 reservoir dogs[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: hired_gun, 23 Ağustos 2005 02:31 tarihinde demiş ki: southparkin bi bölümünde varda , counter falan çıkıodu sonda satan dayanamiodu falan ... öle aklima geldi birden ewet harikaydı o bölüm 182 kez falandiyolardı galiba ama baksana 470 kez falan diyo adam bu az kalmış yanında :D[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Öeh manyak mıyım neyim, bunların neredeyse hepsini izledim ve yarısından çoğunun da hastası oldum =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 The Big Lebowski var .Orda "Dude" un her kullandığı 2 kelimeden 1 fuck zati :PP[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pulp fiction da 244 tane gibi soylenmis gibi bir rakam duydum ben yanlis olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nil by mouth "fucks" per minute :3.67 ahaha çok basarılıymış =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Southpark da counter kullanılan bölümde "shit" diyorlar :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Nil by Mouth ---> Fucks per minute:3.67 Pulp Fiction ----> Fucks per minute:1.76 tarantino cephesinde bir üstünlük söz konusu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://www.ebaumsworld.com/flash/fwordflash.html[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 arkadaşlar bu film Amerikanlı veletlerin cektigi film i izleyin 234823099 kere fuck deniliyor geberceksiniz gulemkten http://www.oh-i-die.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar