Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Çok Fuck Denen Filmler

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_ordered_by_uses_of_the_word_fuck

nil by mouth'u izlemek lazım bir filmde 470 kez dfuck nasıl denir[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

The Devil's Rejects is a 2005 horror film, directed by Rob Zombie. It is the sequel to the 2003 film, House of 1000 Corpses.

The word "fuck" is used in the movie more times than any in any other movie ever made so far (it overtook Gary Oldman's Nil by Mouth). The word is used 560 times, an average of 5.6 times per minute of the 100 minute long movie. (see also List of films ordered by uses of the word "fuck")

Rekor bunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Epey bi küfretmişler sağa sola =)
Şöyle bişi olsa gerek sanırsam:

"En güzel fuck olayı 25th Hour da var hocam! Adam ne güzel fuck diyo bütün millete... Ben de denedim bütün millete fuck diyecek bişiler yazmayı olmadı işte. Holy Fuck! Ancak bu Fuck sayanlarda akıl yok! Sen otur filmlerde Fuck say. Fuck you! Git filmi seyret fucking fucked fuckers...

Bu mesaj yaklaşık %20 fuck içerir"[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

reservoir dogs gibi gelio bana yanılıyo muyum?
edit : linke baktım da, ilk 3te bile deilmiş hehe.
ama snatch'teki 2 tanesi süperdir
[spo1=ufaklar bakmaya...]"Franky fuckin' four fingers" ve "Mary fuckin' Poppins"[/spo]

[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 23 Ağustos 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
southparkin bi bölümünde varda , counter falan çıkıodu sonda satan dayanamiodu falan ... öle aklima geldi birden

ewet harikaydı o bölüm 182 kez falandiyolardı galiba ama baksana 470 kez falan diyo adam bu az kalmış yanında :D[signature][hline]don't panic!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...