Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla ben çok beğendim. Bayağı farklı duruo.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldXÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef..[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çok güzel ya[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eet çok farklı duruyor[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Lyrent, 14 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef.. alla alla bu sonuca nasıl vardın anlamadım patinin kendine has , patiyi pati yapan uyelerı vardır , onlardan biride xaero dur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hafız sırf internetten buldum diye internete açılmazki =P ama dövme güzelmişte ilk yapılınca güzel durur bu sonra gölgelendirme falan kaybolur ben söliyim[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Lyrent, 14 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef.. Abi nabarsın daha yeniyiz post kasmam gerek madalyam falan yok bilion mu , ondan yane.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 guzel dovmeymis falla ayrica post kasiosa yetkili arkadaslar uyarisini verir bence fazla karismamak lazim cunku bu durumda sizin post kastiginiz dusunulebilinir.neyse off topic olmasin guzel dovme turkiye'de boyle yapabilen yoktur sanirim.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu dövme için insan ötesi bir işçilik gerekli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Aramis, 14 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: guzel dovmeymis falla ayrica post kasiosa yetkili arkadaslar uyarisini verir bence fazla karismamak lazim cunku bu durumda sizin post kastiginiz dusunulebilinir. Lan hiç gülcem yoktu.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Xaero, 14 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Abi nabarsın daha yeniyiz post kasmam gerek madalyam falan yok bilion mu , ondan yane. Dövmenin İnternet bölümüne açılmaması gerektiğini kastetmeye çalışmıştım. Madalyayla da adam olunuyor ya, euh.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lan post kassann noluuurrr ? hasta etmeyin beni[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 *!Post kasar*[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kaç bin ytl dir o yaptırmaya kalksan ama estetik duruyo guzel.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonik tarafından 14 Eylül 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Fistan, 14 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki: hafız sırf internetten buldum diye internete açılmazki =P ama dövme güzelmişte ilk yapılınca güzel durur bu sonra gölgelendirme falan kaybolur ben söliyim Hayır kaybolmaz, vücudda tek dagılmayan renk beyaz neredeyse hiç bozulma göstermiyor, günes bakımınıda yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adamin kolu irenc ya iyk ! *!öğğ* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: jacabo, 14 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki: said: Lyrent, 14 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef.. alla alla bu sonuca nasıl vardın anlamadım patinin kendine has , patiyi pati yapan uyelerı vardır , onlardan biride xaero dur warya agızımdan aldın lafı :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bundan çok çok daha iyi çalışmalar var, ben de açıkçası konu açıp gösterilecek kadar özel bir şey bulamadım?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yok yok yinede harbi egzotik duruyo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bunu yapan dövmeciyi ben alnından öperim adam resmen olaya derinlik katmış gerçek gibi duruyo wow O_o ama Fistanın da dediği gibi belli bi zaman sonra ordaki incelikler deforme olur gerçekçiliğini kaybeder.Ama ilk senende Kralına postayı korsun =)) ha bu arada dövmeyi tasvib etmem o ayrı lol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Harbici çok karizma bi dövme...Enfes yani bende yaptıracam kim yapıomuş bakayım ? =)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 wohoo bn de butun vcudumu beyazla kaplatim o zmn[signature][hline]whooaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Adamın kolu 3 boyutlu gibin görünüyo çok güzel ya. Ama çabuk sıkılınır.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: nymph, 14 Eylül 2005 20:03 tarihinde demiş ki: wohoo bn de butun vcudumu beyazla kaplatim o zmn Turgay Şener'in dediği gibi. Yok Eb.. A.. yane.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bencede güzel ama işçilik de ii[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar