Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper bi dövme

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
Lyrent, 14 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef..

alla alla bu sonuca nasıl vardın anlamadım

patinin kendine has , patiyi pati yapan uyelerı vardır , onlardan biride xaero dur[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero harab ediyorsun kendini 1 topic fazla açıcam diye, yorulmuşsun bak, beyin fonksiyonları yavaşlamış. Yeri burası değil malesef..

Abi nabarsın daha yeniyiz post kasmam gerek madalyam falan yok bilion mu , ondan yane.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
XÆ®ø Down BloG
Sosyal ağlarda paylaş

bu dövme için insan ötesi bir işçilik gerekli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 14 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
Abi nabarsın daha yeniyiz post kasmam gerek madalyam falan yok bilion mu , ondan yane.

Dövmenin İnternet bölümüne açılmaması gerektiğini kastetmeye çalışmıştım. Madalyayla da adam olunuyor ya, euh.[signature][hline]G3NK ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

kaç bin ytl dir o yaptırmaya kalksan ama estetik duruyo guzel.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonik tarafından 14 Eylül 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 14 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
hafız sırf internetten buldum diye internete açılmazki =P
ama dövme güzelmişte ilk yapılınca güzel durur bu sonra gölgelendirme falan kaybolur ben söliyim

Hayır kaybolmaz, vücudda tek dagılmayan renk beyaz neredeyse hiç bozulma göstermiyor, günes bakımınıda yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 14 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
said:

alla alla bu sonuca nasıl vardın anlamadım

patinin kendine has , patiyi pati yapan uyelerı vardır , onlardan biride xaero dur

warya agızımdan aldın lafı :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yapan dövmeciyi ben alnından öperim adam resmen olaya derinlik katmış gerçek gibi duruyo wow O_o
ama Fistanın da dediği gibi belli bi zaman sonra ordaki incelikler deforme olur gerçekçiliğini kaybeder.Ama ilk senende Kralına postayı korsun =))
ha bu arada dövmeyi tasvib etmem o ayrı lol ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...