Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 şimdi ben hep bunu aklımın bi köşesinde olursa süfer olur lan diyerekten düşünmüştüm. şimdi yakın arkadaşlarımın kurdugu grupta söyleme fırsatı buldum ve belki becerebilirim diye düşünüyorum. şimdi bunun bir eğitimini almak gerekir mi? yani ben sesimin iyi oldugundan bile emin değilim. opeth şarkılarını çalışıyorum genelde death vokal 'de bi sorun çıkmıyo da slow şarkılarını söylerken mikael akerfeldt'ın sesine ulaşacam diye bazen acayip detone oluyorum. bunu engellemenin bi yolu varmıdır acaba? yada bunun bi çalışması falan. yardımcı olursanız sevinicem işte :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 saçlar tamam şimdi artis olcam diyosun ;) neyse.. :P tabiki eğitimini alman gerekli, sesini eğitmen gerekli ne tarz olursa olsun..[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 15 Eylül 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hehe kopardın sabah sabah :)) o eğitim konusunda da : şimdi benim bi kaç arkadaşım solistleri olmadıgı için gitarist oldukları halde yapıyolardı solistliği. ben bu sene öss ile kaynaşmış biri oldugum için onlar gibi eğitimsiz olarak sürdürüp bu sene össden sonra eğitim işine girsem olmaz mı ?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kesinlikle eğitimi var bu işin, ve de önemli bir eğitim. en azından kulağını eğitmen lazım, bunu iyi anlayan bir arkadaşınla da yapabilirsin. mesela sana bişey çalacak, o sesleri vermeni isteyecek. ve söylediklerini muhakkak kaydet ve dinle. kendi sesin hakkında bir fikrin olsun. diğer solistlerle kıyasla çok iyi olmayacaktır ama yakınlaşmaya çalış. bol bol müzik dinle ve söyle. önemli birşey daha, death vokali clean sesin için oldukça zararlı bişey. tamam mikael yapıyo dana gibi ama o bir yetenek ve yıllarca çalışılmış bişey. death vokali gırtlağın için oldukça zararlı. şu sayfada birçok egzersiz ve faydalı bilgi bulabilirsin, ben baya yararlandım şimdi vokal yapıyorum gruplarımda, ısınma hareketleri, egzersizler, tekniklerle ilgili bilgiler var. http://www.vocalist.org[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 death vocal derken brutal vocal demek ıstemıssın sanırım. Brutal vocal'in gırtlak kanserine bile yol actıgını duymustum yani yetenegınız yoksa kendınızı kasmanın bi anlamı yok, zira gercekten hayatınızı karartma yoluna girebilirsiniz. Fazla zorlamadan yapabılyıosan devam etmelısın sadece.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sağol sir yardım için. hocalarım hep müzik kulagımın çok iyi oldugunu söyler beni koronun başına falan koyarlardı. beni de gaza getiren bu oldu zaten :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: BlaCk, 15 Eylül 2005 13:48 tarihinde demiş ki: death vocal derken brutal vocal demek ıstemıssın sanırım. Brutal vocal'in gırtlak kanserine bile yol actıgını duymustum yani yetenegınız yoksa kendınızı kasmanın bi anlamı yok, zira gercekten hayatınızı karartma yoluna girebilirsiniz. Fazla zorlamadan yapabılyıosan devam etmelısın sadece. arkadaşım processor kullanmamda ısrar ediyo ama olmadı processor kullanırım bende. ama ondanda pek doğal bir ses çıkmıyo diye biliyorum.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 e tabi haliyle oyle dogal olmuyor hosuma gıtmıyor zaten proccessor olayı vocalde pek. Bence kendini fazla zorlamadan kasmadan yapabılıyosan devam et geliştir ama zorlanıosan sana zararı olur sadece.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaş death vokal demiş ben de ordan şeyettim :) evet söylerken bi sorun yaşamıyosan, gırtlağın hiç acımıyosa ve aynı verimle clean söyleyebiliyosan devam edebilirsin sanırım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
feiticiera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 grubumuzda vokal proc. kullanan bir solistimiz var ve harikalar yaratabiliyor zaman zaman...
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 vokal processorun avantajları çok, efekt vererek çou detonenin duyulmamasını sağlıosun, delay vererek ayrı bi hava katıosun vs.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fiyatı ve nasıl bi alet olduğunu söyler misiniz bunun?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu arada, kendi sesini ilk kez dinleyince pok gibi geliyo, şevkin kırılmasın :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Öne çıkan mesajlar