Berker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Okula başörtüyle gelinir,ama başörtüyle girilmez yassahtir,dogridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Pardon ama AKP dışında seçilebilecek kim vardı? İnsanlar dinazorlardan illallah dedikleri için AKPyi seçtiler birazda. Türban konusuna gelince siyası bir simge haline getirildiği için (amaç zaten buydu) okullara girmelerini bende istemiyorum ama bir yandan da insanların dini inançlarına karışmak çok yanlış geliyor. İşte bole secince noldu hilafet isteyen kendini bilmez salakla doldu. Ben hiçbirzaman halkıma guvenmiyorum. Hala genişlemedi kafaları cunku. Hala gerideler. ( Verdikleri oylardan belli )[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir diyen kim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o eskiden zekiymiş simdi goruyoruz zekalari :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Pardon ama AKP dışında seçilebilecek kim vardı? İnsanlar dinazorlardan illallah dedikleri için AKPyi seçtiler birazda. Türban konusuna gelince siyası bir simge haline getirildiği için (amaç zaten buydu) okullara girmelerini bende istemiyorum ama bir yandan da insanların dini inançlarına karışmak çok yanlış geliyor. doğruyu söylemek gerekirse AKP hükümetinden memnun olduğumu söyleyemem ama bu ülkede türban konusunu siyaset yapmayan hiçbi görüş yok sağcısıda solcusuda zartıda zurtuda boku püsürü yeni herkes türban üstüne siyaset yapıo kimi diyoki "türbanı serbest bırakcaaaz hatta okullara türbansız girilmiyecek vs. vs. " kimide diyoki "türbanı kaldırcaz yasaklicaz modern olcaz bla bla" açıkçası biz türk halkı olarak böyle düşünmeye programlanmışız her görüş kendi karşı görüşünü suçluyor.bence dünyadaki en saçma görüşlerden biri siyasi görüş siyaset için birbirini öldüren karalayan vs. bunalr saçma görüşünüz varsa ortaya koyun diğer insanlardan size ne. türkiyeye gelirsek ben şahsen durumdan korkuyorum.bir Parinin içinde baskın bi görüşü varsa (radkal islam,şeriat,komunizm,vb.] bu insanlar ilk baş gelir icraat yaparlar insanların güvenini kazanırlar 2. seçimlerde yine tek olarak gelirler bu sefer hafif alttan kendi düşüncelerini dürttürürler en son da bidaha seçildiklerinde tamamen kendi görüşleriyle gelirler sora böle sap gibi kalırız inş öyle bişi olmaz tabi okul meselesine gelincee bence kimsenin dinine karışılmamalı ama biz atatürkün gençliğiyiz onun yolunda ilerliyoruz vs. diyen birisinin ne okulda ne dışarda takmaması lazım yoska onun atatürkçülüğünden şüphelenirim, ayrıca insanların inancı sana ne dersenizde çoğu aileler kızlarını zorla kapattırıyolar veya doğuştan beri psikoz uygulayıp onların istemesini sağlıyorlar yoksa ben hiçbi türk gencinin sıçağın alnın allah allah kat kat giyinip baş örtüsüyle dolaşçağını düşünmüyorum ama tabiki herkesin düşüncesi kendine saygı duymak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 başörütüsülü tiplemeleri ne okulumda nede başka okullarda görmeyi asla istemem zatende yasak gitsinler imam hatipte takılsınlar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 BAŞÖRTÜSÜYLE TÜRBAN FARKLIDIR arkadaşlar ikisi farklı şeyler.Başörtüsü orta yaşlı teyzelerimizin taktığı saç kapatmak gibi bir amacı bulunmayan bir alışkanlıktır.Türban ise tamamen siyasal bir simgedir.Üniversiteye,liseye, hatta ilkokula türbanla girmeye çalışanların amacı malumdür.Konyadaki özel bi ilkokulun resminde çocuğunuzu düşünün yazıyor ve altında "türban"lı bir 8-9 yaşında çocuk var.Bu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 +1[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 başörtusu komedısınede deyınıyım başortusu sıyası sembol degıl ve en buyuk ozellıgı kullananın ıstedıgı zaman Cıkarabılmesıdır ıcerı gırerken cıkarır dısarda kapatır bunla kımsenın sorunu yok ama ben erkekelre gorunmuycem tahrık ederım erkek ede banada gunah dıyenler sıyası somuruculerdır hadı bakalım kuranda turbanla ılgılı bırı bır ayet bulsun allah aşkına 4 defa baştan sona okudum kuranı bu konuyla ılgılı tek buldugum cumle Edep yerlerınızı ortun bunada kımsenın ıtırazı yok heralde ama sallamasyondan cıkan arabıstanda asıl amacı gunesten korunmak olan bır dını sembolude gectım sıyası sembolu okullara sokamassın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Peki birde işin diğer yanını düşünün yani başörtülü bir kız ve bunu inancından takıyor yani siyasi anlamından veya herneyse ondan dolayı değil, şimdi bu kızın okula girerken başörtüsünün adı türban olup çıkarttırılması bana ters geliyor. Sonuçta o kişi onu dini inancından dolayı takıyor yani bilmiyorum sonu nereye varır ama çok tehlikeli bir konu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 herkez resmi dairelere girerken resmi bolumlere girerken hatta iş başvurusu yaparken bile Başı acık resim cektirmek zorunda ve acık girmek zorundaysa. çıkarmak zorunda. Resmi olmayan yerlerde inancını devam ettirsin. Ben laik biriysem ninja turtles gibi doşana insanlarla aynı yerde olmam olmakta istemem yani[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 herkesin inancı içindedir.Türban şeriatı o zamanki arabistanın şartlarından tolayı vardır.Dini inançla ilgisi yoktur. Türban Kuran bilmeyen cahil kesimin kendini kandırmasıdır. [Bu mesaj beyazcocuk tarafından 14 Eylül 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 beyazcocuk, madem bu kadar eminsin kendinden , oncelikle kac sene islam uzerine arastirma yaptin dusundun bu konuda bizleri aydinlat istersen .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla 2 senedir din dersi görmüyom fazlada dindar bi insan sayılmam bayramdan bayrama camiye giderim ama bildigim kadarıyla kuranda kadınlar icin namaz kılarken suraları buraları örtün diyo iste kafanızı kapatın ama madem zaten bütün hayatınca kapatıcaksın niye namaz kılarken kapatın denmis direk kadınlar dogduktan sonra el ayak bileklerine kadar kafalarınıda örtün derlerdi hersey bi yana O kara carsaf nedir ya adamalr kapancam derken mini etekliden daha cok dikkat cekiyorlar bi rüzgar yagmur iclerinde hic bisi yok igrenc :( sekilde geziyolar kara ninja bi cıglıkalrı eksik sokakta zati gerekte yok tank gibi carppa carpa eze eze gidiyo bir cogu valla anlamıycam bu ninjaları[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 başörtüsü zamanında keran yolculukları srasında, saldırılar karşısında kadınların zihnet eşyalarının fark edilerek kadına zarar verilmemesi için kadının bu bölgelerini kapatmak için kullanılmış. ben günümüzde buna karşıyım. ama kimseye karışamam. ama bence okula asla ve asla başörtüsüyl girilmememli. okul eğitim evidir. harici tüm uğraşılar abul edilmemelidir. bence tabii..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: cuytherock, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Erdoğanın b lafı vardı: biz sizin o kadar açılmanıza bişe demiyoruz siz neden türbana karşı çıkıyorsunuz.. adam bence çok doğru söylüyor.. madem şeriat olarak düşünülüyor o zaman o... luk ta olmasın demi?? adam gibi giyinsin kızlar.. orasını burasını fazla açmasın.. bu konular ne kadar tartışılırsa tartışılsın sonuç çıkmaz.. burda boşa konuşuruz :) Şimdi çağdaşlık denen bir kavram var. Kıçını başını açmak edepsizlik olabilir ama çağdaşlığa ters değil,kişinin kendi ahlak anlayışıdır. Ama Türban ters düşüyor biraz çağdaşlığa[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çagdaşlıkla alakası yok sırf rant ıcın ortunen bır yıgın ınsan tanıyorum ınanclada alakası yok cogu zaman allah askına kuranda yazmıyan bır seye nasıl koru korune ınanıyor ınsanlar caput baglamalar mezarlara yuzlerını surmeler sımdı bu putperestlık degılmı ama bunalrı elestırırsen sen kafır oluyorsun eger dını ınanca akrısmıycaksak sırf turban degıl hıcbırıne akrısamayız adam yarın gelıp ben jedı dınındenım jedı robe ıle gezmem gerekıyor unıverstede derse ne dıceksın adama veya fetişist bırı bende tum kıyafetlerın tanrıyla arama gırdıgıne ınanıyorum cıplak gezmem lazım ınancıma gore derse veya bır afrıkalı totemını alıp unı bahcesıne dıkmeye calısırsa ve bu olmadan okuyamam dını ınancım derse her sey dısardan goruldugu gıbı degıl ne yazıkkı su anda ımamalra devletın maas verıyor olması bıle avrupadakılerı ozellıkle dın adamalrını kudurtuyor dunyanın hıcbır yerınde dın adamalrı devletten maas almıyor cunkı ogretmenden cok kadrolu ımam var ulkemızde ve bız laık takılıyoruz sozde kaldıkı dınsız dedıklerı Ataturk bızzat dıyanetı develte baglamıs dın yozlaşmasın cocukalr dınlerını rahatca ogrenebılsın dıye yanı Ataturk ıyı nıyetınden dolayı laıklıkten tavız vermiş sen hala ımama olma yarısına sokuyorsun cocukları unıelrın ılahıyat bolumlerının puanlarıda ucuyor zaten[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Başörtülü girilmeyen yerlere diğer dinlerin siyasi vs sembolleriylede giremiyorsunuz ki dtamamen polemik ve gündem yaratma gerçeklerden uzaklaştırma amaçlı bi konu[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: riglous, 13 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: her acilan konuya ayni yorumu yapmaktan sikildim ama... bas ortusu siyasal bi simgedir. universitede siyasal catismalarin desteklenecegi bi platform degildir (sag/sol kavgasini kimse istemez). bu nedenle universiteye bas ortusuyle girilmez. buna karsilik insanlar hayir simge degil benim giyinme tarzim bu diye cevap verirler. ancak bu durumda birey istem disi veya isteyerek bir catisma ortami yarattigi icin boyle bi seye tahammul edilemez. nasil ben okula ciplak gidemiyorsam, onlar da bas ortusuyle giremezler. basörtüsü gitmek siyasal bir görüş ise (!) , başörtüsüne karşı olmakta siyasal bir görüştür. haçlı kolye takmakta siyasal görüştür o zaman takmayın , siyah kuru kafalı t-shirtte giymek siyasal bi görüş olur.. saçmalamayın allah aşkına yahu..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: trash_, 14 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki: başörtüsü zamanında keran yolculukları srasında, saldırılar karşısında kadınların zihnet eşyalarının fark edilerek kadına zarar verilmemesi için kadının bu bölgelerini kapatmak için kullanılmış. ben günümüzde buna karşıyım. ama kimseye karışamam. ama bence okula asla ve asla başörtüsüyl girilmememli. okul eğitim evidir. harici tüm uğraşılar abul edilmemelidir. bence tabii.. ehheh komik mesajlar :):) baş örtüsü olunca kafasına bilgi girmiyor mu kızcağızın?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 www.islamiyetgercekleri.org/turbanhukuk.html [Bu mesaj tBF tarafından 14 Eylül 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tbf aynı siteyi verip durma, o sitede yazan herşey doğru diye birşey yok. ne kadar objektif yaklaşmışlar olaya belli.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Caiz deil Caiznt[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: metboy, 14 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki: tbf aynı siteyi verip durma, o sitede yazan herşey doğru diye birşey yok. ne kadar objektif yaklaşmışlar olaya belli. Ben oaryı veriyorum çünkü okusunlar öğrensinler ondan sonra konuşsunlar ben anayasada ne neymiş ona baksınlar diyorum.[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: kermit, 14 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Caiz deil Caiznt ahısdohadıashdhaoıhs bitirdi beni[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar