bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 CAN YÜCEL' DEN Yasamin en tatsiz tarafi sona eris seklidir.. Süphesiz ki yasami tersten yasamak daha güzel, hatta mükemmel olurdu. Nasil mi ? Cami'de uyaniyorsunuz. Bir tahta sandik içersinde, herkes karsinizda saf durmus, iyiliginize dua ediyor ve tüm haklar helal edilmis vaziyette. Tabuttan dogruluyorsunuz, yasli, olgun ve agirbasli olarak.Herkes etrafinizda, büyük bi itibar, iltifatlar, çocuklar torunlar hepsi hazir. Arabaniza kurulup evinize gidiyorsunuz. Dogar dogmaz devlet size maas bagliyor, aylik veya üç ayda bir maasinizi aliyorsunuz. Ne güzel, hazir maas, hazir ev.... Altmisli yaslara kadar hersey garanti, huzur içinde yasiyorsunuz. Sagliginiz gittikçe düzeliyor, kaslar güçleniyor, kuvvetleniyorsunuz. Bir gün çalismak istiyorsunuz ve ise ilk basladiginiz gün size hosgeldin hediyesi olarak bir plaket ve altin kol saati veriyor patronunuz.. ve Genel Müdürlük veya bunun gibi yüksek bir makamdan tecrübeli bir insan olarak ise basliyorsunuz. Herkes karsinizda elpençe divan...Vücudunuzda da bazi hosa giden hareketler de basliyor. Gittikçe zayifliyor forma giriyorsunuz. Diger hormonal aktiviteler artiyor, fevkalade.....Aman ne güzel günler basliyor... Derken birgün patron size artik Üniversiteye gitsen daha iyi olur diyor. Bu arada Babaniz ortaya çikmis, "fazla çalistin" diyor "artik eve dön, isi birak, okumaya basla, harçiligin benden olsun..." Keyfe bakar misiniz ? Okudugunuz dersler gittikçe kolaylasiyor. Ekmek elden, su gölden bir dönem basliyor. Partiler, Diskotekler, Kizlarin sayisi artiyor. Derken Anne ve Babaniz sizi götürüp getirmeye basliyor, araba kullanma derdi de yok artik.... Günün birinde sizi okuldan da aliyorlar, "evde otur, keyfine bak, oyuncaklarinla oyna" diyorlar...Mamaniz agziniza veriliyor, zaman zaman altinizi bile temizliyorlar, hatta bu durum aliskanlik yaratiyor ve hiç tuvalet kullanmamaya basliyorsunuz. Derken Anneniz bir gün size süt verme kararini aliyor ve baska bir keyifli dönem basliyor. Mama artik her yerde, her an ve en taze seklinde hazir. Bir gün karanlik ilik ve sicak bir ortama giriyorsunuz. Beslenmek için agzinizi açmaya dahi gerek yok, bir kordondan besleniyor, sicacik, yumusacik, gürültü ve patirtisiz bir ortamda yasiyorsunuz. Kuculuyor, kuculuyor, ufacik bir hücre halini aliyorsunuz. Ve günün birinde hayatiniz bitiyor....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Güzel yazı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hmmm... gerçekte kimin yaw bu ters hayat şeysi??..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence aynı şey ikisindede ölüyosun hatta bence tersten yaşamak daha kötü.. git gide aptallaşıyoruz? bildiklerimizi kaybediyoruz? gerçekçi bakarsak. ama akıl yönünden bişi kaybetmiyosak o dahada kötü çünkü vucud küçülüyor ve istediklerimizi yapamicak kadar ufak oluyoruz ve çıldırıyoruz!! en kötü kısmına ananın şeyine giriş.. töbe töbe.. ben sevmedim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Belkide tüm bilgilerimiz yavaş yavaş silinerek yaşıyacaktık ? ama şöyle bişey var anne-baba bilmeden yaşamak aslında birazda saçma mesela anne-baba yok sonradan varoluyorlar. bi anda[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yaşlandıkça da bilgiler yavaş yavaş gidiyor, elden ayaktan düşüp bağımlı hale geliyorsun hatta yaşlanınca sana bakan annen baban veya çocukların değil belki de tanımadıgın insanlar veya bir kurum oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yok ben almiyim.. bu şekilde bide gerçek yaşantımızı düşünün.. böyle yavaş herşeyi biliyoruz anlıyoruz, vucudumuz gelişiyor dünyaları deviriyoruz yerimizde duramıyoruz falan ne kadar güzel..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Abi çok hayvanca bir tabirle hayatının son devresini ifade ederdim de, forum kuralları +18 cart-curttan dolayı daha nazik söyleyeceğim; Hayatımın sonunda tabuta girmeyi annemin içine geri girmeye tercih ederim şahsen...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. So long, and thanks for all the fish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bunun devamı nedir ayrıca? zigottan devam ederse ikiye bölünürsün, bu iki yarından biri öylece bekleyip durur, dieri kendisi gibi milyonlarcasının arasından kazandığı yarışı geri verir, ana bi hücreyle birleşir. Daha donra öteki yarı da kendisi gibi bi sürü elemanın yanında yıllarca takılır. Sonra aralarından ayrılanları görmeye başlar. İlk ayrılanı görene kadar böyle devam eder. Bu arada diğer yarı da yıllardır bi ana hücrede bi kaç protein parçasıdır. o protein kimbilir hangi salatalıktan gelmiştir... :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ana rahmine geri dönüş güzel olabilir aslında. Dert yok, tasa yok, açlık yok, üşümek yok, sıcacık ve annenizle bir bütün halindesiniz. Arada bir tekme atıyorsunuz ve bir anda dışardan koş koş tekmeledi, bak bu başı falan gibi sesler geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aramaya inanmayanlardan mısınız? :-P[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Absolut, 15 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Ana rahmine geri dönüş güzel olabilir aslında. Dert yok, tasa yok, açlık yok, üşümek yok, sıcacık ve annenizle bir bütün halindesiniz. Arada bir tekme atıyorsunuz ve bir anda dışardan koş koş tekmeledi, bak bu başı falan gibi sesler geliyor. sonradan başka bi yere daha dönüş var unutmayalım :-P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 iyi boyle .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Frigg, 15 Eylül 2005 15:12 tarihinde demiş ki: aramaya inanmayanlardan mısınız? :-P Ne demişti ünlü pati düşünürü .. "aramaya inansam google a tapardım"[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Cok güzel yazı... saol[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: octopus, 15 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 15 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Ana rahmine geri dönüş güzel olabilir aslında. Dert yok, tasa yok, açlık yok, üşümek yok, sıcacık ve annenizle bir bütün halindesiniz. Arada bir tekme atıyorsunuz ve bir anda dışardan koş koş tekmeledi, bak bu başı falan gibi sesler geliyor. sonradan başka bi yere daha dönüş var unutmayalım :-P olaya fizyolojik olarak bakarsan ilk hayatın anne ve babanın spermlerinin birleşme anından itibaren oluyor yani ondan önöce hayatın yok. Doğal olarak gidilebilecek ilk nokta bu 2 hücrenin birleşme anının hemen sonrasıdır. Ki bu ise cinsel birleşmeden saatler sonra olabiliyor genelde. Yoksa biyolojik mi bakmak lazım bilemedim. :) [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Eylül 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Eylül 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eminim bundan daha ii olmazdı.. abi öle öleceğin kesinmi.. sondan başladın öldün 50 yaşında.. ee? gençlik nerde? olmaz öle şey bu hayat ii.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 haha tam yaşlılık bitiyo iktidara gelicen, zart trafik kazasında ölüyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kardeşim paradokus poleming felan yarağtmayn! dayt!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bir yazar olaya sadece iyi tarafından bakarsa taibki iyi bir yazı olur.. bu mantık yanlış..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 güzel yazı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar