Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve üniverstenin ilk günü...

amon

Öne çıkan mesajlar

said:
beybin, 14 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
off ben napıcam yaa??kayıt olmaya gittim bi dolu tikican!!benim dışında boyasız saçlı kız yoktu !!hepsi sarışın yaa!!napcm bn onların arasında??ilk gün psikolojisi acaip korkutuyor beni.off..bi de işin komik yanı ne biliyor musunuz??adam gibi arkadaşlar pat diye çıkmıyor..önce yanlış arkadaş seçimi dönemi sonra onu kendinden soğutma dönemi ve kanka bulma dönemi.. offf...cem yılmaz bunun hakkında da espri yapsa da gülsek..(nerden esti?saçmalama beybin..Peki)Evett..

BEnde böyle insanlar gördüm kayıta gittiğimde.Özellikle hareketlerinden tiksindim,konuşmalarından falan...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bende eski bursali olarak diyorumki:)

onu diyenler omrunde ne bilkentin ne yeditepenin ne odtunun ne koc ne sabancinin kampusune gitmemis:) daha sayarim:)

mevlam cayira bir kampus var baska birsey yok orada:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk gün süperdir. git herkesle muhabbet et, zamanla bi çoğundan uzaklaşacaksın zaten ;) bi de öyle sırf sınıf içi insanlara kalma, git klüplere falan gir, etraftan insanları tanı bol bol.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

ist in en büyük kampüsü kocaelinin arazi sırf euhehu inek gördüm die dalga konusu oluomuş çalışkan ve çömez öğrencilerimiz.. ayıplıyoruz burdan onnarı..
AYIP!

:P[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 15 Eylül 2005 08:32 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 15 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Uludağ univ'de okuyorum 4. senem duyumlarıma göre türkiyenin en iyi ilk 5 kampüsü arasındaymış.

avrupanın sayılı büyük kampüslerinden, rakam kaçtı unuttum, ciddi büyük bir alan

Rakamı tam olarak bilmiyorum ama evet sayılı büyük kampüslerinden.[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

Bende Yarın Hazırlık Atlama Sınavına Girecem..İlk Günleri Seferim..Zaten Umursamaaz Bi Tip Olduğum İçin Sorun Çekeceğimi Sanmam...Giderim Yatarım Gelirim...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 15 Eylül 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Kayıda gittiğimde ortamı hoş görünüyordu 26 sında açılacak açılmasını iple çekiyorum da yurt düşündürüyor benide tanımadığın adamlarla aynı odada yatma olayı.

abicim bizimkisi acıldı bile ne bu ya delirecem...
tek tesellim erken biticek olması..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Ehue ilk gün kaynaştıklarımın isimlerini bi türlü öğrenememiştim. Yakalşık 35 kişi kadarlardı ben napiim :D 3 hafta falan "Hişt baksana" modunda dolaşıyodum. :D[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır...

[Bu mesaj B0nzi tarafından 15 Eylül 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...