Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim bu kadar şerefsiz olabilir ki??

Mille

Öne çıkan mesajlar

Bizim efe diye bi arkadaş vardı.
Bu şerefsiz benim manitalara asılıyordu hep.Ben bunu bilmiyordum ama bi gün bara gittik benim manita efe efenin arkadaşı remzi
remzi gel dedi bişey söliicem remzi abuk subuk laflar etti saçmalaadı o an anladım bi ibneliğe geldiğimi gittim eve benim manita olan melise yazıyor gülüyor.Numarasını veriyor
Efe ye dedim ki bak ayıptır yaptığın ama yakışıklı çocuksun kız senden iyisini bulamaz hepinizin bi yerine koyıyım dedim remziyide aldım çıktım.

Kim bu kadar şerefsiz olabilir ki ???

nin cevabını

EFE olarak veriyorum

allah tez zamanda belasını versin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bi arkadaş var Sina diye.
bu tam kolpacı.
bir söylediği diğerini tutmuyor.
erkek arkadaşım dedikleri ile ilişkiye giriyormuş zaten sonradan öğrendik geyimsi bir varlık olduğunu.
bu oyldan çeviremedim onu hep kafasının dikine gitti.
parası olmadığı zamanlarda en yakın arkadaşı bekir'e geliyordu 1 gece kalıp gidiyordu.
nerden mi biliyorum bekir bizim karşıda oturuyor camdan görebiliyorum.
gölgeleri felan.

dedim ayıp yapma.
yok ben vazgeçemem 1 kere girmişim bu işin içine dedi.
ee o zaman gel bursaya burda çok iş çıkar sana dedim.
gelicem dedi ama duyumlarıma göre otobus ile bursaya gelirken otobüş şöförü maşallah atılgan buna tecavzüz etmiş ve öldürmüşler dere boyuna atmışlar.[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 14 Eylül 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Toplanın dövün.
Sakın konuşma falan geçmesin aklından. Hatta direk dalın adama bi sürede niye dayak yediğini araştırsın.
O ufacık beynide onla yokolup gitsin.

Aynen +500 fln yani
Konuşmaya çalışırsan dövemezsin insan yatışıo konuşunca dalamayıo :) (1-2 kere oldu konuştuğuma çok pişmanım)
Çİçek Böceek Çİçek Böceek Çİçek Böceek Çİçek Böceek Diyip dalıcaksın...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...