bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-sex 2-sex 3-sex tamam ben gidiyim :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)düzenli ilişkiyse hayır tabii 2)Aksine Memnun Eder 3)İnsanlar sonuçta ne diim benim hayatımda her bireyin ayrı bi anlamı var dolayısıylada her kızın ayrı bi anlamı var gibin bişi oluo[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-) TAbiki hayır. 2-) Hayır. Aksine bu şekilde bi bağlılık duygusu hoş bişey benim için 3-) sıradan tanımadığım bi kız ile tanımadıpım bi erkek arasında fark yok benim için. insan sonuçta...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Durum neyi gerektiriyorsa..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayır, özel bir şey icin 2-kişiye göre, bağlanılcak kız var bağlanılmayacak kız var 3-anladıgımı dusundugum fakar asla anlamadıgım birer varlık hepsi, bi isim koyamadım simdi[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1. hyr tabikide bu gönül işidir 2. etmez ama güvenmek isterim bağlanmadan öte 3. beni seviyosa kendimden sora herşeyimdir[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-No 2-Non 3-None[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-)Evet Aşk Hormonal bir duygudur 2-)Hayır 3-)Karşı Cins[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1.) hormonlarım için ilişkiye girmem ama tabıkı hormonlar ilişkiye girmemde önemli bi etken bunuda redetmem, bı kızla guzel olduğu için ilişkiye girerim ama onda söliyim. 2.) Kızlarla ilgisi yok coğu şeye bağlanmak rahatsız ediyo beni "turuncu" dışında bitek. 3.) Cok fazla şeyi daha kesin bi cevap cok buyuk bi aşhalama olur zaten. edit:queto silmeyi unutmuşum [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 11 Eylül 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: patıcıkte bana cevap yazmıs bı ınsanla 3 gun msn de konustum ve 3 gun sınırım bozuldu.2.gun sıvılce cıkarttım hatta.neyse konu arkadasın dusuncelerı tabıkı.uzatmadan soruları sorucam.cogunlugun cevabı onemlı tabı onun yanlışlarını gormesınde ve dogruları kabullenmesınde.evet. 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? ne kadar katılım olursa o kadar ıyı.ha bu arada benım cınsıyetım mı ne?onu en son soylıcem:) 1- iliskiden kasit cinsel iliskiyse evet. Eger tüm yönleriyle iliski dersen isin icine eglence ve ruhsal tatmin de girer. 2- Eder, allah korusun. 3- Dünya'daki en mükemmel varliklar[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-eet 2-eet 3-kızlar iidir hostur guzeldir.geyiktir falan filan iste :P bole seyler her zaman azdırır beni uhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1 - hayir 2 - genelde hayir ama eger beni bu baglilik rahatsiz ettimi zaten benim onunla isim bitmistir yol vermisimdir ona. 3 - kiz deyip gecmemek lazim duzgunu var duzgun olmayani var ( anlayan anladi .. ) ben ise kisine gore muamele yaparim ama hepsinede muamelemi eksik etmem :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayır 2-hayır korkmam 3-valla kizlari bişy olarak görmüorm yani fazla takmam kendilerini ama bitanesi var ki herşeyim Sonuçta erkeklerde bağlanmak aşık olmak ister ama kızların bi kısmı onları pişman eder.Neyse ki ben hala o kısımla karşılaşmadım umarım hiç karşılaşmam:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1- 2 çeşit kız tipi vardır. Biri oturmasını kalkmasını bilen bi diğeri ise akşam seninle eğlenirken ne yaptığını bile bilmeyen. Her ikisenede hormonlarım farklı tarzda yaklaşır. Mesela oturması kalkmasını bilene kalbimin hormonları fazla çalışır, ama gel gelelim ötekisinede belim çok çalışır. 2- Bilmem ki ben öyle aşıkta olsam öle ötesi derecede aşkım cicim muhabbetlerine falan girmediğimden bağlanma olayını daha yaşayamadım. Şu an birlikte olduğum insanıda 3 gün görmeden yaşayabiliyorum ama sadece özlüyorum. 3- Sevdiğin kızın gözlerine daha ilişkinin başlarında uzun uzun bakınca kalbin deliler gibi çarpınca, evlendiğinde çocuğunu doğururken sen kapıda deliler gibi heyecan içinde dönüp dolaşırken. Anlıyorsun ki bi kızın bi erkeğe her zaman heyecan ifade ettiğini.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)kıza gore degisir 2)hayir 3)Hayattakı buyuk bir boslugu doldururlar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: CusTodeM, 11 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: 1)kıza gore degisir 2)hayir 3)Hayattakı buyuk bir boslugu doldururlar sadece 2. şık değişik o da bu senenin sonunda değişt i[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Gayette hormonlar için girilir ilişkiye.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 jacabo anlamadim ne dedin?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1. Kimseyle çıkmadım. Yazık banaaaaaa :lol: Hormon atımı için de kızlara gerek yok. 2. Şu ana kadar kimseye bağlanamadım. 3. Normal bireyler olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1.sorduğun şey seks ise evet bu içgüdüsel bi tatmindir yok bi beraberlikten bahsediyosan bu her açıdan mutluluktur. 2.bunun cevabı şimdiye kadar yenen kazık sayısına göre değişir(artık evet) 3.tam anlamıyla kaossomut bi şekilde tasvir edemiyorum edilebiliceğinide düşünmüyorum...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: patıcıkte bana cevap yazmıs bı ınsanla 3 gun msn de konustum ve 3 gun sınırım bozuldu.2.gun sıvılce cıkarttım hatta.neyse konu arkadasın dusuncelerı tabıkı.uzatmadan soruları sorucam.cogunlugun cevabı onemlı tabı onun yanlışlarını gormesınde ve dogruları kabullenmesınde.evet. 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? ilişkiye girmekten kastın cinsel ilişkiyse.. ee baya bi etkeni var tabii =p. eheh şaka bir yana bir kızla ilişkiye başlarken tabiki hormonlarında etkisi olabilir. ama bence aşık olma olayını hormonlarla açıklamak çok sığ. neyse brz alakasız oldu belki ama asıl cevap: kızına göre değişir. ama her sevgilide hormonların az yada çok mutlaka etkisi vardır hepimiz insanız. 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? karşındaki insana gerçekten aşık olduğundan emin değilsen bağlanmak rahatsız eder. yada gerçekten aşıksındır ama ilk kez birine bağlanıyosundur bu yüzden ilk başlarda bağlanmak rahatsız edebilir ama zaman geçtikçe bunun kötü yanlarından çok iyi yanlarını olduğunu görünce bağlanmak hiçte rahatsız etmez. 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? kızlardan kastın sanırım sevgili olarak kızlar. bunuda hepsi için aynı cevabı vermek saçma olur. şu an aşık olduğum kız için konuşursak: bana mutlulugu ve aşkı ifade ediyor. arada kötü zamanlarda geçse kavgalarda olsa genel olarak düşününce onsuz hayatın pek bir anlamı olmucakmış gibi geliyo. aslında bu düşünce yapısına göre değişir kimisi bardağın dolu kısmını görür kimisi boş kısmını.. ben dolu kısmını görmeye çalışıyorum her zaman ve bu yüzden onu düşündüğümde her zaman iyi zamanlarımızı düşünüyorum. gülümsemesini, beraber muhabbetlerimizi, beni sevdiğini söylemesini, benim onu sevdiğimi söylememi, uzun süre görüşmedikten sonra sıkı sıkı sarılmamızı.. ne kadar katılım olursa o kadar ıyı.ha bu arada benım cınsıyetım mı ne?onu en son soylıcem:) [signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Wicked Priests - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 . [Bu mesaj NoS tarafından 11 Eylül 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu arada bahsettigi kişi benim.... Uzun zmndır bu kadar tatmin olmamistım saol deniz:)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: CusTodeM, 11 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: jacabo anlamadim ne dedin? yanı benım ıcın 2. şık degişik dedim sadece =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bağlanırım,severim.cok severim hatta fazla bile bağlanırım hormon içinde beraber olabilirim ama[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar