De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bu arada De-Jeavu savaşı kızıştırarak alacağı mangır tutarını yükseltmeye uğraşır[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 sessizce arkadan gelir "beyler noıluyor" demeye kalmaz boynuzlarıyla yanlışlıkla(!) itekler beraberce yuvarlanmalarını izler "uupss... acıtmış olmalı" *!grins* :-D[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 *!savaşan insanların yanına sessizce yaklaşır eşyalarını çalar* her zaman karlı çıkarım bu ihtilal dare savaşları beni zengin edecek bu gidişle[hline]!Damlam! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 02 Şubat 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 02 Şubat 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 02 Şubat 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bkz: imzam[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Karakedi ve diğer yöneticilerden darbemize karşı bir gürüşüm beklenmekte şu anda.[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Berkçiğim nereye kaçıyorsun bakayım gemiyle Ulmo bu aralar krallıgından çıkmıyor malum Osse de çok kızgın varamazsınız Valinor a belki Tol Eressea ya ama o da çok zor Bırakma burada kalmış Noldor kardeşlerini :) Darbe yapmak isteyelere zaten acıyorum,fazla bilg oyunu oynamışlar malum Pepelegin gücünü kimse bükemez burda console indirip god yazamiyorsunuz.Kiminle uğraştıgınıza dikkat edin sizi de fedaykinin yanına göndermeyelim hahaha :-P[hline] The wind it blows around her hips His blood drips from age old lips Hair so dark it holds the night And conceals the dreaded light “The night is my strength thy blood is my life Come slit my wrists, let me be your wife” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Onlar kendi işlerine baksınlar. Ben yukarda parlayan aşkımın yıldızını izleyerek varacağım Valinora. Orda Manwe'nin huzuruna çıkıp Valar'ın arasında yaşama izni isteyecğeim kendim ve benle gelen savaş karşıtı herkes için.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: Berk, 01 Şubat 2003 21:54 tarihinde demiş ki: *! DAggerın eline bir şeker verir postalar * Hadi ufaklık sen git bakiim oyuncaklarınla oyna elinin hamuruyla karışma bu işlere.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… hoop hoop ağır olun.arkasında ben varım o herifin. *!ben kimimki diye düşünür bir an.ama hazırdır.o coltunu ve uzilerini hazırlayıp shot-dodge efektini yapacak adamla anlaşmıştır.o fedaykini pepekatrazdan kurtaracaklara yardım edecektir...*[hline]Bir insanın kalbi kirli olsa bile Bir köşesinde temiz bir bölüm vardır O temiz bölüm ne kadar küçük olursa olsun İçinde kimsenin düşünemeyeceği kadar büyük bir aşk vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!Ufak yelkenlisiyle dalgalara Berk ve Volfiedi yakalamak için açilir.*[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!denize açılan teknelerin altına delikdelip karadan batmalarını seyreder* burası xxx burdan çıkış yok !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bir elf teknesi asla delinemez.[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben delerim olmadı çıpayla dibe bağlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!adds 2 colourlerss and 2 white mana to his aman pool plays wrath of god* All creatures in play are destroyed and cannot regenerate.[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!Kendini Ulmonun kollarina ve insiyatifine birakir*[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Up...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bu ayaklanmada bitti galiba :D çabuk biter demiştim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Evet her çıkışın bir inişi vardır :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Evet her çıkışın bir inişi vardır :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Kolay mı lan bizi PepeKarter'a tıkmak ha?_ =P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 *!etrafta kalan son ölülerin üzerinden de ganimetleri toplar yetmez bilumum valarında eşyasını çalarak uzaklaşır*[hline]!Damlam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Berk, 01 Şubat 2003 21:18 tarihinde demiş ki: Boş işler.........[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… .[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 online uyeler gozuksun[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol neler oluyo yine be :) kaçırdık mı muharebeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ema apla sizi buraya alalım ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bensiz ihtilal mi olur beah.Yürüyün Selimiye`den ciktik artik dönüs yok... *!Tankinin komuta kulesinde ayakta durarak elindeki kücük kirmizi flamayi sallar* Pepelek Hükümetinin görevlerini sorumluluklari cercevesinde yürütememesinden dolayi Pepelek Silahli Kuvvetleri yönetime el koymustur.Ilk darbe denemesinde basarisiz olan silah arkadasimiz general fedaykin`i de hürriyetine kavusturacagiz. *!Yine de Sahlaniyor Aman`in esliginde kisladan cikan tank konvoyunun basinda sokaklari arsinlamaya baslar*[hline]Yok lem imza fln...De get! [Bu mesaj Wolfshade tarafından 02 Şubat 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar