Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Deja-vu - Kendin Coş mesela...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 volfi o ilk tavsiye ettigin sistemle deilde şahsi olarak onerebilecegin bi kaç uber şarkı varmı ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hadi 300-500 isteyen adama metal musikisinin bilimum orneklerini sunarak muzige hakaret etmenizi bir yere birakiyorum da, insanlar psikopat falan herhalde, topici acan "cilgin atmak istiyorum" demis millet lake of tears gibi hava durumuna gore adami en tribe sokabilecek gruplardan birini onermis... yaklasmayin korkuyorum![signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya bende yuklicem de biri aresi silmiş yaw...:hrr:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Cintonick, 25 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki: volfi o ilk tavsiye ettigin sistemle deilde şahsi olarak onerebilecegin bi kaç uber şarkı varmı ? Hayir yok, ama yeterli oluyor bu sistem ordan sevdiklerini sonra indirirsin ya da rip winamp net radio diye arat google da programlari var bunlari mp3 e ceviren[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 o sistemle arayamadımki ben nası oluyo yani nerden aratcam earch e yazıp enterlıyorum tık yok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 My dying bride - black god '' '' '' - Roads[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Enterlamicaksin sen drum and bass yazinca refresh diyip listeyi aldiktan sonra o sana direk sade drum and bass yazanlari vericek ordan dinle http://82.195.144.86:8000/listen.pls bunu dinliyorum mesela su anda Exxon - Transmute Recordings - LIVE from Reading, UK (jungletrain.net) caliyor Gothic angel salak misin, taklit mi yapiyosun[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya bende bişey sorcam caliente diye bi şarkı vardı ares te aratıım yüzlerce çıktı da onu kim söluyo.. böle clublerde çalınan bi şarkı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gothic kissing shadows gibiyse hiç yuklemiyim nolur lemi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Fat Boy Slim - Push the Tempo Koparsan bunda koparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matmaz_EL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Cintonick, 25 Temmuz 2005 23:19 tarihinde demiş ki: gothic kissing shadows gibiyse hiç yuklemiyim nolur lemi ? benzemiyor ama senin aradığın değil indirme hiç doom o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Delirium o srkinin asil adi Fatboy Slim - Yo Mama dir bilgine[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hala salak espri yapmaya calisanlar var, gidin bi hava alin kendinize gelin. onerilerim sunlar olucak, chemical brothers - block rockin' beats - song to the siren - galvanize - hey boy, hey girl calanit - sculptured (Alx Os Flipside Extended Remix) eric prydz - call on me (filterheadz remix) ferry corsten - it's time - punk - rock your body, rock Placebo - Special K (timo maas remix) Placebo vs Kosheen - Hide the bitter place ATB - 9 PM (Till I Come) Fatboy Slim - Rockafella Skank - Star 69 Tomcraft - Loneliness Underworld - Born Slippy Electric Six - Dance Commander (remix) Elvis Presley - Rubberneckin' (Paul Van Dyk remix) Paul Van Dyk - Crush - Nothing But You - Time of Our Lives citir cerez niyetine, begenirsen daha tavsiye edebilirim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 evet sen soyleyince hatırladım ben de. E tabi puş dı tempo puş dı tempo şeklinde sozleri olunca bir sarkının bilincaltına push the tempo olarak yerleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @dela eeyw şimdi hepsine bakim teker teker zaten güzel bişiler arıyodum bende ii oldu saol..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Cintonick, 25 Temmuz 2005 23:19 tarihinde demiş ki: gothic kissing shadows gibiyse hiç yuklemiyim nolur lemi ? abi blackgod doom ama çok hoş roads çok güzel ama[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 infected mushroom - the messenger[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kemikıl buradırds - - hey boy, hey girl klibini tavsiye ederim çok eğlenceli klşini var[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 O iskeletli klipse cidden harikadır.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Pardon Topic'i gördüm direk atladım 300-500 ü okumadım Özür dilerim. infected mushroom - psycho iyidir[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 of nasi unuttum, Marco V - Godd (V dubb) mükemmel bi parca, rave havasi var boyle.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 infected mushroom-cities of the future infected musroom-streched infected mushroom-twist dene istersen.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Mirage, 26 Temmuz 2005 00:46 tarihinde demiş ki: O iskeletli klipse cidden harikadır. evet o iskeletli klip şey cok güzel WC sahnesi :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Herif ABAZAn ya... Direk tuvalet sahnesine gidiyo.. Benden Sana Aqua Barbie girl güzeldir.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar