Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopulası Şarkı Önerileriniz...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

volfi o ilk tavsiye ettigin sistemle deilde şahsi olarak onerebilecegin bi kaç uber şarkı varmı ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi 300-500 isteyen adama metal musikisinin bilimum orneklerini sunarak muzige hakaret etmenizi bir yere birakiyorum da, insanlar psikopat falan herhalde, topici acan "cilgin atmak istiyorum" demis millet lake of tears gibi hava durumuna gore adami en tribe sokabilecek gruplardan birini onermis... yaklasmayin korkuyorum![signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 25 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
volfi o ilk tavsiye ettigin sistemle deilde şahsi olarak onerebilecegin bi kaç uber şarkı varmı ?

Hayir yok, ama yeterli oluyor bu sistem
ordan sevdiklerini sonra indirirsin
ya da rip winamp net radio diye arat google da programlari var bunlari mp3 e ceviren[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

o sistemle arayamadımki ben nası oluyo yani nerden aratcam earch e yazıp enterlıyorum tık yok.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Enterlamicaksin
sen drum and bass yazinca refresh diyip listeyi aldiktan sonra
o sana direk sade drum and bass yazanlari vericek
ordan dinle
http://82.195.144.86:8000/listen.pls
bunu dinliyorum mesela su anda
Exxon - Transmute Recordings - LIVE from Reading, UK (jungletrain.net) caliyor

Gothic angel salak misin, taklit mi yapiyosun[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

gothic kissing shadows gibiyse hiç yuklemiyim nolur lemi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

hala salak espri yapmaya calisanlar var, gidin bi hava alin kendinize gelin.

onerilerim sunlar olucak,

chemical brothers
- block rockin' beats
- song to the siren
- galvanize
- hey boy, hey girl

calanit - sculptured (Alx Os Flipside Extended Remix)
eric prydz - call on me (filterheadz remix)

ferry corsten
- it's time
- punk
- rock your body, rock

Placebo - Special K (timo maas remix)
Placebo vs Kosheen - Hide the bitter place

ATB - 9 PM (Till I Come)

Fatboy Slim
- Rockafella Skank
- Star 69

Tomcraft - Loneliness
Underworld - Born Slippy
Electric Six - Dance Commander (remix)
Elvis Presley - Rubberneckin' (Paul Van Dyk remix)

Paul Van Dyk
- Crush
- Nothing But You
- Time of Our Lives

citir cerez niyetine, begenirsen daha tavsiye edebilirim.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...