michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 düzeltiğin için saol artık beynim çalışmıyoda sabahtan beri bişeyler yazıp düzgün konuşmaya çalışıyorum meğerse okul hayatı ne kadar güzelmiş:([signature][hline]may the force be with you :D [Bu mesaj michelle tarafından 14 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Fistan, 14 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki: hayır aynı şirkette çalışıpta paticik'e mesaj atarak muhabbet etmeniz nedir onu anlayamadım? ya aslında amaç kendi aramızda konuşmak diildi ama işte kaynadı sorry toparlamaya çalışalım o zaman arkadaşlar bu msjdan sonra siz kendi iş sıkıntılarınızdan bahsedin yoksa atılcaz biz şimdi :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 banane ister toparla ister toparlama alalla :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 güzel tabiiii ben son senemin kıymetini bileceğim vallaha.. iş demek ot demek direk.. akşama kadarr çalış yorul uyu kalk geri gel yine çalış.. olmaz ki yaa!! @crysania kahveyide yolladım geri geldi kordinatları yanlış vermişsin Crysaniacım!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Post pOst poSt posT Post pOst poSt posT Post pOst poSt posT Post pOst poSt posT Post pOst poSt posT Post pOst poSt posT yiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaa :tebrikz::tebrikz:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 haklısın crysania!! ewet dinliyoruz zaten sabahtan beri yaptığımız iş bu..dökün içinizi[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 topici açarsın konu işten sıkılanlar ya da iş sorunları.. gelipte içinde muhabbet etmezsin. muhabbet edersen işte böyle bişeye benzemez garbagelık olur...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eheh şirket içi muhabbet topici güselmiş ya:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Fistan, 14 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: topici açarsın konu işten sıkılanlar ya da iş sorunları.. gelipte içinde muhabbet etmezsin. muhabbet edersen işte böyle bişeye benzemez garbagelık olur... topic 'çalışmak çalışmak iş bitmiyor' yani bunu biri gelip o zaman muhabbet edelimde çabuk bitsin diye yorumlayabilir[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: crysania, 14 Eylül 2005 16:41 tarihinde demiş ki: ... amaç kendi aramızda konuşmak diildi ama işte kaynadı sorry toparlamaya çalışalım o zaman arkadaşlar bu msjdan sonra siz kendi iş sıkıntılarınızdan bahsedin ... bak neymiş topic..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 siz de şikayet ederseniz meyve ve sebze halindeki hamallar, gündelikçi kadınlar ve şu anda aklıma gelmeyen bi sürü insan ne yapsın..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 @Fistan senin quote da topic in ne olduğu görünmüyor.. arkadaşlar amacını açıklamış sonra amaçlarının değiştiğinden bahsetmiş...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 14 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Lonely, 14 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: siz de şikayet ederseniz meyve ve sebze halindeki hamallar, gündelikçi kadınlar ve şu anda aklıma gelmeyen bi sürü insan ne yapsın.. onlar da çalışırken şikayet ediyordur eminim bu bi nevi deşarj gibi bi durum... sıkıntını başkasıyla paylaşınca sıkıntın azalıyor gibi oluyor... aslında azalıyor mu dersen.. yok. ama olsun psikolojik bi rahatlama işte bizimkisi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 basarım lan orayı dayt.kovdurucam hepinizi. isim werin :o[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 koordinat versek?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 x y z biliyorum bi ben.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tamam işte x e arkanı ver y ye doğru beş büyük adım sonra da z ye doğru 345 büyük adım say.. sonra x i kes pis pis.. y ye sırıt.. ikisine de arkanı dönüp 32 adım daha ilerle.. işte burdasııııın!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Maxen, 14 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: iş demek ot demek direk.. :D ben de böyle bi iş istiyorum işte, çok fazla şey mi istiyorum?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gel o zaman buraya ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ot varsa geliyim[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eh be sende canın ot çektiyse ne kasıyorsun.. biraz para bul git takıl.. her ot diyene böyle gözü dönmüş vaziyette cevap yazma çok çaktırıyosun[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sen "iş demek ot demek" diyosun ne diye kasıp para biriktiriyim. mis gibi iş.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sana söleyim hiç de mis gibi diil hele de kanın hızlı akıo ve hedeflerin büyükse :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adam iş kısmında değil olayın 'ot' kısmında :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 böyle güzel olmamış ama sadece siz konuşmuşsunuz.Garip.Çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar