kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 aynen böyle karşımda yazıyo:) kurtuluışu varmı temizleyemiyorum bulaştı ne varsa trojan spyware felan direk format mı çakayım yoksa varmı bi kurtuluş yolu??[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lavasoft.com dan ad aware i yükle update et güvenli kipte aç bi çalıştır bakalım kaç böcek var[signature][hline]FİLTHY PLAY!
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bide aynısını norton için yap :) virüste olabilir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 virüs var zaten :) ne ararsan var hehe dur deneyim bi[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bir de Norton varsa sil, yerine başka bir antivirüs kurup kullan. F-prot misal...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ı ıh.. kaspersky[signature][hline]FİLTHY PLAY!
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 güvenli olarak çalıştırdım tarattım ad aware ile bişi bulamadım kasper yüklüydü zaten norton yoktu kasper ile taratıyorum şu anda system dosyalarına bulaşmış delete demeye yemiyo napıyım :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o zaman battı format yan gider[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çok iç açıcı bi haber verdin sağol :) işin yoksa uğraş :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 nabiyim ufaktan bana bunu söleyin gibilerinden bi elektrik alır gibi hissettim [smal]öeh
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 you're system is infected diyor da, ne konuda infected ki? hangi program böyle bir hata verdi? reklam olma olasılığı var mı?
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kermit format gerekiyor, yoksa gitmiyor ekrandan. Daha doğrusu ben herşeyi denedim ama, silmedi hiç birşey onu.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 direk masaüstümde böyle bi yazı var yani :) saçma salak şeyler çıkıyo karşıma işte neyse artık atıcaz format felan ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet masaüstün de direk siyah kırmızı falan Formatt :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 format çözüm değil ki.. ağ desteği ile güvenli kipte ad-aware.com ve free-av.com daha sonra update'leri daha sonra önce free-av.com'dan indirdiğin avguard, sonra ad-aware taraması. da-daam[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Olmuyor Mum_Chamber denedim ben gitmiyor ekrandan[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki: format çözüm değil ki.. ağ desteği ile güvenli kipte ad-aware.com ve free-av.com daha sonra update'leri daha sonra önce free-av.com'dan indirdiğin avguard, sonra ad-aware taraması. da-daam geç kaldın gibi ama denedim ad aware felan fayda etmedi cidden neyse bastım formatı ya :) nerden geldi anlamadımda durduk yere[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya o active desktop mu ne masaüstüne konulan html sayfası gibi bişi. 5 dk da çözülürdü tüh..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Janitschar, 14 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Olmuyor Mum_Chamber denedim ben gitmiyor ekrandan ne denedin, nasıl yaptın bilemiyorum ama ikinci bilgisayardaki sorunu o yöntemle tamamen çözdüm ben. @kermit, bir dahaki sefere artık. unutmadan, avguard ve ad-aware'i yine de yükle sen.. tekrar girmesin virüsçükler.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Daha önce yazmıştım buraya niye cevap yazmadınız ki be :) Herkes gitmiyor ekrandan falan dedi, ben de çakmıştım formatı. Avguard kesin çözüyor mu? Mum?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 14 Eylül 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 önce görev yöneticisindeki programları temizleyin. kapanmayanları işlem ağacı sonlandır ile kapatmaya çalışın. o bilmemneSherriff i program ekle kaldırdan silin. sonra avguard ile tarayın. bende çalıştı[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben 14 aydır format atmıyom desem ?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Normal fistan ben de ana makinaya bayadır format atmıyorum, 8 ay olmuştur herhalde. Kaspersky olunca insan da böyle oluyor :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
evo5558 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o olayin aynisi bana olmuştu sistem geri yükleme yapinca düzeliyordu keşke format atmasaydin...............
Öne çıkan mesajlar