Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Fragmanını izledim. Çok merak ettim konusu gerçekten nedir.Hakkında biraz bahsedicek birisi varmı..Ve geliş tarihi hakkında bilgisi olan. Hem konusu olmuş olur dedim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 redeye diye yeni bir filim mi çıktı?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gelicek program da Fragmanını gördüm. Çıktı desem tarihini sormam yahu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gece uçuşu filmi gerilimdi sanırım bende fragmanini izledim gerçekten beğendim güzel bi film olucak gibi[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 film cok kısaydı :) ama izlencek film vakit geçmesi için izlenir.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=142112 Türkcemizi sevelim, sayalim : P[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 banane bu topic daha önce açılmış :P film kısaydı evet.. ama iyi bi gerilim yani.. [spo1=izlemeyenler..]ben kötü sonla biteceğine emindim ama ..t oldum hehe[/spo][signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Penthesilea, 12 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=142112 Türkcemizi sevelim, sayalim : P Dikkatini çekerim, bu topik 2 eylülde, linkteki 8 eylülde açılmış. Şimdi hangisini tercih etmemiz gerek?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben Red Eye diye arattigimdan bulamadim o halde, dikkat etmemisim tarihe, kusura bakmasin Itörnil bey[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Fİlmde adam kadına bi kafa atıo... aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Onun rövanşı var ama.. orası daha güzel haha[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesh ... Öyle bir spoiler koymuşsun ki ahah . İzlemeyenler...tık-la-yın yazıyor . Bende alla alla niye spoiler yapmış ki diyip açtım . Zihnime ve bilincime küfür ediyorum şu anda.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hehe niye spo yapim ki o zaman :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar