Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chicago Turkish Festival

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence de elbise çok güzel olmuş. hem çalışmada çok iyi :) keşke daha sık böyle festivaller olsa.[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
kaç yıllık evet de hiç böyle taşıyan olmamış demekki.. benim de ilgimi sanki ilk kez görmüşüm gibi çekti[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Koskoca bir kültürün evlatlarıyız hepimiz. Türk kültürü yeni yeni dünyadaki yerini alıyor. Bence biz sevineceğimize bunca yıldır bu kültürden mağdur kaldığı için avrupalılar amerikalılar üzülmelidir.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
ne güzel bişeymiş ta abdlerde bizim için festival yapılması=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
ABD kendı kultursuzlugu ıcınde kultur ıhracı yapan bır ulke ve batıda kulturun K sı kalamdıgı ıcın yavas yavas doguya yoneldıelr turkıyede bıle bır uzakdogu modası esıyor amerıkan urunelrı yuzunden[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
hoş bişey gibi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama bunun bi anlamı var ;)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
bu çok güzel bi olay heryıl yapılıyor televizyon izlemiştim.
Özellikle bi kere Dünya kupasına rastgelmişti festival çok güzel görüntüler vardı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...