Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malcolm in The Middle - Spo

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Biri bölümü özet geçebilir mi bide tekrarları ne zaman :P cumartesi mi tekrar :/ (eskiden cumartesiydi dimi ehhe)[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim favorim anne evden kaçtıktan sorna eve getirmeye çalıştıkları bölümdü. Payloçayla kavga ederken diğer paylaçolarda kavgaya giriyorlardı. Kimi balonu çocuğa veriyor kimi elinde meyve suyunu yere atıp üzerleine atlıyor. Oradaki paylaçolara kopmuştum. Birde anne romantik müzik eşliğinde bunlaın paylaçolarla olan kavgalarını izliyordu :P Dün bende kaçırdım. Tekrarı ne zaman yaa??[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Dünkü bölüm...]Malcomların evini bir takım elemanlar ele geçiriyor. Bunlar birazda boyları yetmediğinden bişi yapamıyor:) Sonra Francis çıkıp geliyor gene:) Ondan yardım istiyorlar. Ama eli istila edip parti yapan elemanlar Francis'in eski tanıdığı çıkıyor. Çıkmalarını isteyip azcıkta tehdit denemesi yapsada Francis'de atamıyor onları evden. Bunların şişman bir moşuları vardı. Bu bölümde onla Dawey iyi arkadaş oluyorlar. Hatta eleman saklambaç oynarken Dawey onu bulunca "Daha önce hiç kimse beni bulmamıştı!" diye ağlıyor:) Dawey "Çünkü çok iyi saklanıyorsun" diye teselli ediyor filan. Nese bu evi istila edenler komşuya(adını unuttum bu adamın:() işkenceye başlayınca Dawey "Artık birşeyler yapılmalı" diyor ve ertesi sabah adamların annelerini çağırıp evi geri alıyorlar. Dawey orda "Birilerini isspiyonlamanın ne kadar güzel olduğunu unutmuşum" diyor:)[/spo][signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

o kadarda eğlenceli bi bölüm değildi bence.zaten çoğunda annesiyle babasının tatilini gösterdi oda çok sıkıcıydı.
daha çok yaramazlık ve daha çok dewey olunca dizi daha güzel oluyo=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

2 gundur yeni yayin doneminden hic bisi anlamadim.
stacked rezaletti hic sevmedim , two and a half man komik degildi , malcolm komik degildi , desperate housewives in yeni bolumu yoktu hep gecen sezonu anlatti 1 saat boyunca. bir tek according to jim biraz guzeldi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...