tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 merhabalar, oyuna girerken unable to validate game version yaziyor. realm.wtf dosyasindaki eu. yerini us. yaptiginiz zaman 1.6.1 den 1.7 ye yukselten patch cekebiliyorsunuz. patch i kurduktan sonra realm.wtf yi gene us. eu. ya deistirirseniz oynayabilirsiniz. su ana kadar hem us patchleri ile oynadim,sadece bi alternatiftir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 cok saolasın icim icimi yedi burda cekiyor simdi bakalım:)[signature][hline]Burning Legion SUXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 wow un eu sayfasi acildi ama patch e dair herhangi bi yazi yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 siteyi hala acamıyorum ben[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 53Mb lık 161 170 patch i download ediyor şu an. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 14 Eylül 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 blizzard downloader ftw o kadar hızlı ki, göremiyorum felan yaneee. akşama kadar inicek patch umutluyum.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Akşamdan öncede nette bulunmaz da patch şimdi.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla benim Blizzard Downloader şuna kadar hiç indirmediği kadar hızlı indiriyor :D 5-10kb buna da şükür gelişme var.[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 patch eu da sorunsuz calisior, saten sorun cikmasi sozkonusu diildide. patch oi uyguliyip girdim. realmerden bi kaci gorunuordu ama su an hepsi bos. calisma bitince girip trainer lara konusariz artik yeni gelenler icin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 beyler bulursanız lutfen link koyunuz patch icin :)[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 http://3dgxfer6p.3dgamers.com/%5E1153782510/3dgamers/games/worldofwarcraft/wow-1.6.1-to-1.7.0-enus-patch.exe ben burdan cektim... ve calistirdim sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Burdan buyur http://213.202.245.194/wow/index.htm[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hala EU patch için bir DW sayfası yok degil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 22k ile blizz eu downloader dan indiriyorum taş gibin, 13 dk ya biticek diyo, toplamı 30 dk felam olcak.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 normalde saat 12gibi bitiyor dimi teknik calisma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla verdiginiz iki link icin de tessekur ama bende acmior :'( bu arada patch kac mb ?[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 53mblik bir 1.6.1 to 1.7 patch i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eet 12 civari bitior bende patchi indirdim serverlarin gelmesini bekliyorum patch 53.6 mb[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now.. Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 55 falan galiba ben blizz downloader ile başladım bakalım. Bu yarım kaldığında devam ediyordu değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eet edilior ^^[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now.. Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 10:52 tarihinde demiş ki: 55 falan galiba ben blizz downloader ile başladım bakalım. Bu yarım kaldığında devam ediyordu değil mi? Evet devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oha 15- 20 arası çekiyorum blizz downloader la harika[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arkadaşlar wowguru dan girip mirror 2 yi deneyin saat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 10DW 18 UL ile geliyor şimdilik bakalım. Oyy oyy 18DW 12 UL oldu. [Bu mesaj Absolut tarafından 14 Eylül 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 inanmıyorum ya. %99 da takıldı offf BZ dwnldr dan bu beklenir.[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar