Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eğer ds palpa ise palpa ya babası diyenlere OHARRAAA derim sakin olun bi soğuk su için hava alın bence :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 darth sidious plancı bir kişilik olmasa anakin yetişene kadar kapışıp anakinin geldiğini hissettiğinde yenik duruma düşmez direk windu yu alt ederdi ama herşey planlı işte.. palpatine in hocasından bahsederkenki repliğini hatırlatayım: "He used his midclorians to create... life..." o sıradaki yüz ifadesini çizemiorum :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: King_Tiger, 11 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Bence Anakin'in babası, Luk Skywalker. yok artık :) luke anakinin oğlu bea :D said: Fransuxa, 11 Eylül 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Anakinin babası tüm naboo olabilir :lol: naboo ne alaka yaw :D anakinin annesi tataoin den hiç çıkmamış ki :) said: jazzyjam, 11 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: palpatine in hocasından bahsederkenki repliğini hatırlatayım: "He used his midclorians to create... life..." daha spnra onu öldürdüğünü söylüyor , ve kendinin bu gücü kontrol edemediğini söylüyor . ayrıca anakinin babası palpatin olamaz eğer öyleyse bende yodadır derim . Çünkü ortada bir "choosen one" efsanesi var , bu kişi mediclorian larca yaratılca falan filan diye . Buda anakin . Efsanede güce dengeyi getirilcek diyor ve anakin 6.filmde palpatini öldürüyor . Yani anakini force kendi yarattı , ayrıca bir dark jedi a yada jedi a ihtiyaç duymadı [signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 Eylül 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bone tabii ki gidip bizzat ilişkiye girmedi ama "Güç" sayesinde Anakin'i yarattı Sizin Saga'da gördüğünüz her şey Maul'un ölümünden,Anakin'in yetiştirilme kararı,Clone savaşları hepsi ama hepsi Palpatine'in oyunu ve ZEKASI. Adam senaryo yazdı ve başardı.Anakin'i gücü sayesinde kendi yarattı şimdi StarWars.gen.tr de arıyorum kitaptaki o bölümü copy paste edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 clone savaşları palpatinenin planı olabilir ama anakin bir sürprizdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hayır :) Anakin 'de Palpatine 'nin tamamen planın içindeydi.Hatta Anakin'in eğitilmesini özellikle Palpatine'in ısrarlarıyla aldı konsey şu an starwars.gen.tr de bir sorun var galiba yarım saat açılmıyor pencereler,boş zamanında bir aratın orada konusu vardı uzunca konusulmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 konsey anakinin eğitimine izin vermedi?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bi izlemeyen benmiyim ya? Anakin kim la ahahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 konsey anakinin eğitimine izin verdi çünkü qui-gon un son isteği buydu . Konsey asla palpatinenin sözünü dinlemedi bunu üçüncü filmde anakinin konseye alınması ama master yapılmayışı üzerine geçen şu diyalogdan anlayabilirzi ; -anakin : ama başkan beni master yapacağınızı söylemişti -konsey : konseydesin , çünkü başkana çok yakınsın ama master değilsin çünkü buna hazır değilsin . Konsey , başkasına asla bağlı değildir . ankini konseye alma sebebleri palatineni gözetlemesini istemelerindendir . palpatine bunu tahmin ettiği için , anakini öncede "jedi hükümeti ele geçirecek" sözleriyle dolduruştu .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Bone, 11 Eylül 2005 18:16 tarihinde demiş ki: ısrarla söylüyorum anakin'in babası palpatin olamaz. isterse george lucas'ın kendisi gelsin söylesin yine de kabul etmem. bu ne be öeah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Öncelikle konsey istedi ama Qui Gon istedi diye değil. Yoda eğitilirse tehlikeli olacağını biliyordu Quı Gon'da biliyordu ama Quı Gon merhametliydi ve içinde UMUT vardı.Eğitilirse güce dengeyi getireceğini savunuyordu. Aksine Yoda'da böyle düşünüyordu ama çocuğun üstünde karanlık taraf daha etkiliydi. Yoda istemese bile konsey Quı Gon'un düşüncesini tartıştı ve karar verdi.Eğitilirse Jedi Sonsuza kadar hüküm sürebilecekti.Tabii işler ters gitmezse. Yanı Quı Gon istedi konsey evet dedi diye bir şey yok.Quı Gon istedi diye Obi-Wan eğitti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 diğer topiktede yazdım anakin darth sidious un hocası tarfından force ile yaratıldı ayrıca anakin gerçekten güce dengeyi getirecek olandır nitekim getirmiştirde klon savaşları öncesine kadar jediler(light side) daha baskındılar ankin(sidiousun yardımları ile) bu olayı değiştirmiştir zaten güce gelecek olan dengenin jedi konseyince yanlış yorumlandığını epsode 3 de yodanın sözleri ile çok iyi anlıyoruz onlar dengeyi bozulamayacak bi barış olarak yorumladılar ama sonuç olarak kehanet gerçekleşti güç dengeyi buldu jedilerin uzun zamandır süre gelen dönemleri kapandı(tekrar açılmak üzere :))...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "sith'i yokedecek ve güce dengeyi getirecek" esprisi gerçekleşiyor zaten anakin palpatine i öldürdüğü vakit. dikkat edin anakin dedim çünkü o birkaç dakika içinde, içindeki darth vader'ı terkedip tekrar anakin skywalker oluyor. kehanet denen şeyi de palpatine yaymış olmasın? çocuğun eğitimi yönündeki kararın olumlu olması amacıyla... aslında şu saniye de aklıma "darth maul o çöl ortamında qui-gon ı yenseydi ne olurdu?" sorusu geldi. acaba anakini alıp götürme direktifini almış mıydı? ya da herşey planlandığı gibi mi gitti. heralde öyledir..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 12 Eylül 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 darth maul hiç bir zaman qui-gon u yenebilecek kadar güçlü değildi , qui-gon un bir anlık dikkatsizliğine gelmesi sonucunda öldü , aynısını darth maulda yapıyor ve obi-wan onu biçiyor . ayrıca ob-wan darth maul u sinirleneek öldürüyor ve buda dark side a giden yoldur . obi-wan ında dark side eğilimi vardı .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Madem konu Star Wars ben de bir soru sormak istiyorum. Sw Databankta Yodanın ırkı Unknown görünüyor.Bu adam 800 yıl konseyde başkanlık etmiş.Kimse bu cüce nedir diye merak etmemiş mi?Adam hem cüce hem yeşil.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ahhahaa güzel bi soru :-P star wars database'inde unknown yazıyor da, star wars evreni içindeki adamlar neden bunu umursamıyor demişsin :) şimdi birincisi, star wars database dediğin şey, filmlerde veya çizgi roman/oyun hikayelerinde açıklanmış şeylerin yansıtıldığı bir hede. yani sen hiç filmlerde yoda'nın ırkının konuşulduğunu gördün mü? bu türün hiç adı geçti mi? geçmedi, bu yüzden de star wars database'inde unknown olarak gözüküyor. zaten ismi de çok önemli değil, ahmet olsa nolcak, bozda'er olsa nolcak. george lucas ismin çok önemli olmadığını düşünerek yoda'nın ırkına da bir isim sallamamış demek ki. diğer olay ise, star wars evreninde yaşıyan insanlar demek ki yoda'nın ırkını biliyor ki, bu konu hakkında konuşma gereği duymamışlar.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 belkide o ırkın son örneğidir ve bu yüzden ismi geçmiyordur , biliyorsınız yoda öldüğünde tam 910 yaşındaydı :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Anakin'i force yolluo. Maksat güce denge gelsin. Kehanet çıksın fln...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Zamo hala gülüyorum euhe Ya onun ırkı yazıyordu hatta 1. filmde konseyde aynı ırktan yaddle diye bir usta vardı.Datapad'de var.Orada galiba ırkları yazıyordu.(yaddle 1. ve 2. film arasında bir zamanda öldürülüyor :) ) Datapad sadece filmde geçenlerı anlatmıyor bone.Genişletilmiş Evren bilgileri ile birleştirip sunmuşlar.Tabii bazı bilgilerin üstüne varılmamış o ayrı ama mesela Boba Feet'in hayatını mutlaka okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 unknown diye bi ırk var wookie lisanında,anlamadan dinlemeden konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: DarKRideR, 12 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Datapad sadece filmde geçenlerı anlatmıyor bone.Genişletilmiş Evren bilgileri ile birleştirip sunmuşlar. e ben ne dedim? çizgi roman/oyunlardaki bilgileri felan da yazıyorlar demedim mi? yani genişletilmiş evren de dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ehehe tam okuyamamışım :) Tamam kızma gel senle level kasalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: DarKRideR, 12 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Ya onun ırkı yazıyordu hatta 1. filmde konseyde aynı ırktan yaddle diye bir usta vardı.Datapad'de var.Orada galiba ırkları yazıyordu.(yaddle 1. ve 2. film arasında bir zamanda öldürülüyor :) ) hakkaten varmış bea :) bendeki cd de net gözükmüyor :) bi cüce var ama yoda nın ırkındanmı anlaşılmıyordu databank a baktım varmış cidden :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 babası palpatine ... kimsenin ismini zikretmek istemediği bir ismi , içinde dark side a giden çok güçlü duygular vede yoda dan bile daha fazla mc barındıran bir bünye ... bence kesinlikle palpatine ... gerçi palpatine de kimi görse come to me my child join me my child diyo olayı yalama ediyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 1)ön güçlü yada en fazla mediclorian a sahip jedi hiç bir zaman yoda değildi , mace winduydu 2)yoda en bilge jedi olduğu için çok güçlü gözükmekteydi , gücü nasıl kullanacağını iyi bilmekteydi o yüzden lighting bile işlemiyordu[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar