Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dim. var abi, frost shock ve earthbind nereye kadar hamsting derken, instant cast ve cooldown i olmayan bi büyü ondna dedim[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 EB'nin diminishingi yok, cleanse ile kaldırılsa bile hemen tekrar geliyor etkisi ki frost shock'tan kat kat daha iyi bence yavaşlatma maksatlı olarak. ama freedom, FAP etkisi altındayken "all movement impairing effects are removed". bu frost nova, net-o-matic, improved wing clip, dazed, aklınıza oyunda insanı yavaşlatan ne geliyorsa hepsini kaldırır. freedom dispel/purge ile kalkıyor ama FAP kalkmıyordu, şimdi FAP kalkacak işte gayet basit. horde zaten mobilite açısından alliance'dan çok daha üstün earthbind gibi oyunun en ultra snare'i varken, (frost nova bile yanında hiçbirşey çünkü dmg alınca etki kalkabiliyor, cleanse dispel ile kalkıyor ayrıca, cd de mantıklı miktarda) rahat rahat durdurabilmeniz lazım bundan sonra o adamları..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 fap ney :)[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Free Action Potion, içince hiçbir yavaşlatıcı-durdurucu özellik-büyü (snare sanırım bunların ismi) seni durduramıyor... [Bu mesaj Leopar tarafından 14 Eylül 2005 10:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hamstring fap'la kalkıyor mu? Slowing effect olarak geçmiyor diye biliyorum ben onu? (nasıl yane diyenlere. SAP adamı stun eder ama blinklenemez)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o zaman blink ney :P[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 blink: magein kullandığı teleport özelliğinin kısa adı. ayrıca, kullanılan kısaltmaları bilmeyenleri ve öğrenmek istiyenleri buraya alalım[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar