SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Son gğnlerde mesaj atılmaz oldu artık Bakalım millet son günlerde ne izliyor ve ne okuyor Anime Olarak Gundam Seed Destiny Futakoi Alternative Honey and Clover (herkese tavsiye edilir Gainax'dan babam çıksa yerim hesabı) Naruto (ner ne kadar biraz ara versemde şu an sadece çekiyorum) Tsubasa Chronicles ve en son olarak bugün ilk bölümü yayınlanmış olan Da Capo Second Season Manga Olarak xxxHolic (tsubasa croniclestaki Yuuko'nun (Dimensional Witch) hikayesi Naruto (animenin aksine son hız gidiyor) Death Note (yavaş yavaş şıkmaya başladı ama) Tsubasa Cronicles Bleach (Buda işin tuzunu kaçırdı gibi) Beklediklerim ise Fullmetal Panic Second Raid (bu ay çıkıyor) Hadi bakalım siz nelerle uğraşıyorsunuz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Swiftler(bankalar arası yazışma programı) Muhabir bankaların pozisyonları İthalat ve ihracat ödeme şekilleri Para piyasaları kavramları Uluslararası döviz piyasaları Günlük döviz takip raporları... Bunların üzerine tonla şey okuyorum ve takip ediyorum. Hazine ve fon yönetimindeki yönetmenimiz son derece alımlı bir bayan ve vakit buldukçada onu izliyorum...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Diyosun ki benim hayatım olmuş anime...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Evet konusu hazır çizecek adam arıyorum:). Bir üstteki mesajımdan anlaşılacağı üzere hiçbirşey izlemeye yada okumaya vaktim olmuyor:(. Kısmet yaz sonuna. Japonya'dan arkadaşımın getireceği ve isimlerini benden sakladığı dvd'leri bekliyorum. Yaz başında da Japonca okumamı geliştirmek için Princess bilmemne(beynim durdu hatırlamıyorum) diye bir mangayı anlamadan okuyordum:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 manga okumuyorum da şu anda takip ettiğim seriler: - naruto - ghost in the shell: sac 2nd gig (lmf helal olsun tek başına mükemmel çeviriyor ama inanılmaz yavaş, 2 ayda bir bölüm çıkar oldu; başkası da çevirmiyor nedense elimiz mahkum bekliyoruz) - ah my goddess: marller acayip komik ya, beklediğim kadar iyi çıkmadı gibi ama gene de güzel, izliyorum.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu aralar hic birsey izlemiyorum,animeleri ceken arkadas genelde .ogm , .mkv uzantili cektigi icin ben divx playerimda izleyemiyorum ,bilgisayar uzerindede izlemek istemedigim icin .avi uzantili anime cekmesini bekliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Vicious, 06 Temmuz 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Beklediklerim ise Fullmetal Panic Second Raid (bu ay çıkıyor) Animenin devamimi bu bahsettigin?[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm nasıl desem fullmetal panic! devamı aslında fullmetal panic! ile fullmetal panic? ayrı seriler diyebiliriz bu çıkacak olan ciddi olan (fullmetal panic!) devamı niteliğinde.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hellsing i bitirdim gecen gun, simdi witch hunter robin izliyorum, son 10 bolumdeyim. tavsiye ediyorum ikisini de.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Seyrettiğim: naruto Bleach Basilisk ( aksiyon bağımlısıyım evet) Ah My Goddess tv'ye başladım bunlar dışında hemen hergün yeni bir seri çekip ilk 1-2 bölümüne bakıyorum, sonra seyrederim diye kenara koyuyorum Okuduğum: naruto Bleach (yine) Berserk bunlar dışında sağdan soldan bulduğum türkçeye çevrilmiş Love Hina, One Piece mangalarını okuyorum[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gundam Seed e başladım malesef Tsubasa Chronicles bide Full Metal Panic the second raid i bekliyorum sabırsızca promosunu ızledım hasta oldum gauron hala olmedıyse uyuz olucam ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Vicious, 06 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Hmm nasıl desem fullmetal panic! devamı aslında fullmetal panic! ile fullmetal panic? ayrı seriler diyebiliriz bu çıkacak olan ciddi olan (fullmetal panic!) devamı niteliğinde. Ciddi olmayani daha güzel gibi :D[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Anime Naruto Bleach Basilisk Hajime no ippo Which Hunter Robin (Can sıkıntısı...) Manga Naruto Berserk Ne kadar manga olmasada Spawn[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Virus, 07 Temmuz 2005 10:57 tarihinde demiş ki: Anime Naruto Bleach Basilisk Hajime no ippo Which Hunter Robin (Can sıkıntısı...) Manga Naruto Berserk Ne kadar manga olmasada Spawn bir action manyağı daha hehe gidin kgne falan izleyin yaf :-P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yok kendime sözüm var romantik,felsefe,drama ve türevleri ruh sağlımı olumsuz yönde etkiliyor ya katil olurum yada deli onlara devam edersem[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende hiç manga okumdım.açıkçası anime dünyasına daha yeni girdim.eskilerden sailormoon izlemişliğim varda. Ciddi olarak el attım diyebilirim en son:escaflowne angel sanctuary lain bittiler.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu ay içinde izlediklerim izlediklerim ; tsubasa chronicles lain angel sanctuary hellsing Samurai Deeper Kyo Ragnarok Sürekli izleyip devam ettigim seri ; Dragon Ball Dragon Ball z Naruto Bleach Su anda izlediklerim ; Crusade Crone (yada öle bisiydi adini unuttum :D) Cowboy Bebop X Dragon Ball GT[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Devam ettiğim seriler: Bleach Naruto Basilisk Başlayacağım seriler One Piece[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: BeIlow, 07 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Crusade Crone Hmm o Chrno Crusade olmasın.... :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehehe :P ismi yann,is olabilir demistim :D unuttum bide bakmaya üsendim açip adina ehue :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Valla bi duraklamıştım, naruto ve mouse ile gene başladım.İnşallah Wow'dan zaman bulursam bleach'i indirip ona da başlıcam.Bu arada mouse'ye bir göz atmanızı tavsiye ederim bir anime bu kadar mı kısa olur.12 bölüm ve 13,5'er dakika.Aksiyon, ecchi valla öyle eğlencelik arada iyi gidiyor.ama hakkaten ilginçtir adamlar ecchi'yi inanılmaz abartmış ama hentai'ye hiç kaymamışlar tabi geleceği bilmiyorum daha 5 bölüm indi bakem tavsiye ederim, eğlenceli.Bu arada naruto'nun çizimleri berbatlaştı mı bana mı öğle geliyor?Gözüm alışmadığından da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 narutoda çizerler iyi para alıyor genellikle o yüzden şu anda yan çizerle rçiziyormuş gibi oluyor. Ana konuya dönünce yeniden güzelleşecek[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Cowboy Bebop bitti. Galaxy Angel'a başladım. En başta sarmamıştı.. Ne lan bu dedim.. Ama ikinci bölümden sonra insan başından kalkamıyor... Komik bir anime. Dr. Slump etkisi var... Arkadaşlar, nasıl dört beş animeyi bir arada seyretmeyi başarıyorsunuz aklım almıyor... Bir ondan, bir ondan nasıl seyrediliyor? :-?[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Samurai Champloo Battle Angel Alita izliyorum . Ten ve Taşı okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Şu aralar izlediklerim: *Naruto *Full Metal Alchemist *Bleach *Kenshin *Elfen Lied[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar