Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecici dövme

Albatros

Öne çıkan mesajlar

Yazık etme bütün hevesini kaçıracaksın sabret zamanı gelince yaptırırsın. Geçiçi dövmenin inan hiçbir manevi anlamı yok dövme yaptırırken manevi yönünü düşünmeden yaptırıyorsanda hiç yaptırma zaten.

Bence sen kendine uygun bir model ara bul ve onu sakla sonundada gidip yaptır zamanı geldiğinde[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 27 May 2003 15:05 tarihinde demiş ki:
...Geçiçi dövmenin inan hiçbir manevi anlamı yok dövme yaptırırken manevi yönünü düşünmeden yaptırıyorsanda hiç yaptırma zaten...

Estetik kaygılar?..[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
waxwing, 27 May 2003 15:22 tarihinde demiş ki:
nie 18 + ki ?[hline]Plugged in and ready to fall

Son pişmanlığın fayda vermemesi?
Sevgiliden ayrılmak(:))?
İnsanın 13-20 yaş arası onbin kere değişmesi?[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki:
Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

Bu konu muallaktır kesin birşey yoktur. Cevaz veren makamlar benim gibi light müslüman olmaktan öte insanları dahi tatmin edicidir efenim. Fakat yine de şahsi olarak tasvip etmiyorum.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)

Who cares?

Bu arada kalici dovme icin Vagon'u tavsiye ederim.Bakirkoy'de..[hline]tHe Original fi$h

O bir GS taraftari..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 27 May 2003 17:40 tarihinde demiş ki:
said:

Who cares?

Bu arada kalici dovme icin Vagon'u tavsiye ederim.Bakirkoy'de..[hline]tHe Original fi$h

O bir GS taraftari..

Whom it may concern[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Dayak isteme :P[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...