Albatros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 arkadaşlar ben kendi kolumu her gün asetat ile boyuyorum ve bir gün sonrada geçiyor.bıktım yane. kendime geçici dövme yapmak istiyorum nasil yapıldığını bilen varsa icq 4165455 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 inan geçici dövme daha beter oluyor. ilk iki gün iyi, ondan sonra iğrenç bir kahverengine dönüyor rengi, konturları da silikleşiyor. hiç ama hiç tavsiye etmem. asetat kalemi iyidir, ööle devam et :) +18 olunca da dövmeci adresi veririz, gider yaptırırsın dövmeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 +18 ugh :P[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Hınt kınası al yap 2 hafta kalır,ama o gecıcı dovmelerın yavas yavas sılınme asaması yokmu,berbat gozukuyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yazık etme bütün hevesini kaçıracaksın sabret zamanı gelince yaptırırsın. Geçiçi dövmenin inan hiçbir manevi anlamı yok dövme yaptırırken manevi yönünü düşünmeden yaptırıyorsanda hiç yaptırma zaten. Bence sen kendine uygun bir model ara bul ve onu sakla sonundada gidip yaptır zamanı geldiğinde[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 nie 18 + ki ?[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 kadıköyde barlar sokağında bir yer var 3-5 yıllık geçici dövme yapıyorlar amane derece memnun kalırsın bilemem...[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: SadButcher, 27 May 2003 15:05 tarihinde demiş ki: ...Geçiçi dövmenin inan hiçbir manevi anlamı yok dövme yaptırırken manevi yönünü düşünmeden yaptırıyorsanda hiç yaptırma zaten... Estetik kaygılar?..[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: waxwing, 27 May 2003 15:22 tarihinde sormuş ki: nie 18 + ki ?-18'lere dövme yapmak yasal değil bildiğim kadarıyla. ben de tavsiye etmem zaten, önce aklınız iyice başınıza gelsin ööle yaptırın dövmenizi, soora pişman neyin olmayın. bakım benim 3 senem var mesela daha :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 18+oluncada insanın hevesi kalmıyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: waxwing, 27 May 2003 15:22 tarihinde demiş ki: nie 18 + ki ?[hline]Plugged in and ready to fall Son pişmanlığın fayda vermemesi? Sevgiliden ayrılmak(:))? İnsanın 13-20 yaş arası onbin kere değişmesi?[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Baggio, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Bu konu muallaktır kesin birşey yoktur. Cevaz veren makamlar benim gibi light müslüman olmaktan öte insanları dahi tatmin edicidir efenim. Fakat yine de şahsi olarak tasvip etmiyorum.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Abdestte sonuçta vucudun suyla yıkanması gerekiyor ve dövmede derinin altında olduğuna göre deri de yıkanmış oluyor ki bence (kendi düşüncemdir) abdest ile dövmenin birbiri ile alakası yoktur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 daha 18 dilim dövmede yaptırdım kimse yaş felanda sormadi pek kaaale alinmiyan kurallar kapasiminda olsa gerek buda[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genç yaşta yapılıp en pişman olunabilirliği yüksek üç şeyden biri dövmedir. Birincisi sigara tabi.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bu yapıştırma dövme falan diyolar sokakta onlar ne iş???[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Baggio, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Who cares? Bu arada kalici dovme icin Vagon'u tavsiye ederim.Bakirkoy'de..[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: -Wissy, 27 May 2003 17:40 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Who cares? Bu arada kalici dovme icin Vagon'u tavsiye ederim.Bakirkoy'de..[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Whom it may concern[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Baggio, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Kalici dovme yaptirinca boy abdestiniz kabul olmuyor bu arada, bir dipnot :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Dayak isteme :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Bu arada Emaleth Albatros 20 yaşında :) Hint kınası ile geçici dövme iğrenç oluyor. Aslında seçimde sürülen o boyalardan bulmak lazım.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ya harbiden çok merak ediyorum dövme yapılınca ömür boyu cenabet kalınıyor mu? Bu konuya bir açıklık getirelim,mümkünse kaynak gösterelim...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Dövme yapılınca ömür boyu cenabet kalınıyor ve her işin ters gidiyor başına hergün saksı düşme ihtimali filam var yane.. sus lan bi pican suss[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 puaha[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar