Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Katanalı rangerım haber salmış :P[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yavru atın arkasına: Ben büyüyünce warhorse olucam.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Raistlinn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 manam dizelden, büyücüyüm ezelden. ogreyim ama para bende. undead de sollardı. bu yazıyı okuyabilecek kadar yakınsan inferno menzilindesin yalan soyluyorsam zeus carpsın duryoksa time stop atarım
MacbetH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 - miras değil, use magic device - huzur necromancy'de - sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder, Mystra'ya tapsaydim chosen olurdum - burma burma bıyıklarim, Artemis seni ayiklarim - yüzüne gülene değil, charm person atana bak (by diabolic) - çilemse çekerim, kaderimse initiative - tek rakibim Khelben "Blackstaff" Arunsun - paralyzedsın dediler, attack of opportunity vermediler - öyle birini sevki, sen ölünce o experience alsın
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hahaah cok guzeller yaw.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Linu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yemin,titreyen yüreğe güç verir. -Gimli-
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 High elf lim (liselim lol)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 King olaya kafadan girmiş:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Magic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Belden aşağıya döndürmeden, tatlı tatlı devam etsin bu topic güzel gidiyor çünkü =) - Waterdeep'te degil, senin kollarinda öleyim. - DL'de yer yoksa bana guzelim; farketmez bende FR'a giderim. (Dalamar the Dark) - Sen DL'de dogan günes, ben FR'da çilekes. (Level 14 bir Paladin'in içerlenişi) - Burma burma biyiklarim, Drizzt seni ayiklarim. - Bard'san vur saza, şöförsen bas gaza. - Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin. (araç sahibi : undead)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kıroyum ama HD bende (Barbarian classını alınca verilen sticker bu... evet.)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ranger class ın ustasıyım katananın hastasıyım (gothic_angel) :D:D:D rohan'ın ovası asker yuvası buraya spell atan eşşektir demirden korksak zırh giymezdik senden korksak savaşa girmezdik... [signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... [Bu mesaj eldebaren tarafından 07 Eylül 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 roguesun dediler kız vermediler...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 guild parası diil alın teri :D:D[signature][hline]Viva La SémiH
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Babam sağolsun Baba yadigarı Karakeçili[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tak rakibim DM[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Roke'lum... Eru sağolsun... Miras değil orc kanı... O şimdi Human Warrior...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 "Roke'lum" supermiş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gizemli olmak suçsa gizemliyim ulan.. (shadowdancer-Bir Rogue Prestige Class ı) istedim vermediler sonra bi baktıım aaa cebimde unutmuşlar (Tasslehoff) Panthalas ın yolları taştan Sen çıkardın beni baştan.. Ben güzele güzel demem Arwen benim olmadıkça.. (pardon bunu yazarken biraz kişisel davrandım :) )[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Big one I One big eye One eye see Two eye die -Traditional cyclops chant[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın.
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Sorj, 05 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki: High elf lim (liselim lol) Off Jhahaha hala gülüyorum :P[signature][hline]...
Öne çıkan mesajlar