AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Başarısızlık Vol. 1 Merkezi Paris'te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından hazırlanan bir rapor, orta dereceli okulların eğitim başarısı alanında Almanya ve Yunanistan'ın üye ülkeler arasında ilk sırada yer aldığını ortaya koydu. Türkiye ise bu listenin sonlarında yer alıyor. OECD ülkeleri içinde lise eğitiminde ortalama başarının yüzde 70 civarında olduğu belirtilen araştırmada, Almanya ve Yunanistan'daki başarı oranının yüzde 95'e çıktığı bildirildi. Araştırmada en son sırayı yüzde 36'lık başarı oranıyla Meksika aldı. Türkiye, yüzde 41 başarı oranıyla bu listenin son sıralarında bulunuyor. Araştırma sonucuna göre, 1950'li yıllarla kıyaslandığında, Kore, Fransa, Yunanistan ve İrlanda'daki orta dereceli okullardaki başarı oranı son yıllarda önemli ölçüde arttı. Bana Güvenmiyormusunuz?[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bizde bigün şampiyon oluruz ya.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ne zannediyorduk ki zaten?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Şaşıran parnak kaldırsın[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 dorudur[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Durumun böyle olduğunun farkındaydım. Sanırsam kimse 1.lik falan beklemiyodu. Anlatmak istediğim düzelmek için bişeler yapmıyoruz. Okul yazıp 3988'e göndermek yeterlimi?[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: BullDoG, 13 Eylül 2005 20:57 tarihinde demiş ki: dorudur :tup:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Adam gibi 20 tane lise var zaten türkiyede. 20 derken 5'i üst düzey. Kalanları da iyi liseler. Ama diğerleri yaramaz.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 normal[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 he say dersenize de sayarım o derece yani[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben yazayım birini.mezun oldugum okul diye yazmıyorum ha. 1- Antalya Lisesi[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Özel okullarda leş. Normalde daha iyi olması gerekirken çok leş yani bi Robert bi de üsküdar amerikanı adam gibi sayarım gerisi yalan[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1- Üsküdar Amerikan Lisesi (Mezun oldum burdan objektif olarak söylüyorum ki zaten bilindik bir gerçek) 2- Robert Kolej 3- Koç Lisesi 4- Alman Lisesi 5- İstanbul Erkek Lisesi bence bu 5'i üst düzey liselerdir. Kalan 15 lise de istanbul ve diğer şehirdekilerdir. bence..[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elaidi, 13 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: .. Kalan 15 lise de istanbul ve diğer şehirdekilerdir. bence.. haliyle.. uehueh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hım bak koç değilde onun yerine daha köklü bir okul olarak sana hım hım hım ne diebilrm mesela SAint Benoit tabiki değil (orda okuyorum :() saint joseph desem(çok iyi olmasada en azından köklü bir okul isim yapmış)?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Galatasaray Lisesi[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: AMO, 13 Eylül 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Galatasaray Lisesi Bir kere geç. Evet isim yapmış bir okul ama dier özel fransız liseleri kadar iyi öğretemiyorlar fransızcayı (gerçi özeller çok iyi ya amk :hrr:) ama yani galatasaray ile özel franszı karşılaştırsan özel fransız liseleri daha iyidr. Hani benim özel hocam ordan mezur farkını söyler. Ama yinede iyi okuldur en azından fransızca öğreten bir tane anadolu lisesi var :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Köklü olmak başarı getirmez.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elaidi, 13 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Köklü olmak başarı getirmez. Tabiki getirmez. Ama şöyle bir düşün daha çok tercih edilen okul? Aslında koç da iyi ama şöyle bir yargı var işte özel ortakullar liseler (bu isim yapmış okulların dışında) zengin boş baba parası yiyen insanlar gidiyo (yargı bu, bunu savunmuyorum). Şimdi koç dediğin zaman sanki öyle bir okul gibi geliyor(üniversitesi fln). Ha isim yapmış okullarda yokmu evet var hemde bayağı var ama atıyorum bir işe girdiğiniz zaman örneğin özel zübürüttün büllük lisesi demek var bide Üsküdar amerikar, joseph isim yapma açısından ağırlıklı olarak konuyu buraya getirmek istedim[signature][hline]Frantic tic tic tic tac [Bu mesaj Arden tarafından 13 Eylül 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Liseye giden bana sorsanız ben bu anketi yazardım size:) Şoka girilecek bir sonuç değil:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Redeagle, 13 Eylül 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Liseye giden bana sorsanız ben bu anketi yazardım size:) Şoka girilecek bir sonuç değil:) Sanki topiği p.ç ettin gibi bir hisse kapıldım :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elaidi, 13 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: .. Kalan 15 lise de istanbul ve diğer şehirdekilerdir. bence.. Yok amerikadaki liseleride katalım[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Arden, 13 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Sanki topiği p.ç ettin gibi bir hisse kapıldım :) Öngörüşlüyümdür biraz:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ehhe sorry :) Neyse bence lise eğitimdeki başarısızlığı öğretmenlerede yığabilrz normal öğretmen yokki. Yani böyle harbi eğitimini almış prensipleri olan hoca çok az kalanlarda yaşlı :([signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Okulu okul yapan öğrenciler oluyor, eğitim falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar