Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 2 gündür günde 8-9 saat ders çalışıcam diye yedim klimayı bünyeye. önce ses gitti şimdi de boğazımın sağ tarafı deliler gibi ağrıyo. erken teşhismidir bilmiyorum ama kesinlikle hasta olmamam gereken bi dönemdeyim. ne yapsam da şu hastalıgı şimdi biraz daha hafif geçirmeyi sağlasam yada tamamen geçirsem? varmı bildiginiz güzel bir taktik fln??[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Limon gargara - Benical[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ne oluyo onlar? şuanda şu tylolhot mudur nedir ondan içiyorum hep iyileştirirdi ama görücez bkaalım.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Tylolhot içtiysen benical alma . Kalp çarpıntısı yapar hep . Limon gargara boğaza iyi gelir .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tylol hot iyidir ya, geçmiş olsun bu arada.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nedir işte o limon gargara? limon sıkıp azıma gargara mı yapıcam??[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 E mantık kurduğun zaman öyle bir sonuç çıkıyor ortaya pek tabii .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar