Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Eternal, 13 Eylül 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Klup kulup rakısı dandık ınsan ıcerken oguruyor yanmasından.mıdeyıde eksıtıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Diablo, 12 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: efe igrenç rakı degil o yani yeni rakı dan şaşmam hakkaten he bugünde denedim efe yi yok abi yeni rakı gibisi. 2 duble içtim efeden yok sarmadı beni [Bu mesaj ranCid tarafından 13 Eylül 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 içkiyle aram hiç yoktur belki arada sırada davetlerde filan az bişi içerim ama illaki rakı içmem gerekirse (arkadaş ısrarı üzerine filan) yunan rakısı içerim.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Tekirdag'dan sasmayin tabi bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mezesini koydunmu hepisi güzel[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 anne tarafından tekirdağlı olarak, tekirdağ rakısı der, ikinciliğe ise efe rekıyı koyarım.[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 rakı adlı içkiden tiksiniyorum.. *!tiksin tiksin tiksin*[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Raki balik yiyip ve yediginiz baliktan zehirlenip kusaniniz oldumu hic ? Öyle igrenc anason kokuyoki anlatamam :D . Tam 2 yil oldu rakiya töğbeliyim . ama sunu soyleyebilirim EN İĞRENC raki İran rakisi zehirin ta kendisi %80 alkol[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bide şu var balık rakısız ölmez. balığı öldüren rakıymış=) Ama çok güzel oluyor yahu hele birde boğaz manzarası eşliğindeyse...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Tekirdağ gibisi YOoOoooOoKK.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tekirdağ rullazmış demek ki[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tekirdağ en iyisi bence, altın serisi olayını hiç denemedim ama normali çok güzel.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 13 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: tekirdağ rullazmış demek ki tabii ki öyle...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 rakı iğrenç. peynir filan olunca belki. tekirdağ orrayt.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Anlamıyorum hiç mi rakı içmediniz, yeni rakı dan ötesi varmı? efe su gibi geliyor.. yeni çıkardıklarını içmedim ama 3 günde yeni rakı biter bu evde.. tekirdağdan daha güsel..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 zevkler tartışılmaz. biz rakı içmezdik adam akıllı ailecek. ben hiç içmezdim zaten. sevmezdim. tekirdağ sayesinde içmeye başladım rakıyı. efe de güzel ama 2. sırada.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Altınbaş[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yenirakı biraz daha ağır kaçıyor belkide ondan sevmiyorlar, evde içen tek ben varım yanlış anlaşılmasın =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 13 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki: bide şu var balık rakısız ölmez. balığı öldüren rakıymış=) Ama çok güzel oluyor yahu hele birde boğaz manzarası eşliğindeyse... benim bildiğim rakısız balık mundar olur derler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yeni Rakı & Tekirdağ el ele Hep beraber tribüne[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tekirdag yalan. Burgaz ftw! light'lar icin de efe'nin yesil uzum rakisi.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 13 Eylül 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 [spo1=the best choice][/spo][signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tekirdağ tek geçer[signature][hline]I'm back :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Efe Rakı. Kokusu hoş,Anason miktarı ile Alkol oranı iyi..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 efsaneleşmişşolarakdanntekirdağ diom[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar