Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bir gün herkesin bir evcil Yoda'sı olacak bunu biliyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ayrıca www.weblebi.com 'da Vader maskesi satılıyordu ama onun kadar fonksiyonlu mu bilmiyorum.Bildiğim Vader'in nefes alıp vermesinin o harika sesi ve filmden bir iki replik söylemesi. :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=123448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 guzel be[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oha dehşet be ! süper bişey istiyorum bende nasıl alırız acaba nereden alınmış amerika mı? neresi? apla gidicek herhalde bu aralar alsın banada[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kutunun resmi lütfen :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar