maddoq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Dextra, 13 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki: ya bu gözüm şişti biraz. dün de daha az şişti bugün biraz daha şişmiş. kaşımın altı göz kapağım falan oralar şişiyo. şişlik doğal da bu kadar oluo mu? piercing in üstüne yatmışsan doğaldır sakın yatma haa bu arada kednini kremlere falan fazla verme max 2 hafta kullansan yeter ben hiç kullanmadım ama neyse..[signature][hline]Online Gaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: ultraaa, 13 Eylül 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Pekı dudakla cenenın bırlestıgı yere yaptırmak tehlıkelımıdır,o da hoş gozukuo bence kımse de asılıp cekmez,çekemez Abi arg normalde cene cok güzel de bi kiz gördüm dudagina yaptirmisti of aklima geldikce icim kalkiyo. Böle alt dudak ortasinda piercing ühühü[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Jokerde garson kızlar vardı . Dudaklarının yanlarında piercing . Böh .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kasımda ve cenemde var hıc krem surmedım hatta pıslık bı ınsan yavrusyum hıc bısı olmadı masallah dıyımm:) kremlerle cok oyalanmaa yaa 1 hafta kullan yeter o bile cok:) gule gule kullan bıde sevgıler[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1,6 mm die biliorum bn kullama sokuorum çünkü şu an o kalın şeyleri :):D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar