HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eh yani. kaybedebilirsin onu , bak ne güzel arkadaşın şimdi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Ferrero, 12 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Kankaya aşık olunmaz Şayet şöyle birşey olur, kanka olanlardan biri zaten aşıktır. 2side aşıksa 2side aşıktır 2side kanka taklidi yapmıştır tıpkısını aynısı diyim[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Ferrero, 12 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Kankaya aşık olunmaz Şayet şöyle birşey olur, kanka olanlardan biri zaten aşıktır. 2side aşıksa 2side aşıktır 2side kanka taklidi yapmıştır gonul ot b.k diyebilirim buna ya iliskide kotu olan sey su gercekten yakinsaniz sevgili olmaya basliyinca zaten kari koca gibi olucaksiniz birbirinizin herseyini biliyosunuz bi gizem yok s1r yok tahmin etme yok ki iliskinin güzel kisimlari budur bence heralde onlarda oyle dusunuyolarki yurumemis[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 en güzeli benim ki gibi ^^ en yakınlarım bile beni tanımıyor tam olarak hrr[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 En yakın arakadaşla olmaz gibi geliyo yaf... Ya da olabilir ama yürümezse sçarsın...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. So long, and thanks for all the fish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kanka diye bir sey olamaz bir kiz ile erkek arasinda mutlaka birisinin birininden umdugu bir sey vardir oyle 2 kisinin kanka takliti yapmasina sakin kanmayin mutlaka 2sinden biri digerine acilamiyordur digeride zaten ilgi gordugu icin mutlu oluyordur ikiside asiksa zaten o zaman daha ilginc olur mutlaka cikarlar birgun (tabi bu benim yorumum eger karsi cinsten bir kankaniz varsa onun cok yakin bir arkina direkt bu eleman benden hoslaniyormu diye sorarsaniz ne kadar dogru oldugunu gorursunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 platonik olan o_O şeklinde olup heleki 1 2 sene gibi bi zaman zarfında olunca hepten o_O oluyor üstüne bide hala gorusuryorsan daha bı ultra manyak o_O oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Şuan içinde olduğum garip bi okadar boktan, heycanlı bi okadar yarını belli olmayan bir durum :) 7 senedir aynı sınıftaydık şuan ki sevgilimle (orta okul, lise), bütün herşeyimi bilirdi bende onunkini diyemicem orası ayrı :) Bana orta okulda kız ayarlamış bir insan hatta.Böyle bir ilişkiye ihtimal bile vermiyordum, vermiyorduk.Lise bitti üni başladı bir anda muhabbet bitti şaşırdık kaldık sonra arkadaşların vasıtasıyla bir araya geldik.Benim altıma araba alınmıştı gel evine bırakıym dedim, onların eviyle benim evimin arası 4 dakika.Sonra yarın görüşelim? vs. muhabbetleri oldu, 2 ay boyunca neredeyse her gün görüştük.Bir gün arabada kucağında yatarken bir anda dudaklar birbirine yapıştı.Hiç olmadık beklenmedik birşeydi, ama oldu.Ben gizliden gizliden demek ki ona aşıkmışım dedim, o bana değilmiş (onun için aşk kavramı farklı).Sık sık görüştüğümüz için insanlar bir ara siz çıkıyomusunuz fln tarzı sorular sormaya başlamışlardı.Biz haliyle "yok beee saçmalamayın çüş oha" tepkiler veriyoduk.Şimdi söylediklerimizin hepsini tek tek yutuyoruz :) Ha boktan ama güzel bir durum.Kimseye açıklayamadık, hatta bir süre isim koymuyoruz (olay olalı 1 ay oldu hala isim yok :P)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ne ilk nede son bu kanka aşkı. o yüzden kankalar dikkat li olun kankanız size aşık olabilir yada siz ona aşıksınızdır haberiniz yoktur...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Normalde ilişkinin çok iyi bir düzeyde olması lazım.Hatta çok iyi arkadasların sevgili olması ilişki düzeyini en güzel seviyelere taşır çünkü birbirlerinin herşeylerini biliyorlardır ve kötü yanlarına rağmen birbirlerini seviyolardır.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya zaten benimki sadece genelleme ama 22 yaşından önceki tüm sevgiler yalan oluyor zaten .. kasmayın... kaç kişi gördünüz on sene çıkabilen sonra evlenen... istisnalar var yok değilde onlar da mutlu değil.. hep aynı hep aynı... 16-17 yaşlarında sevgili yapıp ben ayrılmıcam bize bu işler olmayacak biz çok seviyoruz plz ..laflarını o kadar çok duydum ki... yalan olacak hepsi boşuna kasmayın[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 13 Eylül 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kalıcı olması şart değil, önemli olan birşeyler paylaşmak.Bazıları var kalıcı olsun diye aralarında söz yapıolar vs.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya zor şeyler 16-17 yaşlarında bunlar. al bak sana Can Yücel'den alıntı : Baglanmayacaksin bir seye, öyle körü körüne. "O olmazsa yasayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin iste. Yasarsin çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiginden. Cok sevmezsen, çok acimazsin. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsin hem. ...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 valla ben suna inanıyorum en azından kendi acımdan: bir kızla erkek kanka olmaz. olunca hep bok oluyo yavşıyorum :) bu yuzden ben karsıyım zaten bu gidişle eşcinsel falan olcam galba :):):)[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 @ hymnofsnuk (doğru yazdım nicki inş.) çok güzel yakalamışsın.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 İnsan olmaya en yakışanı can acıtabileceğini göze alarak, hiç korkmadan her şeyi denemek, deneyebilmek. Eğer gerçekten kaybetmekten korkmamayı başarırsanız size söz veriyorum ki canınız hiç yanmayacak.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 isteyen denesin ama pek guzel olmuyor. denemis biri olarak soyluorm cidden hoş bişi diil bi sure sonra eski kanka günlerinizi özlüosunz, ve ayrıldıgınızda da kanka kalamıosunz ark kalmak bile cok zor oluyor[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar