Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yakın arkadaşımdı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olay konuşma şeklinde geçiyor;

Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Orta okul yılları boyunca bana erkek arkadaşlarını anlattı. Bense sadece dinlemekle yetindim. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Şans bu ya lisedede onunla aynı sınıfa düştük. Lise yıllarında da ona açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Yıllar geçti. Bir mektup ulaştı elime. Mektupta nikahına davetli olduğum yazıyordu. Oraya gittiğimde ona son defa da olsa açılmak istedim ama nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Yıllar sonra bir telefonla öldüğü haberini aldım. Kiliseye gittiğimde bana ondan kalan sadece eskilere ait bir anı defteriydi. Defteri açtım ve ilk satırını okudum:

"Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarını almak için yanına gittiğimde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı..."
[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

Edit:Hatalar düzeltildi...

[Bu mesaj Gremlin tarafından 07 Eylül 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi bu, bi de dükkandaki kasiyer kızı görmek için sürekli aynı dükkandan abidik gubidik cd alan bi eleman vardı. güzel şeyler bunlar.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Mesaj tarihi:
kaynağını yazmam gerektiğini bilmiyodum kusura bakmayın herkesin bildiğini biliyorum sadece bi hatırlatma için yazdım bu aralar böyle mesajlara ihtiyacım varda...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eheh güzel ama yinede :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
bende 1sene fln önce duymuştum ama şu günlerde ihtiyacım olduğu için tozlu raflardan çıkardım tekrar...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bi de sevgilisi ölmesin diye motosikletle giderken kaskını ona kunta kinteyle veren bi adam vardı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
bi kere cok sacma

"Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... "

tanır tanımaz en yakın arkadası mı olmus bunun..
biri bi tarafından sallıo bunları.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
Aşkta mantık aranmaz derler ama :D. Yine de güzelmiş, insan kendinden birşeyler buluyor.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
her anlatılan hikayede bu kadar mantık arıyosanız ne mutlu pati :D neyse o zmn olayı ingilizce ders notlarımı almaya geldiğinde tanıdım onu oracıkta aşık oldum daha sonra açılmaya çalıştım ama nası olurdu o benim en yakın arkadaşımdı.... olarak değiştirelim sizin için[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
unac, 09 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
bi kere cok sacma

"Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... "

tanır tanımaz en yakın arkadası mı olmus bunun..
biri bi tarafından sallıo bunları.

Aklımı Okudun ! ! !...[signature][hline]Where is the hareket
There is the bereket
Mesaj tarihi:
aynen tarife uyan bi arkadasim var..ve arada sirada bisiyler hissettigimi hissediyorum ona karsi.. karisik bi cumle oldu biliyorum :)[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Mesaj tarihi:
Ben çok duygulandım okurken,daha önce de açıldığı zaman herhalde rastgelmemişim; ilk okuyuşum bu benim.[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki:

Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Mesaj tarihi:
ama bu hakkaten ters bi durum..yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal..arkadasligini riske etmek cok zor..of..ben yapamam heralde hayatta[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Mesaj tarihi:
Gerçekten güzel bi yazıymış ilk kez okudum.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur. Hiç gülmedi yüzümüz,hiç büyümedi gülümüz. Bizi yanlızca akşamlar kucakladı,biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. M.İrfan
Mesaj tarihi:
dha hüzünlüsünden bahsetmişler, şöyleydi o:
yanağımdan öptü, bana sarıldı, sen benim en iyi arkadşımsın dedi, o güzel gözlerine baktm, onun, benim olmasını istiyordum ama, onun bana o gözle bakmadığını biliyordum.. (vurgular önemli aslında, radyoda dinlemiştim, ağlamıştım, harbici ağlamıştım arkasından.. erkekler ağlar mı demeyin, görüosunuz ağlıo işte..)[signature][hline]Sambacıyı sevdim, Brezilya'ya gittim, mutluyum, ben de kalp isterem, yüzüğü de takmişem
Mesaj tarihi:
ben walla, kız ne kadar ii arkadşım olursa olsun, hemen gider açılırım, umrumda değil yani, hatta açıldım ve hiçbişey değişmedi, hala kızın yakın bi arkıyım[signature][hline]Sambacıyı sevdim, Brezilya'ya gittim, mutluyum, ben de kalp isterem, yüzüğü de takmişem
Mesaj tarihi:
bende açılamazdım ancak aşk bence herşeyi yaptırıyo açıldım ve çıktık daha sonra anlaşarak ayrıldık ve haala iyi arkadaşlarımdan...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...