Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Olay konuşma şeklinde geçiyor; Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... Orta okul yılları boyunca bana erkek arkadaşlarını anlattı. Bense sadece dinlemekle yetindim. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... Şans bu ya lisedede onunla aynı sınıfa düştük. Lise yıllarında da ona açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... Yıllar geçti. Bir mektup ulaştı elime. Mektupta nikahına davetli olduğum yazıyordu. Oraya gittiğimde ona son defa da olsa açılmak istedim ama nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... Yıllar sonra bir telefonla öldüğü haberini aldım. Kiliseye gittiğimde bana ondan kalan sadece eskilere ait bir anı defteriydi. Defteri açtım ve ilk satırını okudum: "Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarını almak için yanına gittiğimde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı..."[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Edit:Hatalar düzeltildi... [Bu mesaj Gremlin tarafından 07 Eylül 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Keşke altına "Kaynak: Anonim" diye ekleseydin... Senelerdir maillerde dolaşan bir yazıdır.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi bu, bi de dükkandaki kasiyer kızı görmek için sürekli aynı dükkandan abidik gubidik cd alan bi eleman vardı. güzel şeyler bunlar.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kaynağını yazmam gerektiğini bilmiyodum kusura bakmayın herkesin bildiğini biliyorum sadece bi hatırlatma için yazdım bu aralar böyle mesajlara ihtiyacım varda...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Aklında bulunsun, bundan sonrakilere eklersin =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ok :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eheh güzel ama yinede :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yahu bunun daha hüzünlüsü vardı mauah. Neyse idare edeceğiz.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :( ben ilk defa duydum[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende 1sene fln önce duymuştum ama şu günlerde ihtiyacım olduğu için tozlu raflardan çıkardım tekrar...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya ne kadar kötü bişi..karşılıklı ama açılamıosun sonunda öğreniosn ama artk iş işden geçmiş oluo..üsüldüm bea:([signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bi de sevgilisi ölmesin diye motosikletle giderken kaskını ona kunta kinteyle veren bi adam vardı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bi kere cok sacma "Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... " tanır tanımaz en yakın arkadası mı olmus bunun.. biri bi tarafından sallıo bunları.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende onu yazacaktım şimdi.. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aşkta mantık aranmaz derler ama :D. Yine de güzelmiş, insan kendinden birşeyler buluyor.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 her anlatılan hikayede bu kadar mantık arıyosanız ne mutlu pati :D neyse o zmn olayı ingilizce ders notlarımı almaya geldiğinde tanıdım onu oracıkta aşık oldum daha sonra açılmaya çalıştım ama nası olurdu o benim en yakın arkadaşımdı.... olarak değiştirelim sizin için[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: unac, 09 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki: bi kere cok sacma "Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı... " tanır tanımaz en yakın arkadası mı olmus bunun.. biri bi tarafından sallıo bunları. Aklımı Okudun ! ! !...[signature][hline]Where is the hareket There is the bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bobo21 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aynen tarife uyan bi arkadasim var..ve arada sirada bisiyler hissettigimi hissediyorum ona karsi.. karisik bi cumle oldu biliyorum :)[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ben çok duygulandım okurken,daha önce de açıldığı zaman herhalde rastgelmemişim; ilk okuyuşum bu benim.[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bobo21 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ama bu hakkaten ters bi durum..yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal..arkadasligini riske etmek cok zor..of..ben yapamam heralde hayatta[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bnde ya çk kötü oldm :([signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gerçekten güzel bi yazıymış ilk kez okudum.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur. Hiç gülmedi yüzümüz,hiç büyümedi gülümüz. Bizi yanlızca akşamlar kucakladı,biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. M.İrfan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dha hüzünlüsünden bahsetmişler, şöyleydi o: yanağımdan öptü, bana sarıldı, sen benim en iyi arkadşımsın dedi, o güzel gözlerine baktm, onun, benim olmasını istiyordum ama, onun bana o gözle bakmadığını biliyordum.. (vurgular önemli aslında, radyoda dinlemiştim, ağlamıştım, harbici ağlamıştım arkasından.. erkekler ağlar mı demeyin, görüosunuz ağlıo işte..)[signature][hline]Sambacıyı sevdim, Brezilya'ya gittim, mutluyum, ben de kalp isterem, yüzüğü de takmişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben walla, kız ne kadar ii arkadşım olursa olsun, hemen gider açılırım, umrumda değil yani, hatta açıldım ve hiçbişey değişmedi, hala kızın yakın bi arkıyım[signature][hline]Sambacıyı sevdim, Brezilya'ya gittim, mutluyum, ben de kalp isterem, yüzüğü de takmişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende açılamazdım ancak aşk bence herşeyi yaptırıyo açıldım ve çıktık daha sonra anlaşarak ayrıldık ve haala iyi arkadaşlarımdan...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar