holigun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaşlar başlıktada sölediğim gibi yeni bir şey buldum skill sıfırlatırken dikkatimi çekti şu anda okçu ve assasin skill puanı 60 oldu,bugün exploruda 60 a tamamlıcam,reskill bug diorum buna ve oyuna girip çıkınca düzelme olmuyo merak eden varsa anlatrım pm den
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben ke basladığından berı hem frost hem super novayı atıyorum yanı hem ıce hemde flame nova ama baskasını göremedım daha herkese anlatıyorum ama kımse cesare edıpte skıll yapmıyo ve de cok cool bısey :D[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion
holigun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pparan varsa yapıcan 800 defansı açacam bugün czyi osurtturcam
EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eheh benim priest de de party buff ve party heal var ve 10 taş rezzer de cabası :)))) party dekiler hep edit misin diye soruyolar bende evet diyorum :D[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yusuke cz de arka parasite attı greyhawk a buff attı ardından adamı 1920 healledi ne hoş dimi[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
holigun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya düşünsenize 567 defansım var 800 koy üstüne zaten o skilli gören kaçar:D hangi assasin yada warrior bana bin vurabilir
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şöle bi olay var dielim ki magesiniz fire ve buzcusunuz 1. serverda reskill yaptınız bu anda 1. serverdaki tüm kısayollarınız yok olur ve verdiğiniz puanlara göre kısayollara büyüleri aktarırsınız yani fire ve light yapınca artık buz kullanamazsınız ve kısayollara yeni büyüleri atarsınız AMA 2. servera geçerseniz eski kısayolların olduğu gibi korunduğunu görürsünüz yani aslında fire ve light(yan skill) olmanıza rağmen eskiden kullandıınız buz skillerinnin yanlardaki kısayollarda olduunu görürsünüz. Ve kullandığınızda işe de yarar. Bu KO da da vardı.
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: klk, 12 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: hade len Bana mı dedin bilemiyorum ama yazdığım şey doğru. Bunu bilmiyorsan önce dene sonra karşı yorum yap. Yok eğer bilipte küçümsemek için diyosan başkalarıda yararlansın diye yazdım.
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben de moradon da orclara daldım arena da diil :) ama vurmuodu tabi :)[signature][hline]KE sux :(:(
zzz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 reskill bug çok uzun zmndır var yeni bişe diil... bende kullanyom hem lr nova hem flame nova ...yakında düzeltirler herhal ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares [Bu mesaj zzz tarafından 12 Eylül 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Skill bug yapanlar banlanıyor yavaş yavaş... Haberiniz olsun...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
zzz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Murtaza, 12 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Skill bug yapanlar banlanıyor yavaş yavaş... Haberiniz olsun... durduk yere kimseyi banlamazlar ama gidpte moradon o kdr kişinin içinde yaparsan tabiki birinin dikkatini çeker sonuç = ban ... kendi başına tek keserken kimse görmüoken kullanyom daha bikere sıkıntı çekmedim bişe olcanıda hiç sanmıorum ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
zzz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ama bu daha dier olaylar gibi bi bug sonuçta 2gün kalmaz ztn kaldırırlar ama o 2günde eğlenioz işte :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben su an her partiye girebilirim hem lr 80im var hem blizzardim hemde flame büyülerim :D ama stafflar çalısmadıktan sonra her büyüyü atmakta açiği kapatmıyor maalesef :([signature][hline] not:biri bu ko dada vardi demiş ko da kısayollar kalıyodu ama büyüleri atmıyordu. [Bu mesaj Shaklaban tarafından 12 Eylül 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya cidden stafflar çalışmıo mu ? ben pek fark göremedim de :-?[signature][hline]Kısalttım :D
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şimdi bun mage ıcın deılde bı okçu ıcın düşünürsek nasıl olr sızce.Mesela lvl 45 bı okçu reskill yaparsa görünmez şekilde yürüyebilirde yani ÖYLEMİ!.HEm bu yaptıgıomız olayında kımse farkına varmaz nasıl olsa mılletın kafasına nova atmıyorsun:D
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Metakuso, 12 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki: ya cidden stafflar çalışmıo mu ? ben pek fark göremedim de :-? Eline 1 tane ii bi staff al paper san wizard +8 yada wood +8 yada wizard +7 olabilir pet sen biliosun işte... bi ööle arenada deneme yap bide eline kılıç falan al yada wizard +1 falan bide ööle dene.. dediim gibi arkadaşım kılıç kalkan aldı :) ve daha fazla dmg verdi ki bu kılıç son derece basit bi şeydi flame dmg si falanda yoktu
retorikci Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu skilleri hiç kimseye görünmeden kullanırsam yakalanmam diye bir şey yok ki. Çok büyük ihtimalle bütün karakterlerin her tür bilgisi bir databasede tablolar halinde tutuluyordur. GM'in kafasına eser de çok basit bi sql sorgusu ile mevcut lvl degerinizde olması gereken skill pointlere sahip olup olmadığınızı anlayabilir. Adamların zabıta gibi kim hem nova hem frost atıyo diye gezecek hali yok ya. Ha bi tenhada denk getirir o ayrı :D Netice-> Ban 999... Saygılar[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 48
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bence hiç bişey oLmas adamLarın bugu bu yapmasınLar bug bizde yararLanmayaLım müstahak LavukLara .. e şey diezde re-skiLL parası borç verebiLcek oLan warmı ? bide özeL bişey yapmamız gerekiyomu yoksa direk re-skiLL yapınca oLuyomu ?[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus [Bu mesaj Fckr tarafından 13 Eylül 2005 06:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Murtaza, 12 Eylül 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Skill bug yapanlar banlanıyor yavaş yavaş... Haberiniz olsun... öyleyse skill bug yapmayın emeklerinize yazık bi banlanırsanız :([signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
holigun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkdaşlar msnden anlatıcam dedim ekleyin beni listenize yarın bigün denk gelince anlatırım ama başıma şöle bi olay geldi dün tek başıma uruk tron keserken odin_ die bi elemandan pm geldi etrafta öle birinide göremedim mesaj şöyleydi what is your lvl?61 dedim so how can you use scaled skin dedi reskill bug dedim is there any bug like that dedi yes dedim ok i am GM dedi we ll work on this bug dedi anlıyacağınız adamlar sanki düne kadar haberi yoktu bu bugdan[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar