fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Aman abso Hunter'a PVP'de zor diyorsan Shaman hiç açma. Shaman'ın güçlü denmesinin tek sebebi her türlü clasa karşı bir şeyinin olması. Ancak unutulan şey bu güçlerin büyük kısmı talentlerle geliyor. Örneğin ench(30) resto(21) bir shaman'ı bir rogue'un alması hakkaten çok zor hatta ilk atlasa bile durumun tersine dönme ihtimali var ama bir gariban elemental shaman'ın ise hemen hiç şansı yok ilk atlamazsa (full health ve mana durumundan bahsediyorum mob üstündeyken değil). Shaman'ın zorluğu işte burada başlıyor, bütün klaslara karşı birşeyin olunca nerede neyi kullanacağını bilmek ve sürekli değişik tuşlara basıp durmak gerekiyor. Şöyle söyliyim benim sürekli kullandığım nümerik tuşlardan başka birde F1 ve türevini shortcut yaptım ki mouse ile kullandıklarımı saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hunter druid warrior rogue ve paladin oynadım şu ana kadar, pvpsi oyuncuya göre en değişken olan ve fazlaca şaklabnlık gerektiren char hunter. Ha siz diyorsanız ben iddiasız bir adamım AVdeki diğer salak hunterlar gibi 10 kill 15 death falan takılırım o farklı. Ama eğer başta oynarım ben ve az ölürüm derseniz hunterla takla parende falan atmak lazım geliyor. Ellerimde kireçlenme olacak sanmıştım honor kastığım zamanlar, aynı anda 3 tuşa falan basıyodum böyle parmaklarım falan uzamıştı. O yüzden hunter son derece kompleks bir class, ve paladini iyi oynarsan o da zor bir class diyim, konuya geri dönelim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Eğer pve yapcam diyorsan priest kolay bence ama çook zaman alıyor. Mindflay gelinceye kadar diğer klaslarla 2 kat daha fazla lvl atlarsın. Daha sonraları senin 1 dk öldürdüğün adamı rogunun 10 sn magin 20 sn de öldürdüğünü görünce sinirlenirsin grind yapmassın. Sırf insance takılırsın. Güzel instance grup bulursan sadece muse ile bile oynarsın. Örneğin 2 wairorlu gruplar veya 40 lvl den önce warior+ druid warior+shaman lı gruplarda klave bile kullanmazsın. 40 tan sonra ise gruplar seni sinir etmeye başlar gözünü oyuna değil barlara sabitleyerek oynarsın. Eğer yapmassan wipe yersin küfür yersin. Ondan hızlı lvl istiyorsan bence priest tan kesinlikle uzak dur. Bene yavaş lvl atlamak dışında çok rahat solo takılırsın. Kimseye ihtiyacın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 zaten priest olup solo yapma amacın varsa uzak dur :D ama priest ile instance grind yaparak benden 2-3 kat hızlı level atlayan tanıdığım var..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hunter Priest ve Mage diyen arkadaşlar : Priest ve mage en hızlı micro ve macro isteyen karakterlerdir. Priest heal de çok hızlı ve takipsel olmalı mage de damage deal da.. Yani ne var 2 tuşa basıp heal atıcaksın 1 tuşa basıp frostbolt atıcaksın seklinde yorumlamak yanlış olur. [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Eylül 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 pvp ye çok kaçmicam veya deli gibi honor kasmicam diosan hunter tabiki. pvpye çok kaçicam pveyi salla dersen rogue derim. ortaya karışık dersen warrior olma da ne olursan ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mage diyorum. Kolay kolay oynarsın yapıcağın şeyler basit pvp içinde kendini geliştirirsen iyi bir oyuncu olursun[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Way, 12 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: smite+MB+sw: p yanina gelince shield ac wand la oldur..spirit tap in varsa 2 sn de fullenir manan yoksa 3-4 mob oldurdukten sora su icmek zorunda kalırsın bu acıdan warrior da kolay charge vs vs health azalinca bandaj tekrar devam ediyosun.. O kadar kolay olsa keşke :) Ben benimle aynı levelda (ya da 1-2 lvl düşük) mobu(humanoid) keserken şu komboyu yapıyorum ; pw:pain , pw:shield , starshards , MB , ölene kadar MF (1,2 ya da 3 olur genelde) spirit tap var 5/5 ama tahmin edildiği kadar işe yaramıyor.Benim manam genelde 3-4 mobda bitiyor.Eğer yakınlarda mage varsa iş kolay water ile hallediyorsun ama yoksa uzağa bir yere gidiyorum ; /sit , shadowmeld , alt + tab , paticik.com :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Priest için; MB -> sw:Pain -> MF -> Curse of bilmemne + wand ile vuruş -> ölene kadar devam -> + arada bir tane daha MB.. Eğer spirit tap'ler için 6-7sn kadar beklersem hiç oturmuyorum. Priest solo grindleyemez diyenlere duyrulur :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Benim o curse of bilmemne'm yok :) Ama starshards var , gerek pve'de gerek pvp'de pw:shield ve pw:pain kullanıldığında çok işe yarıyor.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Qui, 13 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Priest için; MB -> sw:Pain -> MF -> Curse of bilmemne + wand ile vuruş -> ölene kadar devam -> + arada bir tane daha MB.. Eğer spirit tap'ler için 6-7sn kadar beklersem hiç oturmuyorum. Priest solo grindleyemez diyenlere duyrulur :) Abi sizin yaptığınız grind mi oluyo :D Aldıkmı priestimizi 10-20 tane keseriz ;) Aoe Grind mage ile çok iidir hatta bende bi video var 55 yada o lvlde mage 15-20 tane 51 lvl skel alıyo imp blizzard, fb 5 ile[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben undead im starshard falan bilmem ama chanelling yapan ve 6 sn gibi uzun ve de en onemlisi deli mana isteyen bi buyuyu pvm de kullanmak akıl karı degil baska taktik bul bence yukarda yazdıgım attack sekliyle item in bariz kotu degilse 3-5 mob rahatlikla oldurursun ustune su icersin 2 sn de mana fullenir tekrar devam..spirit tap varsa suya da gerek yok hic bisi olmamıs gibi devam edersin qui nin dedigini curse of bilmemne (bende adını unuttum lol) e de gerek yok inner fire at armor un artsın shield daha uzun dayanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Curse of bilmemne (buda kaldı böyle iyimi) blockout için + invul. (nasıl yazılıyorsa) eklemek için gerekli. Birde aldığın dmg'i azaltma olayı var tabi. Mana harcamasıda çok düşük. Bence güzel bir trick. Combat'tan önce atabiliyorsunda.. @dark: Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar