ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 cnbc-e de nispeten uzun süredir devam eden dizilerden bii tartışması vs. yapılır da ben konu akışını kaçırdığım için diziyle ilgili bir şey sorucam jack malone, neden artık görevinin başında değil, görevden mi alındı, alındıysa sebebi vs. nedir? vivian gelmiş galiba onun yerine departmanın başına...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben izlerdim bi ara, bi iki bolum , baya saymıstı ama sonra oss dalgasına bıraktım tabi. gorevden mi alinmiş adam? yeniden mi başladı, eski bolum veriyordu bi ara?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu yeni bölümdü, ondan bayagı eminim ama neden görevden alındığını anlamadım, zaten tam takip edemedim bu bölümü, takip ettiğim kısımlarında da bu perişan bir halde dolaşıyordu etrafta, yerini de vivian a bırakmıştı.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Baya gerici sağlam bir dizi ama 1 aydır falan takip etmiyorum . Ya da hatırlamıyorum tek gözüm kapalı şu anda ve beynimin 3/4 ü çalışmıyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 jack'in karisi chicago'ya bir terfi aliyor Jack'de onunla gitmek icin isinden ayriliyor, yerine Vivian ataniyor... ama hatun kisi "Evet diyip gelecegini zannetmiyordum aslinda bosanmak istiyorum" diye kazik atiyor Jack'e[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 4-5 bölüm zevkle izlemiştim ama ondan sonra çok fena baygınlık getirdi bu dizi bana. Dayanamıyorum artık, fazla uzun geliyor, hep aynı şeyleri tekrarlıyor zaten. Utanmadan bir de bunun geçmişteki olayları aydınlatan versiyonunu koydular, öğk diyorum yani.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben polisiyeleri severim, CSI, Cold Case, WaT fırsat buldukça izlediğim, beğendiğim diziler. Beğenmeyen beğenmez tabi.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 valla ilk defa zerre zevk alamadım[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 teşekkürler hellhound oha bu arada olay için...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar