Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Without A Trace

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

cnbc-e de nispeten uzun süredir devam eden dizilerden bii

tartışması vs. yapılır da ben konu akışını kaçırdığım için diziyle ilgili bir şey sorucam

jack malone, neden artık görevinin başında değil, görevden mi alındı, alındıysa sebebi vs. nedir? vivian gelmiş galiba onun yerine departmanın başına...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeni bölümdü, ondan bayagı eminim ama neden görevden alındığını anlamadım, zaten tam takip edemedim bu bölümü, takip ettiğim kısımlarında da bu perişan bir halde dolaşıyordu etrafta, yerini de vivian a bırakmıştı.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 bölüm zevkle izlemiştim ama ondan sonra çok fena baygınlık getirdi bu dizi bana. Dayanamıyorum artık, fazla uzun geliyor, hep aynı şeyleri tekrarlıyor zaten. Utanmadan bir de bunun geçmişteki olayları aydınlatan versiyonunu koydular, öğk diyorum yani.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler hellhound

oha bu arada olay için...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...