Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 cause&effect... :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: 2pac, 11 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki: bana göre hayatta bütün sevgilerin, doslukların, arkadaslıkların çıkarı var. sadece yaradan kuluna karşılıksız yaklaşıo. +1 ama sunu unutma biz Yaradan ın pardcalariyiz o yüzden bizde nadirde olsa almadan veririz.. cünkü aslinda bizde Allahin bi parcasiyiz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Almadan veriyor ama beklentileri var senden onu unutmamk lazım. Beklentileri yerine getirmez isen fitil fitil çıkaracak acısını cehennemde yani bir nevi önce verip sonradan alıyor diyebiliriz. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gavurlar bizden güzel yasiyolar abi haksizlik onlara nedne cok vermis : ([signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Öbü tarafta da biz iyi yaşıcaz. Huri ve Nurilere baya iş düşecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kandırmışlar sizi.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Absolut, 13 Eylül 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Öbü tarafta da biz iyi yaşıcaz. Huri ve Nurilere baya iş düşecek. gidip geldin galiba?[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 zuhahaharg![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gidipte gelen yok henüz :) Zaten cennet cehennem diye bişi de henüz yok. Mahşer gününden sonra olacak cennet cehennem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben gittim geldim luciferi falan gordum oyle sandıgınız gibi kotu birisi degil cok sıcak bir kisilik. (baya sıcak)[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Zeph Nuri olamıyacan :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Gavurlar bizden güzel yasiyolar abi haksizlik onlara nedne cok vermis : ( çünkü yaradan rahman ve rahimdir. bu dünyada herkese var, öbür dünya da sadece O'na iman edenlere... hafiften kendimi hoca kıvamında hissetmeye başladım ya. kapatalım şu dini mevzuları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Janitschar, 13 Eylül 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Zeph Nuri olamıyacan :P Hüseyin olsam onun yerine?[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mahmut uygun.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ama diğer dinlerdekilerde ona değişik yoldam iman ediyorlar ya işte orda kısadevre oluyor din konusu. Yani herkesin dinine göre kendininki doğru.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Tamam o zaman mahmut zaten aşagıda soy ağacını tartısıyolar akrabası cıkar mıyım acaba. Bi soram bakiim[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 müslümanlar gitcekse ben gitmiyim cennete bi sürü arap ne işim olur abiiiii[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hayır o değil adamlar doğarken torpilli.Biz de muslumanız niye bize imtiyaz yok.Greve gitcem ben.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Fistan, 13 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: müslümanlar gitcekse ben gitmiyim cennete bi sürü arap ne işim olur abiiiii ben de ordayım fistan bak öz ve öz Türk'üm. gel beraber takılırız. yalnız kalmayalım oralarda. Zekeriya Hoca'da ordadır hem :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 @fistan ingilizlerde var sade araplar yok ki[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... erkek adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Absolut, 13 Eylül 2005 15:46 tarihinde demiş ki: Ama diğer dinlerdekilerde ona değişik yoldam iman ediyorlar ya işte orda kısadevre oluyor din konusu. Yani herkesin dinine göre kendininki doğru. ama Yaradan'a göre doğru tek. he bana göre O'na iman eden adam dini ne olursa olsun -yani Allah birdir- diyen her insan cennete gider. fakat diğer hükümleri yerine getirmediği için önce cezasını çeker... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Son durak belli ama kullanılan otobüs firmaları ve yolları farklı kısaca.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Fistan yarıldım yaa:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Absolut, 13 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Son durak belli ama kullanılan otobüs firmaları ve yolları farklı kısaca. biri antalya'ya direkt gidiyor diğeri hakkari üzerinden gidiyor. mesele budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Tabi birde diger firmaların ruhsatsız oldugu ve sizi gideceginiz yere goturmeyecegini iddia edenler var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar