Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almadan veren bi allah deilmi

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
tBF, 11 Eylül 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Benim bi teorim var tanrı ve şeytan la ilgili:
Bence bunlar aralarınnda bir nevi oyun bir nevi idia uynuyolar bizim üzerimizde.Yok kaderde yazılıysa vardır falan çok saçma bişi.Hani tanrı herşeyi bilir görür gelecek ve geçmiş ondan soruşur denir ya.Madem öle kimin nereye gideceği belli niye kasıyoz biz burada?He öle değilse eğer tanrı bişi göremiyo kendi halinde şeytanla idia gibi bişi oynuyo.Belkide öbür tarafta ezeli bir savaş vardır cennetle cehennem arasında biz ölünce onların askerleri olacaz.Ya da ne bilim belkide herşey yalan kim görmüşki öbür tarafı şeytanı tanrıyı falan.Ben görmedim görmediğim şeye de inanmam.
Bu arada bana gerzek gibi kim yarattı ozaman evreni falan diye soranlara bende şunu sorayım şimdiden maden yarattı neden ?Canımı sıkılıyodu?

şüpesiz ki bilir ama öldükten sonra cehenneme gidincce allahım ben naptım sana da beni buraya laik gördün dememen için yaşıyorsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

tBF herşey %50 değil midir?
ölmek yada yaşamak kazanmak yada kaybetmek gibi

kaderde böle seçimler sana kalmıstır.mavi sakalın dediği gibi iki yol var hayatını ona göre değerlendiriyosun.ona göre amel işliyosun sonuçta kader olabilir ama seçimler bizimdir.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 11 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
tBF herşey %50 değil midir?
ölmek yada yaşamak kazanmak yada kaybetmek gibi

kaderde böle seçimler sana kalmıstır.mavi sakalın dediği gibi iki yol var hayatını ona göre değerlendiriyosun.ona göre amel işliyosun sonuçta kader olabilir ama seçimler bizimdir.

Ya kusura bakamyın ama ben anlıyamıyorum bu konuyu. Mademki kader var nasıl değisiyo ozaman kader başka bişi.Benim bildiğim kadarıyla kader bizim başımıza gelecek olan ve BELİRLİ olan şeyler.Minik örnek bir sınavı kazanmak yada kazanamamak.Çalışırsın kazanırsın dicen şimdi ee ya kaydırırsan ya trafik sıkışık kaçırdın sınavı yada ne biliyim yanındaki sana baktı hoca aldı kağıtları b.ku b.kuna!
Yani kader diye bişi varsa değişmiyor sen ne kadar kasarsan kas.Şuna bağlıyorum konuyu.
Hani tanrı herşeyi bilir görür gelecek ve geçmiş ondan soruşur denir ya.Madem öle kimin nereye gideceği belli niye kasıyoz biz burada?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tBF, 11 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Benim bildiğim kadarıyla kader bizim başımıza gelecek olan ve BELİRLİ olan şeyler.

Bunlarla test ediliyorsun zaten.Sınava o kadar kastın kazanamadın iki durum var.Ya sitem edersin hay ben böle hayatı ...... diye yada hayırlısı buymuş seneye insallah dersin en azından ben ilk kazanamadıgımda bole dusunmustum.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you

Sosyal ağlarda paylaş

i give up

biras daha kasarsam eğer dinden cıkcam artı topiğide kitliceklerdir yakında dinle ilgisi oldugu için
tBF sana hayatta huzur dilerim[signature][hline]And I'd give up forever to touch you

Sosyal ağlarda paylaş

kaderi şöyle düşün: uzun bir yol var, yolun sonunda aynı yere gideceksin, ancak yolda sapaklar var, hangi sapağı seçeceğine kendin karar veriyosun, verdiğin kararlara ve belirli koşullar altındaki bağımsız davranışlarına göre iyi veya kötü olarak yargılanıyorsun. ben kadere inanmıyorum da, inanan bi arkadaşım böyle anlatmıştı kaderi bana. iradene bağlı yani biraz.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 11 Eylül 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
kaderi şöyle düşün: uzun bir yol var, yolun sonunda aynı yere gideceksin, ancak yolda sapaklar var, hangi sapağı seçeceğine kendin karar veriyosun, verdiğin kararlara ve belirli koşullar altındaki bağımsız davranışlarına göre iyi veya kötü olarak yargılanıyorsun. ben kadere inanmıyorum da, inanan bi arkadaşım böyle anlatmıştı kaderi bana. iradene bağlı yani biraz.

Ama öyle demiyolarki. Kaderde herşey yazılmıştır diye geçiyor kur an da.

Benim inancım yaratıcı vardır. Ama kitaplara inanmıyorum. Nufus cüzdanımda müslüman yazıyo. Aileden öyle gelmiş devam ediyoruz.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

ben paran ıcın sevıyorum senı[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 11 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
DEVAM EDİYORUM
BENİM PARAM VAR ŞAKKA YAPTIM AMA ZINNIK KOKLATMAM BENİMLE GERÇEK ARKADAŞ OLMAK İSTİYENLER GELSİN BENİM ARKADAŞIM OLMAK KOLAY DEĞİL

eee perki arkın olmayı başarırsak koklatcan mı yeşilleri
Sosyal ağlarda paylaş

caps kapalı yazarsan belki gerçek arkadaşlar bulursun.

Belli ki insanlar çıkmamış karşına , karşılıksız birşeyler yapan. Karşılaşırsın ileride. Bu dünyanın ne kadarını tanıyorsun da karar veriyorsun. Çıkar ilişkisi diyemessin hr ilişkiye.

Bi düşün hiç mi yok mesela seni çıkarsız seven? Arkadaşın, secgilin, annen baban kardeşin? Mutlaka vardır.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 13 Eylül 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
insanlar da almadan verebiliyor. doğrularıyla karşılaşırsan eğer.

hatta insanların bazıları seni kim olduğun için yargılamıyorlar bile yani o derece güzel şeyler de oluyor.

+1 ne diyim...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

çıkarsız dostluklarda pek bi fazladır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...