tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Evet şampuan değiştirmek saş döker diye bi sölenti var halk arasında bende buna saf saf inanmışımdır hep ama nekadar doğru bilen varmı aranızda zaten kafamda saç kalmadı dikkat edeyim bari:D[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben de deli kepek yapıyo onu biliyorum değiştirmemeye de özen gösteriyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kafa derisindeki kimyasal madde oranlarının değişimine bağlı olarak saç dökülmesine neden olabilir. fakat olacak diye bir kaide yok.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 dökülecek saç tepende durmaz zaten.. zayıfsa.. şampuan deiştirdi mi gider..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende hiç kepek olmadı şuana kadar.hoş bütün sınıf bitlenmişti ilkokulda bi bana geçmedi.Herhalde beni kendileri gibi görüyorlar. Hiç dikkat etmem şampuanlara neymiş ne kullanıyormuşum köpürsün maksadıyla kullandığım için. Ama şu aralar feci saçım dökülüyor nedense anlamış değilim.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eğer saç sorununuz varsa kesinlikle koza kükürtlü sabun. eczanelerden alabilirsiniz. kükürt kokusuna ve şekil verme sorununua dayanabilirseniz saçlarınız çoook sağlıklı olacaktır.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 onu kullandıktan sonra normal şampuan kullansak işe yarar mı??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sanırım öyle bir olay var. Bide hergün günde 2 kere banyo yapıncada dökülüyor diye duymuştm.[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 denemedim, bilemiyorum.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 valla ben kükürt iyi gelir mi bilmiyorum. koza kükürtlü sabun kullanın diyorum :D kola için dersem de asit için demek istemiyorum misal :P[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 evet döküyor. hem de bayaa bir. En iyi verimi alabilmek için çok şampuan değiştirdim ben. ama o kalın telli saçlarımın tamamı güçsüzleşip dökülmeye başladı. Her ne kadar şimdi sadece bir şampuan kullansamda o dönemden itibaren saçlarım güçten düştü. Yakında uzun saçlı kel adam olucam resmen.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: StRencher, 13 Eylül 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Yakında uzun saçlı kel adam olucam resmen. Erkin Koray gibi.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Benimde saçlarım dökülüyor. Kel olmak istemiyorum ben! Hangi şampuanı kullanıyorsunuz siz?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar