obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 8oldu hala girmiyo..ben girecem blizz'e şimdi o olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 free rest bile vermemişler..[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben gıremıyorum conectıngd kalıyor ama ıstan buldakı arkım gırmıs oyuna oynuyor su an ne ıs_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 256 adsl 200 ms eu bl serverındayım 200 ms diyorum hayal gibi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben balıkesirdeyim benimde hala öğlenki gibi connected da kalıo :([signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok girilmiyor.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende giremiyorum ya :l[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bom :) disconnect yazısını görmekten fenalık geldi[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bi kaç denemen sonra bende girdim. Dunemauldayım ping 228 çok mutluyum (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 BL'ye girebilen varmı beyler? Narayan, girebildinmi abi sen?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: obaaa, 12 Eylül 2005 20:18 tarihinde demiş ki: BL'ye girebilen varmı beyler? Narayan, girebildinmi abi sen? 195 lat3ncy :) girdim suan[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Abi frostwhisper a girdim ama girmemle çıkmam bir oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: ad3m, 12 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: 256 adsl 200 ms eu bl serverındayım 200 ms diyorum hayal gibi ;p ... Arkadaşlarlada görüştüm o über lag yok olmuş ben 200 ms deyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: NaRaYaN, 12 Eylül 2005 20:19 tarihinde demiş ki: said: obaaa, 12 Eylül 2005 20:18 tarihinde demiş ki: BL'ye girebilen varmı beyler? Narayan, girebildinmi abi sen? 195 lat3ncy :) girdim suan yahu deliricem; girip PvP yapmak istiyorum rank düşmesin diye..kaçtır böyle oluyo girmek istediğimde ya..hala girmiyo "Connecting"de duruyo sonra Unable to Connect diyo bende..deliricem >([signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya bunlar serverlari ayirmamismiydi? site niye gocuyor oyun gocunce?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 millet çullanmasın üstlerine diye kapatıyolar bilerek heralde..aklıma tek mantıklı açıklama bu geliyo.. not:pekte mantıklı değil aslında; olurmu öyle iş hayret bişi..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 zorla bıraz gırmeyı ard arda connected da kalıyorsa cancel falan de tekrar blyı sec ugras bıraz yanı öyle 10 dakıkada gırdım ben servera[signature][hline]Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende wow europe ye girmeye çalışıom.. baktım sayfa açılmıo acc açtırcam elimde kaltı cd-keey :) neyse herkez giremiomus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: NaRaYaN, 12 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: zorla bıraz gırmeyı ard arda connected da kalıyorsa cancel falan de tekrar blyı sec ugras bıraz yanı öyle 10 dakıkada gırdım ben servera ok, başlıyorum operasyona ozaman :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 saat 10 oldu hala giremiyorum oyuna!! connecting'de kalıyo genellikle; gerçekten deliricem ya..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Herkes oyunda yahu, serverlar geldi. Connecting de kalınca Cancel yap, serverını bir daha seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ordan server seçme yerine geçmiyoki tekrar login yerine geliyor..tekrar tekrar deniyorum birtürlü olmadı..bak dahada sinirlendim şimdi; herkes içerde ben dışarda :l edit:birdaha denedim şimdi çoğu servera giriyor (dunemaul, hamuraush, frostwhisper falan) bitek BL'ye logging in to game serverdan sonra connectedta kalıyor birkaç kere artarda listten serverı seçtim yinede olmadı..off..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! [Bu mesaj obaaa tarafından 12 Eylül 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ehe yok sorun sende degil yine girmiyor. oyunda olanlar çıkmasın derim, ne güzel girmiştim sonra yemek molası verim dedim, şuan yine giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ah ulan blizz..AH ULAN![signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: rahatsiz, 12 Eylül 2005 20:26 tarihinde demiş ki: ya bunlar serverlari ayirmamismiydi? site niye gocuyor oyun gocunce? Aynı odada başka makinelere ayırmışlarsa klima bozulunca hepsini kapatmışlardır.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar