HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kola zararlı ya...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 46432468565435 kere yayınlandı ama genede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: guide25, 09 Eylül 2005 11:41 tarihinde demiş ki: TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN: Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir. Bunu senden uzun süre sakladık ama gerçeği söylemenin vakti geldi.Koladaki sitrik asit değil yavrum.Üstünü okuyun.Coca Coladaki Fosforik asit,Pepsi koladaki ortho-fosforik asit.Sitrik asitten bikaç kat daha delici ve yakıcı inorganik asitler.Bende Antral Gastride neden oldular ve bırakmaya çalışıyorum. Sitrik asit[E330] organik asittir (citro yani limon ve turunçgillerde bulunur.) ve vücudumuzdaki enerji üretimi zincirinde (krebs döngüsü) ve glikozun parçalanması evresinde rol oynayan bir nevi şeker türüdür.Ama yüksek miktarda alınması çok büyük ihtimalle şeker hastalığına neden olur.Kola içmeyin.gerçekten zararlı.tuvalet temizlemese de zararlı.Ben bırakamıyorum ve göz göre göre midem zarar görüyor.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 10 Eylül 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BabacumMostors, 09 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki: bunlar yalan.. Discovery kanalında "Myth Busters" adlı programda pepsi denenbi sadece tampon temizleme geyiği gerçek çıktı.. BUSTED! evet[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 artı kafein de oldukça hırpani bir maddedir.o açıdan kristal kolanın tadı iğrenç olan kafeinsiz kolasını içebilirsiniz :-)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bundan 2 sene öncesine kadar, günde ortalama 2 litre kola içerdim. Bir gün midem "yeter" dedi ve isyan bayrağını çekti. Doktora gittim, "kolayı bırak yoksa daha ciddi bir mide kanaması geçireceksin" dedi, sallamadım içmeye devam ettim. Bu sefer ciddi bir mide kanaması geçirdim, yine aynı doktora gittim. "Sen benim lafımı neden dinlemiyorsun" dedi, "kolaya dayanamıyorum" dedim. "Bir dakika bekle" dedi gitti, kısa süre sonra elinde bir et parçası, bir şişe kolayla geldi. Eti bir tabağa koydu, üzerine kolayı döktü. 1 dakika içerisinde kolanın döküldüğü yer delinip, deliğin etrafı kömür gibi oldu. O günden beri 3-4 günde bir bardak kola içebiliyorum. Her içtiğimde o görüntü ve o pis koku aklıma geliyor...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: McFrenzy, 09 Eylül 2005 14:53 tarihinde demiş ki: midenin kendi ürettiği asit bırak klozetteki lekeyi klozetin kendisini deler. onu napcaz şimdi? kardeşim ezbere konuşmayın.midedeki asitte enzim var katalizör var.mide duvarının da mukoza tabakası var.ama koladaki vücuda yabancı ve mide duvarının bağışık olduğu bi asit çeşidi değil.tamam severek içiyoruz da ağzımıza da s.çıyo.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 burada kesinlikle ishale iyi geldiği veya kabız olmak isteyenlere faydalı olabileceği yazılmamış :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Midede sitrik asidi filan bırakın Hidroklorik asit var yaa... Ne olcak için kolayı:D Daha güzel bişiy varmıki:P Ayrıca atın ölümü arpadan olsun:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: orc_lord, 10 Eylül 2005 04:37 tarihinde demiş ki: burada kesinlikle ishale iyi geldiği veya kabız olmak isteyenlere faydalı olabileceği yazılmamış :-p şiddetli cırcırlarda o yalan oluo..kendimden denedim yararlı falan olmuo da yeni başlamışsa olabilio.. yaw kimse ünlü kamyoncu taktiğini yazmamış.. leblebi ile kola mide bulantsıına manyak ii gelio..yol tutarsa deneyin görün.kamyoncu taktiğidir:D[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 vay be leke olayının denicem ama kesin..eski sevmediğim bşy giyiyim bşy dökiyim sora da kola dökiyim bakiyim ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: malik, 10 Eylül 2005 10:54 tarihinde demiş ki: yaw kimse ünlü kamyoncu taktiğini yazmamış.. leblebi ile kola mide bulantsıına manyak ii gelio..yol tutarsa deneyin görün.kamyoncu taktiğidir:D Bugün deniycem. ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: ShadowFury, 10 Eylül 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Midede sitrik asidi filan bırakın Hidroklorik asit var yaa... Ne olcak için kolayı:D Daha güzel bişiy varmıki:P Ayrıca atın ölümü arpadan olsun:D hah işte tam bir hanzo bakış açısı. :yapma: ayrıca bi de topicteki diğer mesajları da okusaydın görürdün ki midedeki asidin midenin kendisine zararlı olmıyacağını,zira midede onları faydalı katalizörler olarak kullanan enzimler olduğunu söyledim.HCl,pepsinojen(protein sindiren enzim) enzimini aktive ederek pepsin'e dönüştürür ve midenin işlevini yapması için lazımdır.Mide duvarı yanlızca bu çeşit aside karşı dayanıklıdır.Yabancı bir asit girdiğinde mide duvarında çatlaklar oluşur.Üstüne üstlük bu çatlaklar sadece mideyi ağrıtmakla kalmaz,içlerinde Helicobacter Pylori adındaki bakteri yayılmaya başlar.Bu bakteri birçok zararlı etkinin başlıca nedenidir.Çatlakları genişletir.Mide asitlerini nötrlemek için bazik maddeler salgılar.Bunun sonucu olarak kötü ağız kokusu meydana çıkar.Temel zararları ise gastrit,tedavi edilmezse ülser,en sonunda da mide kanamasına neden olur. Ben zamanında yoğun kola içtiğim için Endoskopi denen iğrenç tedavi yöntemine başvurmak zorunda kaldım,sen de "atın ölümü arpadan olsun ehğehe" demeye devam et daha sonra görücem seni.öğüre öğüre boğazından içeriye hortumu soktuklarında aklına bu lafın gelicek.Ben sonradan kolayı azaltarak ucuz kurtardım antral gastritle(diğer adıyla duodenum ülseri,yani onikiparmak bağırsağı ve çevresinde asit tahribatı) ama atın ölümü arpadan olsun diyen zihniyet bi şekilde bunu acı ödeyecektir.sadece koladan değil,hayatta birçok şeyin zevkli ama sonradan acı verici sonuçları olduğunu öğrenecekler..ama çok geç olacak.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Werb, 09 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki: peki kolayı bacardiyle karıstırırsak nolur ?? kubari biramı kubali biramı ne öle bişi olur.adı neydi onun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben kola içtikten sonra 10 dk içinde fırçalayınca birşey olmuyor diye biliyordum?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: guide25, 09 Eylül 2005 11:41 tarihinde demiş ki: Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. colanın asidi dişleri ve kemikleri eritmek için yeterli değildir. yoksa her kola içişimizde dişlerimiz erir , dişsiz kalırdık. ayrıca sırf bazı şeylerin temizliğinde kullanılıyor diye coca colayı "temizlik ürünü" yapmış bu yazıyı yazan adam. helal olsun. ona bakarsan su da temizlikte kullanılıyor. yerleri siliyoruz, çamaşırları yıkıyoruz, bulaşıkları yıkıyoruz, kendimizi yıkıyoruz... yani yazıdaki mantığa göre düşünüyorsak, yeri sildiğimiz şeyi içiyoruz. ay ne iğrenç deee mi? said: Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...! ha bi de bu var. hani şu bildiğiniz karbondioksit. hani şu her gazlı içecekte kullanılan karbondioksit. hani şu tehlikeli olsa soda, gazoz, fanta gibi şeylerin yasak olcağı karbondioksit...[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 10 Eylül 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bone tarafından 10 Eylül 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Bleeding, 09 Eylül 2005 14:34 tarihinde demiş ki: hatta su neyse eroin de o aynı şey biri 100 yılda öldürüyo diğeri 1 ayda falan işte öyle aynı yani hhahahahaha rofl[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Daha önce 10023890123 kere tartışılmış ve aramaya inanılmadan konu açılmış... Cevabı da burada.. http://forum.paticik.com/view.php?id=142639 bi de burada... http://www2.coca-cola.com/contactus/myths_rumors/middle_east.html Kitlensin...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 vala bıktık bu topikten, bide ne hikmetse ben ne zaman kola içsem açıyorlar, zaten haftada 2 litre falan içerim topu topu. hayır aramayı neyle yapmışlar onu anlamadım ben, "cola" yazınca direk çıkıyor aynı topikten 4555 tane falan, demeki arama falan yapmamışlar gayet açık. hatırlarım bundan 6-7 sene önce lisedeyken hasta olmuştum son kez, o gün yatmadan felan kola içip dolanmıştım evde, son 6-7 yıldır hiç hasta olmadım. hadi bakalım hehe. ben kolayı Major healing potion olarak kullanıyorum.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ohannesburg...[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 işte bu işlemleri hepinizin içine yapıo..[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yalan bunlar kandırmacaaa[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dişteki tartara ıı gelıyo mus:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Ramocan, 10 Eylül 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Kitlensin... Emredersin. Tipe bak ya herkes bi artist olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yeter ama harbi baydi bu.. ben karşiyim bi de böyle demeye ama, 20 belki 30. topic database de kapladigi yer ziyandir yani artik[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar