angband Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence musluk su kaciriyodur:Dbaska kullanma sebebi bulamadir..bel soguklugu olabilir ama bence gecerli bi sebep deil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eğer bir rahatsızlık nedeniyle kullanmak zorundaysa neden alay konusu olmak zorunda anlamış değilim.. ha zevkine takıyosa zaten manyaktır onunla dalga geçilebilir..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pfff. saçma. >< gereksiz.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Pyro, 03 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Pyrø: ciddi kullanan erkek var mıymı$? bLackchaoS: harbı bugun baktım telefonda çekmişler çocuğun resmını bLackchaoS: koptum ehueue Pyrø: öeh bLackchaoS: olm laf aramızda,ben de denedim o fotodan sonra ehuh lol[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 insan kadın pedınden nasıl cınsel zevk alırkı pes yanı ya hıcbır fonksıyonu olmıyan hıjyenık bır urun sonucta hadı tampon olsa anlarız herıfın nıyetı :P[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben kullansaydım ve bu konuda benim hakkımda 13 sayfa konuşulup dalga geçilseydi hiç birinizi artık sevmezdim :/ . Yazık çocukcağıza . Onu takmasa belki pantolonu kan olacak , bu sefer onla dalga geçeceksiniz regl oldu diye .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 almanyada gormustum Orkid tanga bir koli aldim daha bitmedi onu kullaniyorum[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar