Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Libress kullanan erkek oldu mu aranızda =)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

yaw nıe dalga gecıosunuzkı bunun kadını erkegımı olur alt tarafı bı bez
bız daha cok kadınalrdan bılıyoruz ama erkeklerınde kullanamsı ıcın bıssuru sebep olabılır

adam ileri derecede isaldir artık su geliodur popodan kontrol edemıodur belkı
veya hemoroid olabılır poposunda cıban cıkmış olabılır aşırı derece tahriş olmuştur o bolge kanıyabılır kıl odnemsı olabılır
hatta sırf slıp donlar kışın acaıp ıslanıp terletıyor dıe terı ceksın dıe koymuş olabılır yanı

adam yakalanmışta gormussunuz emın olun gormedıgınız kullanan cok eleman vardır daha[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Tötünü tutamıyosa pamuk tıkasın. Ne demiş konyalı hemşerilerimiz. Penisinize pamuk tıkıcaksınız. Anüse de tıkayıverin:-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dainty, 04 Eylül 2005 03:18 tarihinde demiş ki:
dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında...

Geçmiş olsun kardeş..[signature][hline]Name: CaNNi
Clan:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 04 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
said:
dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında...

Geçmiş olsun kardeş..

benim bişeyim yok çok şükür. asıl sana geçmiş olsun yerin ayırtılmış bakırköyde:)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 04 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
said:

Geçmiş olsun kardeş..
ahahahahhah

laf oturtma sanatçısı[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 04 Eylül 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
euaheuahuhuhauhuehuahuhauheuhue ahahahhahahahhaah zuhaahahahahaah pauhaaahauhauh

başıma geldiğinde de tek diceim şey

uzhauhauhauhaahhaha amuahaahhahahaahhaznıahnaahahahahahahha nıhahahahhahaa

sağlığın bozulduğunda mı?

olurdu
[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

Kaderde varsa dözilmak,neye yarar üzülmek.Başımıza gelirsede paşalar gibi çekeriz k.çımıza libress imizi orkidimizi ogh.Sen rahat ben rahat.
Ben geniş adamımdır biraz.Yani o kadar koymaz bana boyle işler.Millet bana orkid giyiyo topmu falan derse ben top olacak değilim.Milletin lafları da zerre kadar umrumda olmaz.Bence sizinde oyle olmalı.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

said:

sır kapısını fazla izleme arkadasım :D[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MagicGladiator, 04 Eylül 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
said:

sır kapısını fazla izleme arkadasım :D

ben tv izlemiyorum merak etme :)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

Ne iğrenç ya bu başlık?
Anüs-penis-zart-zurt havalarda uçuşuyo
Alooooooo, karakedi nin dediğine uyup "beğenmiosan çek git" olayını uygulim dedim ama oha ya. dayanılacak gibi değil.

çüş. sarsılın ve kendinize gelin bi. :hrr:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

@Lonely

http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=penis&submit1=Ara
http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=An%FCs&submit1=Ara

Daha terbiyelisini bulamadım kusura bakma!![signature][hline]Name: CaNNi
Clan:
Sosyal ağlarda paylaş

bende hepsini tek tek şikayet edeyim dedim, yok şikayet edilecek gibi değil. tıklamaktan parmak kası yaptım.

Bunca zamandır bu forumdayım, şimdiye kadar hiç bu kadar ezik, iğrenç ve rezil postlar görmemiştim.
Erkeklerin rahatsız olmasından geçtim, bu forumu gezen tüm bayanlar sizin tanıdıklarınız gibi bu tür yazılardan rahatsız olmayan bayanlar değil. Normal bayanlarda okuyor bu yazıları. Herkesi çevrenizdeki insanlar gibi zannetmeyin !

Herşeyi bi kenara bırakın, belliki adam rahatsızlığı yüzünden öyle bişey kullanıyo. Dalga geçilecek bişeymi bu?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 04 Eylül 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
hangi birini şikayet edeceğimi şaşırdım ben de..

ben komple şikayet ettim...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Artık sen,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...