elaidi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok abisi. gidesi var onun. yörünge yaramamış..[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Benimki kanamıyo. Kanayan erkekler düşünsün :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yaw nıe dalga gecıosunuzkı bunun kadını erkegımı olur alt tarafı bı bez bız daha cok kadınalrdan bılıyoruz ama erkeklerınde kullanamsı ıcın bıssuru sebep olabılır adam ileri derecede isaldir artık su geliodur popodan kontrol edemıodur belkı veya hemoroid olabılır poposunda cıban cıkmış olabılır aşırı derece tahriş olmuştur o bolge kanıyabılır kıl odnemsı olabılır hatta sırf slıp donlar kışın acaıp ıslanıp terletıyor dıe terı ceksın dıe koymuş olabılır yanı adam yakalanmışta gormussunuz emın olun gormedıgınız kullanan cok eleman vardır daha[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 kocaman kıllı bir alanın kılların içinde gözüken beyaz şeyi gördüğün zaman gerçekten çok komik bi görüntü oluşuyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 komıktırde yanı adı ustunde hıjyenık bı urun bu gulmeyın saglıkır başınıza gelır valla adam ne yapsın tamponmu soksun ahaha :D[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tötünü tutamıyosa pamuk tıkasın. Ne demiş konyalı hemşerilerimiz. Penisinize pamuk tıkıcaksınız. Anüse de tıkayıverin:-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bari kaLiteLi bişe kuLLansaymıs.. :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 w7f?!?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ped nedir. Ped İnsanın kendine yakışanı giymesidir.LoL.Kadın erkeg farketmez yakışıyosa giyeceksin.Bak bana yakışmıyoki giymiyom.:D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Dainty, 04 Eylül 2005 03:18 tarihinde demiş ki: dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında... Geçmiş olsun kardeş..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya ciddi mi rahatsızlık mevzusu? bilmiyodum ya üzgünüm :([signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 04 Eylül 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: CaNNi, 04 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki: said: Dainty, 04 Eylül 2005 03:18 tarihinde demiş ki: dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında... Geçmiş olsun kardeş.. benim bişeyim yok çok şükür. asıl sana geçmiş olsun yerin ayırtılmış bakırköyde:)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: CaNNi, 04 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki: said: Dainty, 04 Eylül 2005 03:18 tarihinde demiş ki: dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında... Geçmiş olsun kardeş.. ahahahahhah laf oturtma sanatçısı[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: DoruK, 04 Eylül 2005 03:23 tarihinde demiş ki: euaheuahuhuhauhuehuahuhauheuhue ahahahhahahahhaah zuhaahahahahaah pauhaaahauhauh başıma geldiğinde de tek diceim şey uzhauhauhauhaahhaha amuahaahhahahaahhaznıahnaahahahahahahha nıhahahahhahaa sağlığın bozulduğunda mı? olurdu [signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kaderde varsa dözilmak,neye yarar üzülmek.Başımıza gelirsede paşalar gibi çekeriz k.çımıza libress imizi orkidimizi ogh.Sen rahat ben rahat. Ben geniş adamımdır biraz.Yani o kadar koymaz bana boyle işler.Millet bana orkid giyiyo topmu falan derse ben top olacak değilim.Milletin lafları da zerre kadar umrumda olmaz.Bence sizinde oyle olmalı.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Dainty, 04 Eylül 2005 03:18 tarihinde demiş ki: dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında... sır kapısını fazla izleme arkadasım :D[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aaa ne iğrenç bi tartışma...seviyesizlik diz boyu be.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: MagicGladiator, 04 Eylül 2005 03:26 tarihinde demiş ki: said: Dainty, 04 Eylül 2005 03:18 tarihinde demiş ki: dalga geçip, alay edip gülenler! bence bukadar konuşacağınıza yarın öbürgün başınıza bi hastalık gelmesin ve bu tür bişi kullanmayalım diye dua edin derim. bugün alay ettiğiniz şeye yarın öbürgün muhtac olmayında... sır kapısını fazla izleme arkadasım :D ben tv izlemiyorum merak etme :)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ne iğrenç ya bu başlık? Anüs-penis-zart-zurt havalarda uçuşuyo Alooooooo, karakedi nin dediğine uyup "beğenmiosan çek git" olayını uygulim dedim ama oha ya. dayanılacak gibi değil. çüş. sarsılın ve kendinize gelin bi. :hrr:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hangi birini şikayet edeceğimi şaşırdım ben de..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 son tartışma bitirdi beni... süper! devam plz... :)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @Lonely http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=penis&submit1=Ara http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=An%FCs&submit1=Ara Daha terbiyelisini bulamadım kusura bakma!![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende hepsini tek tek şikayet edeyim dedim, yok şikayet edilecek gibi değil. tıklamaktan parmak kası yaptım. Bunca zamandır bu forumdayım, şimdiye kadar hiç bu kadar ezik, iğrenç ve rezil postlar görmemiştim. Erkeklerin rahatsız olmasından geçtim, bu forumu gezen tüm bayanlar sizin tanıdıklarınız gibi bu tür yazılardan rahatsız olmayan bayanlar değil. Normal bayanlarda okuyor bu yazıları. Herkesi çevrenizdeki insanlar gibi zannetmeyin ! Herşeyi bi kenara bırakın, belliki adam rahatsızlığı yüzünden öyle bişey kullanıyo. Dalga geçilecek bişeymi bu?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Mantar, 04 Eylül 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hangi birini şikayet edeceğimi şaşırdım ben de.. ben komple şikayet ettim...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar