Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=120306 Bir polis nasıl yapabilir bunu !!![signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yanlışlıkla olmustur belki.. birde hangi akla hizmet bir futbolcu polisin uzerine yurur...[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yılın fair play ödülünün sahibi belli oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hakkaten yuh yani..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Naa, 12 Eylül 2005 17:44 tarihinde demiş ki: yanlışlıkla olmustur belki.. birde hangi akla hizmet bir futbolcu polisin uzerine yurur... Arjantinde herşey olur..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 allah allah polise kaç maç ceza verirler acaba[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... erkek adam renkli takım tutmazi www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 13 Eylül 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Polise 3 maç seyircisiz oynama cezası :P[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: 2pac, 13 Eylül 2005 04:12 tarihinde demiş ki: allah allah polise kaç maç ceza verirler acaba Imzana Baktımda.. Türkiyenin 25 Milyonu Fenerli desek 22 Milyonu Galatasaraylı desek .. 6 Milyonu Trabzonlu desek .. Etti 53 milyon 5 Milyonu Takım Tutmuo desek Hadi 10 milyonuda Beşiktaşlı desek .. o 10 Milyonun 2 Milyonu Bayan desek .. Türkiyenin 8 Milyonu dışındaki kısmı Erkek değil desene .. Komik ..[signature][hline]Trasty [Bu mesaj Trasty tarafından 13 Eylül 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Trasty tarafından 13 Eylül 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arjantin olduğundan ben hiç şaşırmdım yani hem bi sürü darbe görmüşler hem de aşırı futbol fanatiğiler. Olur yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: fede, 13 Eylül 2005 10:19 tarihinde demiş ki: Arjantin olduğundan ben hiç şaşırmdım yani hem bi sürü darbe görmüşler hem de aşırı futbol fanatiğiler. Olur yani Her nekadar Hoş bi olay olmasada 2. ligden bi takımın Taraftarlarının bile bu şekilde Fanatik olması Futbola bağlı olması tekrar diorum hiç ii bi olay yaşanmış olmasada bu bağlılık hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Trasty, 13 Eylül 2005 10:14 tarihinde demiş ki: Imzana Baktımda.. Türkiyenin 25 Milyonu Fenerli desek 22 Milyonu Galatasaraylı desek .. 6 Milyonu Trabzonlu desek .. Etti 53 milyon 5 Milyonu Takım Tutmuo desek Hadi 10 milyonuda Beşiktaşlı desek .. Trasty'nin evrenine hoş geldiniz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar