bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hep internet sitesi övücek halimiz yok bu sefer eleştiricem. Gerçekten çok kötü bir site.Forumda oluşuyor.Saçma saçma kuralları var. 2 tane mp3 çekiyim dedim meğerse çekeceğim yer özel bölümmüş bu yüzden 10 tane msj atınca girebilirmişim. Dedim kime ne yazcam şimdi ? bende her topicte standart cümle olan herkesin kullandığı saol kardeş cümlesini kullandım. attık 10msj ı giremiyoruz. Zaten sayfalarda açılmıyor 131565496 tane resim koyuyorlar kocaman kocaman adamdaki imza billboard reklamı gibin çarşaf çarşaf resim var. mp3 çekmek için bile olsa girmeyin delirip gelirsiniz. /pati öpüyorum seni anacığım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 =) koşarak kaçıcaksın öyle yerlerden. tavsiye ettiğin bi mp3 sitesi varsa bu arada hemen alayım şu anda lazım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: GeeM, 24 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ve işte Geem'den vatana millete acayip faydalı büyük hizmet. YABANCI www.mp3shits.com/ cooool mp3 www.yourmp3.net/ mp3 www.airmp3.com/ www.espew.com/ www.mp3google.com/index.htm www.downloads.nl/cgi-bin/meta/do/nph-zoek.cgi?qry=linkin+park&monitor=1&where=mp3 mp3 server www.bomb-mp3.com/ YERLİ www.muzikhane.com www.mp3turk.org www.hitmp3tr.com www.evgibul.com/ www.sanalevim.net/ www.idealmp3.com/mp34.asp www.turklove.com/mp3/mp3.asp www.maximp3.net/ www.mpuc.net/yerli.asp?shf=69 www.indirmp3.com/mp3.asp?id=2&harf=l www.megainter.net/ www.akorlar.net/index.php www.mp3fuari.com www.mp3one.net/ www.sevgibul.com/ www.dinle.net www.kebir.net/tr.php?no=A www.mp3-tr.com/ www.mp3turka.net/ www.mp3kaydet.com şifresi mp3kaydet.com) www.bombamp3.com www.battaniye.net www.muziktr.com www.160mp3.com www.hitmp3tr.com/ www.veya.net in mp3 bölümü ben de ekliyim bi tane www.catlaemi.com off kastı be[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 12 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baron45_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 www.indirdinle.org tavsiyem Hertürlü Katogoride Mp3 bulabilirsin Bu forumda Teşekkür Etme fln yok :) direk indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence siteler yerine ares kullanın. çok memnun kalacaksınız.ç[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ares,Kazaa onlar tartışılmaz :) Black uyarı için saol girmeyiz oraya. Hatta burdan kınarız bile kın kın.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: orc_lord, 13 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: bence siteler yerine ares kullanın. çok memnun kalacaksınız.ç ya ares güzelde bazı ender şarkıları bulamıyor bulsada çekemiyor. benım zaten o sitelere girme amacım en az bi 20 yıllık şarkılar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 abi ben o siteyi buldum allah dua ediyorum yok öle biyer mükemmel bak istersen özelden gel bi kaç işine yarayacak bilgi vereyim sana[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aresde çekemediklerimizi, siteden çekiyoruz über oluyor[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar