WindShade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 burda net 2mbit ama limit denen ........... sey yuzunden bugun evdeki neti kesmisler okula gitmek zorunda kaldim boyle ulkenin ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Turkiyedeki internet en guzeli degerini bilin yurt disindaki kablo netteki limit sistemini s....... bi bok indirilmiyo beee ofggggggggggggggggggg[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 WindShade bulundugun ulkeye gore degisir o degindigin konu. Tayvan'li arkadaslarimin anlattigina gore onlarin ulkesinde kablo modem demek standart modem gibi bir sey, her evde var yani. Normal modemden beter diye anlattilar. Fakat mesela USA de, gereginden fazla hizli, zira o kadar yaygin degil. Arlooax The Mage PS: Birde bu heyecan niye? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 canadada net cok hizli ama limit war igrenc bisi[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben hızın yüksek, bağlantının limitsiz olanını severim Ulthaar Fedaykin Heyt beaaa... Amma özlü söz ettim sabah sabah :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 baglantiya baglanti demem baglanti limitsiz olmadikca Rogue "the quote guy" Noir[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 internette hiz, cihanda hiz. yada internette özgürülk, cihanda özgürlük. internette hiz, internette özgürlük. Cihanı zittir et:P[hline]Need a little time to wake up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 aynen burdada avustralyadada ayni is mevcut ama ben ortasini buldum gittim kafadan 12 gb lik olanindan aldim :) ehu anca yetio[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 33600, 31200, 28800, 33600, 33600... Black "kablo?" Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Dosyanı limitine göre indir Bugünün limitini yarın unutma[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Şubat 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 indire indire limit dolar[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 indire indire limit 2 dakkada doluyodu canima tak etti gittim 12 gb like e upgrade ettim tavsiye ederim winsdhade[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 hay ben böyle modanın........ LevieMaxilack[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Alışmadık nette limit dolmaz Craven Sacron[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Yol biter limit bitmez Jalapeno Dreamforge `Lónalind Kala`[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Limitli internetin burnu boktan kıçı... neyse... Anonim -Kim dedi onu! -Atalarımız demiş...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 hade len okula tasiniyorum artik :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar