Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Voys, 12 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: muhtaç olmamak lazım abi kimseye, evde yapmak en iyisi. en azından içindeki malzemeleri biliyorsun. ben evde cpu yapçam.. 386 çivi (pin hesabı) biraz tutkal :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 abicim o calisana bi kafa atardim orda 2 seksen yatardı asaga ustune atlayip 2 tanede cakardim ne bicim tavirdir bu be sinirlendim okurken[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 adamlara bak bende golddan anakart almıstım bıdaha hayatta almam ne bu ya ayıp denen bisi var sen kimsin ya ? parannı kazanıyorsan elbette bana destek saglayacaksın ha bide adam işlla gıcık oluyosa götürün kasayı gö(z) üne sokun adamın al lan çalışmıyo ramler yiyosa çalıştır eve gidem diyin yani..[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Seninle ilgilenen insanların isimlerini biliyormusun özellikle senden kurtulalım diyipte imzalayan adamı ?[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: NeroWarden, 12 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Zaten kalaylı bir mail geçtim insan kaynakları bölümüne.Hatta satıcının ismini soyismini örenmiştim gide gele.Onuda yazdım.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 en iyi firma megabyte üstüne tanımam kaç senedir alışveriş yaparım hiç sorun çıkartmadılar :p[signature][hline]karamurat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gold pc rezildir biyerdir alısweris yapamyın ordan[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eğer bilgisayar toplayabilirim diyorsan git kendin topla kendin satın al parçaları hatta alırken dene bak göz gezdir.Yoksa böyle çook şerefsiz var.Ne zamandı 4 yıl oluyor Creative CD-Rom vardı(Creative'lerin CD-Romları zaten dandik olur)herneyse hafiften bi dirsek geçirmiştim cd-rom bozulmuştu,verdim tamire geri geldi.sonra 3. gün bozuldu kuzenime götürdüm baktırdım adamlar cd-rom'un orjinal yay'ını alıp normal yay koymuş üstüne diğer parçaları alıp daha dandiklerini koymuşlar.Uğraşmadım yeni cd-rom aldım o creative'i aldım üstüne keçeli ile "Monte edilmedik bi yer kalmış orayada monte edersiniz" yazdım hediye paketledim ve tamir ettirdiğim yere götürdüm.CD-Rom'u yaptıkları için teşekkür edip paketi verdim adam gülümsedi hızlıcana çıktım.Küfretmiştir zatende o ayrı böylede bir maceram vardır[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 12 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 edik:sitesi kapanmısmı ne bende cıkmadı hehe andromeda iyidir. tavsiye ederim bakırköyde yerleri hem ucuz hem şuana kadar sorunum olmadı hiç 5 yıldır ordan alıyorum[signature][hline]G3NK zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 12 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar