Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Gold Bilgisayar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abicim o calisana bi kafa atardim orda 2 seksen yatardı asaga ustune atlayip 2 tanede cakardim ne bicim tavirdir bu be sinirlendim okurken[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
adamlara bak bende golddan anakart almıstım bıdaha hayatta almam ne bu ya ayıp denen bisi var sen kimsin ya ? parannı kazanıyorsan elbette bana destek saglayacaksın ha bide adam işlla gıcık oluyosa götürün kasayı gö(z) üne sokun adamın al lan çalışmıyo ramler yiyosa çalıştır eve gidem diyin yani..[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Mesaj tarihi:
said:
NeroWarden, 12 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
Zaten kalaylı bir mail geçtim insan kaynakları bölümüne.Hatta satıcının ismini soyismini örenmiştim gide gele.Onuda yazdım.
[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
gold pc rezildir biyerdir alısweris yapamyın ordan[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
Eğer bilgisayar toplayabilirim diyorsan git kendin topla kendin satın al parçaları hatta alırken dene bak göz gezdir.Yoksa böyle çook şerefsiz var.Ne zamandı 4 yıl oluyor Creative CD-Rom vardı(Creative'lerin CD-Romları zaten dandik olur)herneyse hafiften bi dirsek geçirmiştim cd-rom bozulmuştu,verdim tamire geri geldi.sonra 3. gün bozuldu kuzenime götürdüm baktırdım adamlar cd-rom'un orjinal yay'ını alıp normal yay koymuş üstüne diğer parçaları alıp daha dandiklerini koymuşlar.Uğraşmadım yeni cd-rom aldım o creative'i aldım üstüne keçeli ile "Monte edilmedik bi yer kalmış orayada monte edersiniz" yazdım hediye paketledim ve tamir ettirdiğim yere götürdüm.CD-Rom'u yaptıkları için teşekkür edip paketi verdim adam gülümsedi hızlıcana çıktım.Küfretmiştir zatende o ayrı böylede bir maceram vardır[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love

[Bu mesaj Masteis tarafından 12 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
edik:sitesi kapanmısmı ne bende cıkmadı hehe
andromeda iyidir.
tavsiye ederim
bakırköyde yerleri hem ucuz hem şuana kadar sorunum olmadı hiç
5 yıldır ordan alıyorum[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 12 Eylül 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...