Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Gold Bilgisayar.

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

said:
Voys, 12 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
muhtaç olmamak lazım abi kimseye, evde yapmak en iyisi. en azından içindeki malzemeleri biliyorsun.

ben evde cpu yapçam.. 386 çivi (pin hesabı) biraz tutkal :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

abicim o calisana bi kafa atardim orda 2 seksen yatardı asaga ustune atlayip 2 tanede cakardim ne bicim tavirdir bu be sinirlendim okurken[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

adamlara bak bende golddan anakart almıstım bıdaha hayatta almam ne bu ya ayıp denen bisi var sen kimsin ya ? parannı kazanıyorsan elbette bana destek saglayacaksın ha bide adam işlla gıcık oluyosa götürün kasayı gö(z) üne sokun adamın al lan çalışmıyo ramler yiyosa çalıştır eve gidem diyin yani..[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Sosyal ağlarda paylaş

gold pc rezildir biyerdir alısweris yapamyın ordan[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bilgisayar toplayabilirim diyorsan git kendin topla kendin satın al parçaları hatta alırken dene bak göz gezdir.Yoksa böyle çook şerefsiz var.Ne zamandı 4 yıl oluyor Creative CD-Rom vardı(Creative'lerin CD-Romları zaten dandik olur)herneyse hafiften bi dirsek geçirmiştim cd-rom bozulmuştu,verdim tamire geri geldi.sonra 3. gün bozuldu kuzenime götürdüm baktırdım adamlar cd-rom'un orjinal yay'ını alıp normal yay koymuş üstüne diğer parçaları alıp daha dandiklerini koymuşlar.Uğraşmadım yeni cd-rom aldım o creative'i aldım üstüne keçeli ile "Monte edilmedik bi yer kalmış orayada monte edersiniz" yazdım hediye paketledim ve tamir ettirdiğim yere götürdüm.CD-Rom'u yaptıkları için teşekkür edip paketi verdim adam gülümsedi hızlıcana çıktım.Küfretmiştir zatende o ayrı böylede bir maceram vardır[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love

[Bu mesaj Masteis tarafından 12 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...